Nem Zsanett az egyetlen!

Kovács András Péter
2007. 10. 25. · Hócipő 2007/22

Egyre több rendőri visszaélésről, egyre durvább rendőri brutalitásról tudunk számot adni. Zsanett óta a legdurvább incidensről Gy. Zoltán kopasz Audi-tulajdonos számolt be, akinek állítása szerint az őt megállító rendőrök igazoltatás közben visszaütöttek. A tulajdonos önvédelemből elengedte három vizsláját, Killert, Csöpit és Lackót, akiknek összesen öt metszőfoguk is beletört a rendőrök sípcsontjába. A bejelentés hatására a rendőrség nagy erőkkel kezdett nyomozni, de Gy. Zoltán haverjai még nagyobb erőt mozgósítottak alig fél óra alatt. Több belvárosi lakos komolyan meg is lepődött, hogy hirtelen mennyi parkolóhely felszabadult a nightklubok környékén. A helyszínre érkező rohamosztagosok rabomobilba menekülve próbáltak erőszakot intézni az autót borogató haverok ellen, Killernek és két kutyapajtásának pedig további négy foga tört bele a rabomobil rácsaiba. Ha a vád alapos, a provokatív rendőröket testi sértés, állatkínzás és garázdaságra felbujtás miatt marasztalhatja el a bíróság.A kutyák maradandó károsodást szenvedtek, és a pótlás sem
sikerült túl jól.

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/2  •  I. 12. – I. 25.
A NÉGY BOLYAI ÉS A NEGYVENEZER HALOTT Para-Kovács Imre: A nemzeti jeti balladája, avagy a mátranováki fanyűvő és Orbán találkozása Verebes István aktualizálta 40 éves Kedves Pentések-jét, és kampánynótákat írt a „Piros volt a paradicsom, nem sárga” mintájára Farkasházy Tivadar alig várja, hogy a stadionok mintájára szponzornevet kapjanak a középületek és közterek: legyen Fővárosi Gázművek Bazilika és Fidesz Hősök tere is Smuzewitz Ilona: Aggódhatnak a kipcsakok? Mi lesz most az előző elnökről elnevezett fővárosú, ismét az oroszok által megmentett Kazahsztánnal? Dési János felfedi, hogy négyszeres Oscar-díjas De Sica együtt mentett zsidókat a jövendő pápával Selmeczi Tibor azon tűnődik, miért nem vitte a pénzét Weiss Manfréd meg a Goldberger család offshoreba, miért nem vettek eszéki focicsapatot, hogy jutott eszükbe beruházni? A 2021-es Hócipő-díj második körének győztesei: a központból válaszokat váró fideszes polgi és Andi A Heti Kamu megtudta, Tiborcz István máris megváltoztatja az általa megvásárolt Gránit Bank nevét Dolomit Bankra, mert a családban ez a menő
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.