Joshi Bharat szétválaszt

Kovács András Péter
2009. 12. 29. · Hócipő 2009/26
Joshi Bharat új rekordra készül: stúdióban veszekedő emberek szétválasztása után januárban megpróbálja szétválasztani a Velencei-tavat. A kísérlet apropója az, hogy az elmúlt években többen is panaszkodtak rá: a pontyok és a süllők rosszban vannak. Joshi januárban megpróbálja a két halfajtát szétválasztani, de ha ez nem sikerül, akkor nem marad más megoldás, mint a vizet kettéválasztani. Ez idáig csak Mózesnak sikerült, de Joshi kísérlete annyiban szárnyalná túl Mózest, hogy a két vízoszlop közé még reklámszünetet is beiktatna.A halaknak tehát már csak néhány hetük van rendezni a konfliktust, különben elbúcsúzhatnak egymástól, és a reklámszünettel megszakított Velencei-tavon az evezős sportok kedvelőinek is nehezebb dolguk lesz: vagy legalább negyven kilométeres sebességre kell gyorsulniuk, hogy a száraz részt átugrassák, vagy át kell emelniük a hajót. Az Autópálya Kezelő Zrt. azonban már kapott a lehetőségen, ugyanis ha Joshi kísérlete sikerülne, akkor megoldható lenne a Velencei-tavon keresztül egy összekötő útszakasz építése az M7-es és az M6-os autópálya között (képünkön).
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/2  •  I. 12. – I. 25.
A NÉGY BOLYAI ÉS A NEGYVENEZER HALOTT Para-Kovács Imre: A nemzeti jeti balladája, avagy a mátranováki fanyűvő és Orbán találkozása Verebes István aktualizálta 40 éves Kedves Pentések-jét, és kampánynótákat írt a „Piros volt a paradicsom, nem sárga” mintájára Farkasházy Tivadar alig várja, hogy a stadionok mintájára szponzornevet kapjanak a középületek és közterek: legyen Fővárosi Gázművek Bazilika és Fidesz Hősök tere is Smuzewitz Ilona: Aggódhatnak a kipcsakok? Mi lesz most az előző elnökről elnevezett fővárosú, ismét az oroszok által megmentett Kazahsztánnal? Dési János felfedi, hogy négyszeres Oscar-díjas De Sica együtt mentett zsidókat a jövendő pápával Selmeczi Tibor azon tűnődik, miért nem vitte a pénzét Weiss Manfréd meg a Goldberger család offshoreba, miért nem vettek eszéki focicsapatot, hogy jutott eszükbe beruházni? A 2021-es Hócipő-díj második körének győztesei: a központból válaszokat váró fideszes polgi és Andi A Heti Kamu megtudta, Tiborcz István máris megváltoztatja az általa megvásárolt Gránit Bank nevét Dolomit Bankra, mert a családban ez a menő
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.