Sólyom László EMO-klub

Kovács András Péter
2010. 01. 13. · Hócipő 2010/01
Pesszimista újévi beszédei miatt Sólyom László népszerűségvesztésre számíthat a lakosság körében, az emós fiatalok azonban soha nem látott rajongással veszik körül. Volt, aki Sólyom László tiszteletére már öngyilkosságot is követett el, és akadt, aki remixelte a beszédet a Tokyo Hotellel. Múlt héten alakult a DEFISÓ, vagyis a Depressziós Fiatalok Sólyomért Egyesület, amelynek aktivistái aláírást gyűjtenek, hogy a köztársasági elnök minden reggel kedvetlenítse el az országot a rádióban, illetve megrendezték az első Ki hasonlít jobban Sólyom Lászlóra felülről fényképezve versenyt is, melynek győztese lefekhet az úttesten a Sólyom-rezidencia előtt.


A Sólyom László EMO-hasonmásverseny győztese

Az államfő sikerét számos politikus is megirigyelte már, ezért Bajnai Gordon a tavaszi választásokig nem megy fodrászhoz, Orbán Viktor pedig ígéretek helyett elvonásokról fog eztán beszélni.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/2  •  I. 12. – I. 25.
A NÉGY BOLYAI ÉS A NEGYVENEZER HALOTT Para-Kovács Imre: A nemzeti jeti balladája, avagy a mátranováki fanyűvő és Orbán találkozása Verebes István aktualizálta 40 éves Kedves Pentések-jét, és kampánynótákat írt a „Piros volt a paradicsom, nem sárga” mintájára Farkasházy Tivadar alig várja, hogy a stadionok mintájára szponzornevet kapjanak a középületek és közterek: legyen Fővárosi Gázművek Bazilika és Fidesz Hősök tere is Smuzewitz Ilona: Aggódhatnak a kipcsakok? Mi lesz most az előző elnökről elnevezett fővárosú, ismét az oroszok által megmentett Kazahsztánnal? Dési János felfedi, hogy négyszeres Oscar-díjas De Sica együtt mentett zsidókat a jövendő pápával Selmeczi Tibor azon tűnődik, miért nem vitte a pénzét Weiss Manfréd meg a Goldberger család offshoreba, miért nem vettek eszéki focicsapatot, hogy jutott eszükbe beruházni? A 2021-es Hócipő-díj második körének győztesei: a központból válaszokat váró fideszes polgi és Andi A Heti Kamu megtudta, Tiborcz István máris megváltoztatja az általa megvásárolt Gránit Bank nevét Dolomit Bankra, mert a családban ez a menő
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.