25%-os kedvezménnyel kapja a Hócipőt, ha előfizet!

Előfizetőink 25% kedvezménnyel kapják a Hócipőt, ahoz képest,
ha minden lapszámot újságárusnál vásárolnának!


Éves előfizetés díj: 19 500 Ft helyett csak 14 700 Ft
Féléves előfizetés díj: 9750 Ft helyett csak 7350 Ft

Előfizetés belföldi címre - banki átutalással

A Hócipőre banki átutalással fizethet elő a legegyszerűbben. Ez esetben kérjük, hogy az előfizetési díjat a Hócipő Kft. 10404089-21636684-00000000 számú bankszámlájára szíveskedjen elutalni. A közlemény rovatba a kézbesítési címet, és a postaládán található nevet írja. Ha a számlát más névre/címre kéri, átutalásakor jelezze a hocipo [kukac] hocipo [pont] hu e-mail címen.

Előfizetés belföldi címre - (sárga) csekken

Ha (sárga) csekken fizetne elő, kérjük, adja meg adatait, és mi postán küldünk önnek egyet. A kérdőív kitöltése még nem minősül megrendelésnek. Ön akkor válik lapunk előfizetőjévé, amikor befizetése megérkezik bankszámlánkra.

Időtartam:
Példányszám:
db
Kézbesitési név:
Kézbesítési cím:
Telefon, E-mail:
Számlázási adatok (csak akkor töltse ki, ha a számlát más névre, címre kéri):
Vevő neve:
Vevő címe:
 
*: A kérdőívben szereplő személyes adatainak megadásával Ön felhatalmazza a Hócipő Kft.-t, hogy azokat kezelje: név, cím, e-mail cím, telefonszám. (Tudjuk, ez logikus, ám az adatvédelmi törvény előírásai miatt fel kell hívnunk rá figyelmét, hátha éppen nem tudja, mit csinál.) Adatvédelmi nyilatkozatunkat ide kattintva olvashatja.
Adatait nem adjuk el se spammereknek, se pártoknak, és a sorsolási bizottság elnökétől sem kap értesítést, hogy autót nyerhet, ha bekerül a következő körbe, amihez hihetetlen akciós áron meg kell vásárolnia özv. Kákalaki Dezsőné: Így vágjuk a hagymát pörköltalaphoz című szakácssikerkönyvét. A legújabb Nemzeti konzultációs kérdőívet sem mi dobtuk postaládájába. Adatait csak arra használjuk, hogy ön kéthétről-kéthétre megkapja Hócipőjét.

Ajándék előfizetés

Ajándékozzon Hócipőt barátainak, szeretteinek (vagy akár ellenségeinek) karácsonyra, születésnapra... vagy bármilyen alkalomra. Ez esetben mindig a megajándékozott nevét és postacímét adja meg az előfizetés kézbesítési adatainál, sajátját pedig a számlázási adatoknál. Ha szeretne egy névre szóló tanúsítványt, amit a megajándékozottnak a kezébe is adhat, írja meg e-mail címünkre (hocipo [kukac] hocipo [pont] hu):
• a megajándékozott nevét,
• saját (avagy az ajándékozó) nevét,
• ha szeretné, hogy szerepeljen rajta, milyen alkalomból kapja a Hócipő előfizetést, akkor ennek apropóját is.

Előfizetés külföldi címre

Külföldi címre történő előfizetés esetén az előfizetési díj befizethető a Hócipő Kft. Kereskedelmi és Hitelbank Rt.-nél vezetett bankszámlájára:
IBAN: HU56 1040 4089 2163 6684 0000 0000
BIC és SWIFT kód: OKHBHUHB

Előfizetési díj európai címre: 1 évre 225 €
Előfizetési díj tengerentúlra: 1 évre 255 € / 255 US$

A közlemény rovatba a kézbesítési címet és a postaládán található nevet írja. Ha ez esetleg túl rövidnek bizonyul, és nem fér bele minden szükséges információ, vagy a számlát más névre/címre kéri, írjon nekünk a hocipo [kukac] hocipo [pont] hu e-mail címre.


Gyakori kérdések

Mit jelent a 25%-os előfizetői kedvezmény?

Ha ön az év mind a 27 lapszámát újságosnál vásárolja, akkor 27-szer 750 Ft-ot fizet a Hócipőért. Ha előfizet egy évre, akkor ugyanez lapszámonként csak 545 Ft-jába kerül.

Előfizető vagyok, de nem érkezett meg az újság a postaládámba.

Lapunk kéthetente, normál esetben szerdán jelenik meg. Egy nap késés néha előfordulhat, de ha még csütörtökön sem kapta meg Hócipőjét, ne várjon tovább, jelezze, hogy mielőbb pótolhassuk. Telefonszámok:
• A Hócipő Kft.-nél előfizetett példányok esetén: (06-1) 483-2661
• A Magyar Postánál előfizetett példányok esetén: 06-40/56-56-56

Ezzel párhuzamosan kérjük, ellenőrizze, hogy neve olvashatóan van-e kiírva a postaládájára, mivel ez a leggyakoribb probléma. Ha zárat vagy kódot cseréltek a kapun, előfordulhat, hogy a Posta újságkézbesítője nem tud bejutni a házba (van, ahol a leveles postás más személy, ha tehát ő bejut, az újságot kézbesítő nem feltétlenül). Az utóbbi időben több esetben is azt állapította meg a vizsgálat, hogy a kézbesítés megtörtént, ám előfizetőnk sajnos mégsem kapott lapot. Ezért azt is célszerű ellenőrizni, hogy más hozzáférhet-e postaládája tartalmához (akár annak résén benyúlva).

Sérült lapot kézbesítettek

Ha ázott, gyűrött, hiányos példányt kapott, kérjük, jelezze nekünk mielőbb (06-1 483-2661), hogy újat postázhassunk helyette. Ha van rá módja, megköszönjük, ha készít róla egy digitális fotót és elküldi e-mail címünkre (hocipo [kukac] hocipo [pont] hu), ugyanis ezzel tudunk vizsgálatot kezdeményezni, hogy többet ilyen ne fordulhasson elő.

Előfizettem a Hócipőre, mikor érkezik meg az első lapszám?

A Hócipőt a Magyar Posta kézbesíti. Előfizetést csak egész hónapra, elsejétől tudunk indítani. Az adott havi adatállományt mindig előző hónap 25-e körül kell átadnunk a Postának. Ez csak azokat az új előfizetőket tartalmazza, akiknek a befizetése eddig az időpontig megérkezett bankszámlánkra.

Az átutalások teljesítésére a bankoknak négy órájuk van, de kérjük, az átfutási időbe számítsa bele az esetleges munkaszüneti napokat és a hétvégét is. Mindezekkel együtt célszerű az előfizetési díjat legkésőbb adott hónap 22-én (vagy az azt megelőző utolsó munkanapon) délig átutalni.

A „sárga” csekket a valamivel hosszabb átfutás miatt (nem csak a befizetést, hanem a feladóvevény másolatát is meg kell kapnunk) célszerű legkésőbb előző hónap 20-án „feladni” a Postán.

Mi történik, ha késve fizetem be az előfizetési díjat?

Ez esetben is elindul előfizetése, de csak egy hónappal később. Ilyenkor régi előfizetésének lejárta után, és az új elindulása között a Hócipőt újságárusnál tudja megvásárolni.

Mi történik, ha lejár az előfizetésem?

Ha a Magyar Postánál fizetett elő, akkor ők értesítik, ha a Hócipőnél, akkor egy hónappal előfizetése lejárta előtt mi küldünk levelet róla.

Átirányítás

Egyetlen lapszámot ugyan nem tudunk más címre küldeni, de egész hónap(ok)ra (pl: hosszabb nyaralás esetén) át tudjuk irányítani az újságot. Fontos, hogy ezt ott kell kezdeményezni, ahol előfizetett (ha a Postán, akkor náluk, ha a Hócipő szerkesztőségében, akkor nálunk). Az se baj, ha nem tudja, milyen hosszú időre kéri az átirányítást, annak kezdetét és végét külön-külön is jelezheti. Ha szerkesztőségünkben fizetett elő, kérjük, a változást legkésőbb előző hónap 20-ig jelezze a (06-1) 483-2661-es telefonszámon.

Címváltozás

Az elv ugyanaz: minden hónap elsejétől tudjuk új címére küldeni a Hócipőt, ha előző hónap 20-ig jelzi az előfizetés helyén (a Postán előfizetett példányok esetén náluk, a Hócipőnél előfizetettek esetén nálunk: (06-1) 483-2661, vagy hocipo [kukac] hocipo [pont] hu)

Miért ekkora a különbség a belföldi és külföldi előfizetés díja között?

Maga az újság ugyanannyiba kerül belföldi és külföldi előfizetőinknek is. Csak utóbbi esetben sajnos jóval magasabb a postaköltség. Ezen kívül a kettő között semmilyen más különbség nincs.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2023/20  •  IX. 20. – X. 3.
KÖTCSEI PÖFFETEGEK ÉS KENDERESI KÍSÉRTETEK Para-Kovács Imre: az inflációt a bekokainozott meleg ukrán nácik és a haszonleső kereskedők okozták, a pedagógushiányt Brüsszel, a jövőt pedig a Grincs lopta el Váncsa István: polírozza-e a jó hazafi és erkölcsös honleány egy csődör-szobor heréit? Smuzewitz Ilona: Szia Lőrinc! Nagyon szeretlek! Farkasházy Tivadar szerint Vonának, Jakabnak, Mesterházynak, MZP-nek és Ujhelyinek ki kéne próbálniuk a Kneszetet, Izraelben ugyanis nincs bejutási küszöb Dési János szörnyülködik: a nemváltó óvodások után megjelentek a nemváltó laktanyák is Havas Henrik programot hirdet, miután átveszi a propagandaminisztériumot Rogántól Verebes István születésnapján beszélgetett a 100 éves Navracsics Tiborral Selmeczi Tibor alig várja, hogy Paszkijevics-rendeket osszanak a Haynau laktanyában Nagy Bandó András elképzelte Kocsis Máté megvilágosodását A Heti Kamu megtudta: ha a baloldal kormányozna, nem jutna pénz propaganda-plakátra sem!
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.