Könnyelmű képviselők

Ma volt a holnap tegnapja

Buzsik Zsolt
2012. 03. 26.
Honatyáink tőzsdézőkedvének fellendülését jelzi, hogy a képviselők összes részvényének értéke a 2010 véginél 26 százalékkal nagyobb, 240 millió forint volt, miközben a BUX részvényindex 20 százalékkal csökkent. Szóljon már rájuk Selmeczi Gabriella: a végén még eltőzsdézik a nyugdíjukat!

Koporsószög
Vasárnap végső búcsút vettek a CD-től. Sokan kísérték utolsó útjára a zenehordozót egy budapesti demonstráción. Valljuk be, mi is bevertünk jó néhány szöget a koporsójába.

Ütősebb
Jogellenesnek találta az Országos Választási Bizottság az LMP szombatra meghirdetett aláírásgyűjtő akcióját, amelyen a párt népszavazási kezdeményezéséhez gyűjtenek támogatókat. Az akcióban ugyanis az LMP értékes ajándékokat ígért annak, aki a legtöbb aláírást gyűjti össze 24 óra alatt. - Az OVB ütősebb volt, mint a népszavazásra bocsátandó kérdések.

A sors keze
Lassan nem tudnak mire gyógyszert felírni az orvosok, elfogytak a nyomtatott receptek, utánpótlás pedig nincs. Egy szegedi háziorvos elmondta: három hete nem kapott recepteket. Korábbról megmaradt egy nagy halom régi recept, amit egy szalonnasütéskor akartak eltüzelni, de szerencsére a piknik elmaradt. Tűzgyújtási tilalom, vagy betegség miatt?

Háklis németek
Nyolcvan német fiatal tüntetett a magyar demokráciáért szombaton a berlini magyar nagykövetség épülete előtt. A demonstráció fő szónoka Rainer Wieland, a Német Kereszténydemokrata Unió politikusa, az Európai Parlament alelnöke hangsúlyozta: a demonstrációt rendező szervezetek nem vonják kétségbe, hogy Magyarország demokratikus berendezkedésű állam, ugyanakkor aggódnak a „demokrácia minősége miatt.” Ezt nem bírom a németekben: mindig a minőséggel jönnek.

Gyanús könnyek
Észak-Koreában véget ért a Kim Dzsong Il halála utáni száznapos gyász. Most már nem lesz mire fogni az örömkönnyeket.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2021/25  •  XII. 1. – XII. 14.
ADVENTI AJÁNLAT: PARA, VÁNCSA, SMUZEWITZ... Váncsa István: akarja-e a migráns Afganisztánhoz csatolni Csongrád-Csanádot, Bács-Kiskunt vagy Baranyát? Para-Kovács Imre a Honvéd Kórház három objektumának 24 oltópontján oltakozott, hogy regisztrálatlanul beoltódjon MEGFXJTUK 2.: Lévai Anikó szerepében még mindig Lévai Anikó! Farkasházy Tivadarnak II. Lajos ugrott be Gulyásról, biztos ő is azt gondolta a mohácsi csata után a Csele-pataknál, hogy a legpesszimistábbnál is pesszimistább forgatókönyv jött be Smuzewitz Ilona kiakadt, hogy Amerika szankciókat vetne ki a korrupt magyar politikus emberekre, holott még tárgyalni sem hajlandók róla, hogy mekkora mértékű lopás lenne számukra elfogadható Verebes István a még meg nem zavart elméjű olvasók ép eszéről Dési János szerint ideje volna, hogy Mészáros könyvtárat is alapítson, mindkét gyerekkori színezőjét felajánlva hozzá Avar János szerint más diktátorok válsághelyzeteket használtak ki, a miénk maga teremti ezeket A Heti Kamu megtudta, Kósa Lajost a folyamatos kibeszélései miatt arra ítélte a Fidesz-frakció, hogy vegye feleségül a csengeri örökösnőt
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.