Csak a baj

Ma volt a holnap tegnapja

Buzsik Zsolt
2012. 03. 12.
Négyheti patakparti bozótirtás után, fizetség nélkül hazaküldték a halmaji közmunkásokat, mondván, hogy nem érkezett meg a pénzük. Pedig a kecskét is meg kellene etetni, ráadásul hol van még a gombaszezon!

Dva bratanki
Lengyel jobboldali ünneplők is részt vesznek a kormány március 15-i hivatalos ünnepségein Budapesten, hogy szolidaritásukat fejezzék ki a magyar kormány mellett. Sőt, a lelkesebbek részt vennének a kormány szabadságharcában is.

Vazze
Megszűnik a Gálvölgyi Show, de a műsor producere reménykedik benne, hogy idővel újra felbukkannak. Addig meg pihenünk, vazze?

Matt
Török Zsolt, az MSZP szóvivője szerint "a fideszes pénzszivattyú működik ezerrel, gőzerővel nyomják a közpénzt önfényezésre, és Fidesz-közeli és haveri cégeknek". - Mi egyikről sem vagyunk meggyőződve, például egyáltalán nem látjuk fényesnek a kormányt.

Ez is valami
A Budapest Airport nem engedélyezte azt a békés demonstrációt, amely a Malév csődje utáni csoportos leépítésekre, súlyos megszorításokra akarta felhívni a figyelmet. - Hát, vannak gondok, de legalább senkit nem hagytak a levegőben.

Szlovák mecénás
Rendszeresen látott vendégül magyar sztárokat határ melletti fényűző farmján Mikulás V., a rekordmértékű adócsalással vádolt szlovák nagyvállalkozó. De az nem igaz, hogy a fellépésükért cserébe ő töltötte ki az adóbevallásukat.

Segítség?
Elsöprő fölénnyel nyerte az előre hozott szlovákiai választásokat a Robert Fico vezette baloldali Irány-Szociáldemokrácia (Smer-SD). A Magyar Koalíció Pártjának, a voksok 4,28 százalékát megszerezve, nem sikerült bejutnia a parlamentbe. Vagy túl kevés volt az anyaországi támogatás, vagy túl sok.

Narancsáldozat
Tízezren vettek részt szombaton a Kossuth téren a Szolidaritás kormányellenes, szociális és szabadságjogokért rendezett tüntetésén. Csak tízezren? Nem csoda, hogy Tóth Imre diósgyőri kohász dühében földhöz vágott egy narancsot.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2021/25  •  XII. 1. – XII. 14.
ADVENTI AJÁNLAT: PARA, VÁNCSA, SMUZEWITZ... Váncsa István: akarja-e a migráns Afganisztánhoz csatolni Csongrád-Csanádot, Bács-Kiskunt vagy Baranyát? Para-Kovács Imre a Honvéd Kórház három objektumának 24 oltópontján oltakozott, hogy regisztrálatlanul beoltódjon MEGFXJTUK 2.: Lévai Anikó szerepében még mindig Lévai Anikó! Farkasházy Tivadarnak II. Lajos ugrott be Gulyásról, biztos ő is azt gondolta a mohácsi csata után a Csele-pataknál, hogy a legpesszimistábbnál is pesszimistább forgatókönyv jött be Smuzewitz Ilona kiakadt, hogy Amerika szankciókat vetne ki a korrupt magyar politikus emberekre, holott még tárgyalni sem hajlandók róla, hogy mekkora mértékű lopás lenne számukra elfogadható Verebes István a még meg nem zavart elméjű olvasók ép eszéről Dési János szerint ideje volna, hogy Mészáros könyvtárat is alapítson, mindkét gyerekkori színezőjét felajánlva hozzá Avar János szerint más diktátorok válsághelyzeteket használtak ki, a miénk maga teremti ezeket A Heti Kamu megtudta, Kósa Lajost a folyamatos kibeszélései miatt arra ítélte a Fidesz-frakció, hogy vegye feleségül a csengeri örökösnőt
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.