Hol van az a nyár?

Ma volt a holnap tegnapja

Buzsik Zsolt
2011. 08. 09.
Az USA Oregon államában élő Sandy McMillin nem képes túltenni magát azon, hogy kiküldték az egyik áruházból, mert trikó helyett egy bikinifelsőt viselt. - Ezek szerint máshol nyár van.

Néznek majd nagyokat
Hollandiával, Romániával, Törökországgal, Észtországgal és Andorrával kerültünk egy világbajnoki selejtezőcsoportba. A holland és a török kapitány nem tőlünk fél. - Biztos nem láttak minket San Marino ellen brillírozni.

Buta telefon
Véletlenül visszahívta az [origo] munkatársát Balázs József Heves megyei fideszes képviselő, akiről a Jobbik azt állítja, azzal fenyegette meg Gyöngyöspata jobbikos polgármesterét, hogy a falu nem kap majd fejlesztési forrásokat. - A csapokat el tudja zárni, a mobilja gombjait nem tudja lezárni.

Becsöngetnek?
Az elégedetlen rendvédelmi szakszervezetek szeptemberre újabb tüntetéssorozatot szerveznek. A pedagógusok is sztrájkokat helyeztek kilátásba szeptemberre. De ki vigyáz majd a gyerekekre?

Nüonsz
Schmitt Pál Norvégiába küldött részvétnyilvánításában jól szerepel V. Harald norvég király neve, csak a Köztársasági Elnöki Hivatal honlapjára feltöltött magyar fordításban szerepelt rosszul, V. Haroldként a név - közölte a KEH. - Ez tényleg nem nagy baki, írhattak volna Ötödik Heráldot is.

Csillag születik
Félreértik a Twitter-bejegyzéseit és a Thomas Meliáról szóló kérdését - mondta az [origo]-nak adott interjújában Deutsch Tamás. Európai parlamenti képviselőnk. A "Ki a fasz az a Thomas Melia?" formában feltett kérdését azzal magyarázta, hogy ez a stand up stílusa, ez a humor egyik formája. - Alig várjuk, hogy szegényebbek legyünk egy EP-képviselővel, és gazdagabbak legyünk egy stand up-ossal!

Hálidéj
Hétfőn indul az új közmunkaprogram Gyöngyöspatán, ahol negyven ember állhat munkába, hogy bozótot irtson és erdőt telepítsen. A közmunkára főleg romákat toboroztak. Persze csak olyanokat, akik már visszatértek a nyaralásból.

Radikális
155 adózónál állapított meg jelentős összegű adóhiányt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal 2011 második negyedévében. A legnagyobb adótartozása egy cégnek van, a bírságokat is beleszámítva 2, 99 milliárd forint a hátralék, míg a magánszemélyek közül 267 millió forinttal tartozik a legnagyobb adós. - Hát ők így oldották meg a radikális adócsökkentést.

Albizottsági pofozkodás
Szóról szóra úgy lett, ahogy Szijjártó Péter megjósolta. Az elmúlt nyolc év adósságnövekedését vizsgáló albizottság ugyanis megállapította: felelősségre kell vonni Medgyessy Pétert, Gyurcsány Ferencet, Bajnai Gordont és kormányaikat az államadósság brutális növekedéséért. - Már mióta tudjuk! Deutsch Tamást idézve: „Minek kell naponta adnunk a szarnak egy pofont?”
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2021/25  •  XII. 1. – XII. 14.
ADVENTI AJÁNLAT: PARA, VÁNCSA, SMUZEWITZ... Váncsa István: akarja-e a migráns Afganisztánhoz csatolni Csongrád-Csanádot, Bács-Kiskunt vagy Baranyát? Para-Kovács Imre a Honvéd Kórház három objektumának 24 oltópontján oltakozott, hogy regisztrálatlanul beoltódjon MEGFXJTUK 2.: Lévai Anikó szerepében még mindig Lévai Anikó! Farkasházy Tivadarnak II. Lajos ugrott be Gulyásról, biztos ő is azt gondolta a mohácsi csata után a Csele-pataknál, hogy a legpesszimistábbnál is pesszimistább forgatókönyv jött be Smuzewitz Ilona kiakadt, hogy Amerika szankciókat vetne ki a korrupt magyar politikus emberekre, holott még tárgyalni sem hajlandók róla, hogy mekkora mértékű lopás lenne számukra elfogadható Verebes István a még meg nem zavart elméjű olvasók ép eszéről Dési János szerint ideje volna, hogy Mészáros könyvtárat is alapítson, mindkét gyerekkori színezőjét felajánlva hozzá Avar János szerint más diktátorok válsághelyzeteket használtak ki, a miénk maga teremti ezeket A Heti Kamu megtudta, Kósa Lajost a folyamatos kibeszélései miatt arra ítélte a Fidesz-frakció, hogy vegye feleségül a csengeri örökösnőt
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.