Obszcén

Ma volt a holnap tegnapja

Buzsik Zsolt
2011. 06. 20.
A Nemzeti Színház produkciója, az Alföldi Róbert rendezte Vadászjelenetek Alsó-Bajorországból lett a legjobb előadás a XI. Pécsi Országos Színházi Találkozón. - Nem láttuk, de senkinek sem ajánljuk, mert úgy hallottuk, hogy a passaui színben vaddisznók bujálkodnak benne orálisan.

Elvis megköszöni
Elvis Presley Budapest díszpolgára lett. -„Köszönöm ezt a megtisztelő címet Budapestnek, Tarlós Istvánnak, valamint Komár Lacinak!”

Amy, a kis hamis
Amy Winehouse részegen lépett fel szombaton Szerbiában. A koncert elején az athéni, majd valamivel később a New York-i közönséget üdvözölte Belgrádban. Ez nem volt szép Amy-től: miből állt volna a budapesti közönséget is üdvözölni?

Az ajtók a baloldalon nyílnak?
Török Zsolt pártszóvivő szerint az MSZP zárt ajtók mögött tartott kongresszusán Kiss Péter azt mondta a párton belüli viszonyokról, hogy "nyílt, őszinte, zárt vitáról" van szó, de ezt nem a nyilvánosság előtt kell lefolytatni. - „Nyíltan vállaljuk, hogy a zárt ülés hanganyagát egy lezárt borítékban helyeztük el”- közlik névtelen levelükben neves szocialista politikusok.

Éretlenek
Az Osztrák Felsőoktatási Hallgatói Önkormányzat állítása szerint előállították két aktivistájukat a budapesti meleg méltóság menetén, holott ők maguk neonácik támadásának áldozatai voltak. Az egésznek semmi köze sem volt a melegfelvonuláshoz: csak a Tenkes kapitányát akarták újrajátszani.

A beszélő kutya
Egy jeruzsálemi ultraortodox rabbinikus bíróság halálra kövezésre ítélt egy kóbor kutyát, attól tartva, hogy az ebbe egy olyan ügyvéd lelke költözött, aki megátkozta a rabbikat, miután arra kötelezték, hogy a lelke egy kutyába költözzön. Az állatra akkor figyeltek fel, amikor pár hete lecövekelt a pénzügyi bíróságon, és nem volt hajlandó távozni. Az eb tudósítónknak elmondta, hogy semmi köze ahhoz az ügyvédhez, ő csak az ebadó ellen kívánt tiltakozni.

A futball szerelmese
Befejezték sztrájkjukat azok a stadionépítő munkások, akik magasabb bért és jobb munkakörülményeket követeltek a 2014-es, brazíliai labdarúgó-világbajnokság egyik helyszínén, Belo Horizontéban. A sztrájkolóknak sikerült négyszázalékos béremelést és extra túlórapénzt kialkudniuk. Nyilván mert Orbán Viktor is latba vetette tekintélyét a bértárgyalásokon.

Szereti a tik a meggyet
Szombaton kora délután pécsi rendőrök észlelték, hogy a kertvárosi városrészben két középkorú férfi az utcán fekszik. Próbálták felkelteni őket, de nem sikerült. Míg a mentő megérkezett, az egyikük magához tért és elmondta, hogy a sok alkohol hatására feküdtek ki az utcán. A másik személyt kórházba szállították, társa pedig saját lábán távozott. Sietve, mert eszébe jutott, hogy nem zárta el a gázt a pálinkafőző készülék alatt.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2021/25  •  XII. 1. – XII. 14.
ADVENTI AJÁNLAT: PARA, VÁNCSA, SMUZEWITZ... Váncsa István: akarja-e a migráns Afganisztánhoz csatolni Csongrád-Csanádot, Bács-Kiskunt vagy Baranyát? Para-Kovács Imre a Honvéd Kórház három objektumának 24 oltópontján oltakozott, hogy regisztrálatlanul beoltódjon MEGFXJTUK 2.: Lévai Anikó szerepében még mindig Lévai Anikó! Farkasházy Tivadarnak II. Lajos ugrott be Gulyásról, biztos ő is azt gondolta a mohácsi csata után a Csele-pataknál, hogy a legpesszimistábbnál is pesszimistább forgatókönyv jött be Smuzewitz Ilona kiakadt, hogy Amerika szankciókat vetne ki a korrupt magyar politikus emberekre, holott még tárgyalni sem hajlandók róla, hogy mekkora mértékű lopás lenne számukra elfogadható Verebes István a még meg nem zavart elméjű olvasók ép eszéről Dési János szerint ideje volna, hogy Mészáros könyvtárat is alapítson, mindkét gyerekkori színezőjét felajánlva hozzá Avar János szerint más diktátorok válsághelyzeteket használtak ki, a miénk maga teremti ezeket A Heti Kamu megtudta, Kósa Lajost a folyamatos kibeszélései miatt arra ítélte a Fidesz-frakció, hogy vegye feleségül a csengeri örökösnőt
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.