Bunga-bunga

Ma volt a holnap tegnapja

Buzsik Zsolt
2011. 01. 31.
Egy újabb olasz prostituált neve került elő, aki még kiskorú volt, amikor részt vett Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök egyik hírhedt partiján. Iris Berardi tudósítónknak elmondta: Berlusconi arról győzködte, hogy térjen jó útra, de azért ne kapkodja el, oly hosszú még az este.

Áthallás 1.
Egyiptomban vasárnap betiltották az al-Dzsazíra katari székhelyű arab hírtelevízió tevékenységét, amely részletesen tudósított a zavargásokról. Lehet, hogy részletesen tudósított, de biztos nem kiegyensúlyozottan.

Fenséges szónokok
A király beszéde című filmnek ítélték az Amerikai Rendezők Céhének díját szombat este Los Angelesben. Mert nem látták Orbán bemutatkozó beszédét Brüsszelben.

Már megint az amerikaiak
A Richter-skála szerint 6,1-es erejű földmozgás rázta meg a Jeges-tengert szombaton - közölte az amerikai Földtani Intézet. Ezzel akarják elterelni a figyelmet a mi Richter-skála szerinti 4,8-es erősségű szombati földrengésünkről.

Nóta állj!
A Fideszt és a segélyezési rendszert támadta a évadnyitó beszédében Vona Gábor, a Jobbik elnöke, aki szerint Magyarország egyik legnagyobb problémája az, hogy túl sok cigány gyerek születik. A rendezvényen koncertet adott az Edda is. Pataki Attila először egy cigánynóta egyveleggel akarta bemelegíteni a közönséget, de szóltak neki.

Áthallás 2.
Kirúgták a népszerű rádióst, mert kritizálta a médiatörvényt. Nyugi, csak Stéphane Guillont bocsátották el a francia közszolgálati rádiótól. Hála annak a jó médiatörvénynek, nálunk ilyesmi nem történhet.

Egészséges önbizalom
Egy felmérés adatai szerint hazánkban egymillió embernek van olyan huzamosan fennálló betegsége, ami kihat az egész életére, de nincs tisztában vele; tehát az ország 10 százaléka csak hiszi, hogy egészséges. Te jó ég, lehet, hogy én is csak egy képzelt egészséges vagyok?

Kínai jólélek
A kínai újév kezdete előtt egyhetes adakozó körútját járja Tajvanon Kína talán legismertebb milliárdosa, Csen Kuang-piao, aki mintegy 500 millió tajvani dollár szétosztásán fáradozik. A három és fél milliárd forintnyi adományt piros borítékokban osztja szét. A boríték színe nem érdekel, a címét szeretnénk tudni!

Titkos pezsgés
A Magyar Szocialista Párt választmányi ülésén Simon Gábor választmányi elnök azt mondta: szellemi pezsgés indult el mind a párt alapértékeit tekintve, mind pedig jövőbeni politikájukat és feladataikat illetően. Na, ezt mindeddig nagyon jól titkolták.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2021/25  •  XII. 1. – XII. 14.
ADVENTI AJÁNLAT: PARA, VÁNCSA, SMUZEWITZ... Váncsa István: akarja-e a migráns Afganisztánhoz csatolni Csongrád-Csanádot, Bács-Kiskunt vagy Baranyát? Para-Kovács Imre a Honvéd Kórház három objektumának 24 oltópontján oltakozott, hogy regisztrálatlanul beoltódjon MEGFXJTUK 2.: Lévai Anikó szerepében még mindig Lévai Anikó! Farkasházy Tivadarnak II. Lajos ugrott be Gulyásról, biztos ő is azt gondolta a mohácsi csata után a Csele-pataknál, hogy a legpesszimistábbnál is pesszimistább forgatókönyv jött be Smuzewitz Ilona kiakadt, hogy Amerika szankciókat vetne ki a korrupt magyar politikus emberekre, holott még tárgyalni sem hajlandók róla, hogy mekkora mértékű lopás lenne számukra elfogadható Verebes István a még meg nem zavart elméjű olvasók ép eszéről Dési János szerint ideje volna, hogy Mészáros könyvtárat is alapítson, mindkét gyerekkori színezőjét felajánlva hozzá Avar János szerint más diktátorok válsághelyzeteket használtak ki, a miénk maga teremti ezeket A Heti Kamu megtudta, Kósa Lajost a folyamatos kibeszélései miatt arra ítélte a Fidesz-frakció, hogy vegye feleségül a csengeri örökösnőt
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.