Ideiglenes kitántorgás

Ma volt a holnap tegnapja

Buzsik Zsolt
2011. 01. 17.
Magyar állampolgárok is kaphatnak ideiglenes munkavégzéshez szükséges különleges vendégmunkásvízumot az Egyesült Államokba. Még szerencse, hogy csak ideiglenes, különben jól megszívnánk azzal az egymillió új munkahellyel.

Egy
Mécs Imre visszalépett az SZDSZ-be. Léptei még most is visszhangzanak az üres teremben.

Közel-keleti kérdés
Zsidó pilótának adta ki magát, így létesített szexuális viszonyt négy zsidó nővel is egy izraeli arab férfi. Az ügy egyik női szereplője viszont azt állította magáról, hogy 42 éves, miközben valójában 59 volt. Kérdés: melyiküknek kell erősebb szemüveg...

Kétkarú rablók
Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter megbízásából hétfős csapat vizsgálja a pénznyerő automaták körüli visszásságokat. A tárca tájékoztatása szerint azt szeretnék tisztázni, az üzemeltetők eltitkolhatták-e az adóalapot képező bevételüket. Csak azok az üzemeltetők mentesülnek a vizsgálat alól, akiknek a gépein a narancs kétharmados többségben van a cseresznyével, dinnyével és a többi gyümölccsel szemben.

A japán csoda
Az utóbbi években aggasztó mértékben megnőtt az időskorú tolvajok száma Japánban. A becslések szerint a bolti szarkák 80 százaléka 65 év feletti. Ezek szerint a felkelő nap országában már jó ideje tevékenykedik nyugdíjvédelmi biztos.

Kedvező ajánlat
Az üzemanyag durva drágulása miatt bojkottra készülnek az autósok Romániában. Azt javaslom, jöjjenek át hozzánk tankolni: ők sem járnának jól, a mi kútjaink sem járnának rosszul.

Ízlés dolga
Több közép-európai EP-képviselő is kritizálta az Európai Tanács székházában kiállított magyar dekorációt, amely az EU-elnökség alkalmából került ki az épület átriumába. A közép-európai kritikusok szemét főleg az bántja, hogy a hatalmas szőnyegen többek között egy Nagy-Magyarországot ábrázoló kép is látható. Másokét meg csak az bánthatja, hogy a szőnyeg ronda.

Az agitátor
A médiatörvény elleni pénteki budapesti tüntetésre Deutsch Tamás úgy reagált: Magyarország szabad ország, az emberek szabadon elmondhatják véleményüket, továbbá ha tényleg baj lenne a jogszabállyal, sokkal többen lettek volna a tüntetésen. Úgy tűnik, azt szeretné, hogy legközelebb mindenki hozzon magával még egy embert.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2021/25  •  XII. 1. – XII. 14.
ADVENTI AJÁNLAT: PARA, VÁNCSA, SMUZEWITZ... Váncsa István: akarja-e a migráns Afganisztánhoz csatolni Csongrád-Csanádot, Bács-Kiskunt vagy Baranyát? Para-Kovács Imre a Honvéd Kórház három objektumának 24 oltópontján oltakozott, hogy regisztrálatlanul beoltódjon MEGFXJTUK 2.: Lévai Anikó szerepében még mindig Lévai Anikó! Farkasházy Tivadarnak II. Lajos ugrott be Gulyásról, biztos ő is azt gondolta a mohácsi csata után a Csele-pataknál, hogy a legpesszimistábbnál is pesszimistább forgatókönyv jött be Smuzewitz Ilona kiakadt, hogy Amerika szankciókat vetne ki a korrupt magyar politikus emberekre, holott még tárgyalni sem hajlandók róla, hogy mekkora mértékű lopás lenne számukra elfogadható Verebes István a még meg nem zavart elméjű olvasók ép eszéről Dési János szerint ideje volna, hogy Mészáros könyvtárat is alapítson, mindkét gyerekkori színezőjét felajánlva hozzá Avar János szerint más diktátorok válsághelyzeteket használtak ki, a miénk maga teremti ezeket A Heti Kamu megtudta, Kósa Lajost a folyamatos kibeszélései miatt arra ítélte a Fidesz-frakció, hogy vegye feleségül a csengeri örökösnőt
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.