Magyarlecke a francia elnöknek

Ma volt a holnap tegnapja

Buzsik Zsolt
2010. 11. 22.
Magyar szavak kimondásával dicsekedett Nicolas Sarkozy Orbán Viktornak, akit munkalátogatásra az Élysée-palotába hívott. Sarkozy az általa ismert néhány magyar szót mosolyogva mondta Orbánnak: tudom, köszönöm, kezeit csókolom, válságadó, pofátlan végkielégítések. Szeretett volna még tovább villogni, de a magán-nyugdíjpénztárakba beletört a nyelve.

Szavazni öröm!
Több spanyol politikus is kritizálta a katalóniai Fiatal Szocialisták kampányvideóját, amelyen egy nő szavazás közben előbb különösen izgatottá válik, majd, miközben bedobja a cédulát az urnába, orgazmust él át. Na tessék, a fülkeforradalom után itt az urnaorgazmus.

A mohácsi vész fokozódik
Kisebb földrengés volt vasárnap hajnalban Mohácstól tíz kilométerre nyugatra. Néhány, e hírről szóló tudósítás címe: „Földrengés volt Mohács közelében” „Földrengés Mohácsnál” „Rengett a föld Mohácson” „Földrengés rázta meg Mohács városát”

Madárlátta
Erdei Zsolt fölényes pontozásos győzelmet aratott Samson Onyango ellen az Atlantic Cityben rendezett profi ökölvívógálán. Már keresik Madár következő ellenfelét, egy másik madár személyében.

Minden, ami kell
Az RTL Klub Való Világ 4 című műsorának első adását, a korábbi híradásokkal ellentétben, nem Sebestyén Balázs, hanem Stohl András vezette. Továbbá nem Görög Zita mutatkozott meztelenül a műsorban, hanem Benkő Dániel, és a jelöltek közt nem szerepel atomfizikus nő, hanem egy pornós lány.

Börtönsztori
A Pesti Központi Kerületi Bíróság 30 napra előzetes letartóztatásba helyezte Damu Rolandot, a Jóban Rosszban rosszfiúját, aki ellen erőszakos közösülés miatt folyik büntetőeljárás. A forgatókönyvírók a következő hetekben A szökés című sorozatból merítenek ihletet.

Áthaladt rajtunk
Rendben elhagyta a bajánsenyei határátkelőhelyet az a nukleáris hulladékot szállító szerelvény, amely szombaton haladt át az országon. Az atomvonatok útját gyakran próbálják környezetvédők megnehezíteni, mert szerintük ez a fajta szállítás nem biztonságos. Csak azt nem értem, hogy ha nem biztonságos, akkor miért próbálják még meg is nehezíteni?

Póker a sláger
Pénteken késő este az APEH munkatársai engedély nélküli szerencsejáték szervezésével kapcsolatos ellenőrzést végeztek a Lurdy Házban, ahol csaknem 30 versenyrendszerű és készpénzes játékra alkalmas pókerasztalon folyt a játék. Nem megbízható forrásaink szerint, Korda György az őt kérdőre vonó adóellenőröknek csak annyit mondott, hogy: Mammama mamma Maria ma mammama....

Bánatomat dalban mondom el
Áremelésre készül januárban a Magyar Posta, a legnagyobb mértékben az alapszolgáltatások közé tartozó szabványlevelek ára változhat: 80 forintról 90-re. „Repülj, madár, ha lehet, vidd el ezt a levelet...”

Karácsonyi előzetes
Idén 30 ezer forint alatt költünk karácsonyi ajándékokra - derül ki egy online felmérésből. Ja, mindenki ilyen csóró? Akkor megnyugodtam.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2021/25  •  XII. 1. – XII. 14.
ADVENTI AJÁNLAT: PARA, VÁNCSA, SMUZEWITZ... Váncsa István: akarja-e a migráns Afganisztánhoz csatolni Csongrád-Csanádot, Bács-Kiskunt vagy Baranyát? Para-Kovács Imre a Honvéd Kórház három objektumának 24 oltópontján oltakozott, hogy regisztrálatlanul beoltódjon MEGFXJTUK 2.: Lévai Anikó szerepében még mindig Lévai Anikó! Farkasházy Tivadarnak II. Lajos ugrott be Gulyásról, biztos ő is azt gondolta a mohácsi csata után a Csele-pataknál, hogy a legpesszimistábbnál is pesszimistább forgatókönyv jött be Smuzewitz Ilona kiakadt, hogy Amerika szankciókat vetne ki a korrupt magyar politikus emberekre, holott még tárgyalni sem hajlandók róla, hogy mekkora mértékű lopás lenne számukra elfogadható Verebes István a még meg nem zavart elméjű olvasók ép eszéről Dési János szerint ideje volna, hogy Mészáros könyvtárat is alapítson, mindkét gyerekkori színezőjét felajánlva hozzá Avar János szerint más diktátorok válsághelyzeteket használtak ki, a miénk maga teremti ezeket A Heti Kamu megtudta, Kósa Lajost a folyamatos kibeszélései miatt arra ítélte a Fidesz-frakció, hogy vegye feleségül a csengeri örökösnőt
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.