Perverz négyes

Ma volt a holnap tegnapja

Buzsik Zsolt
2010. 09. 13.
Egy vasárnapi bulvárlap informátora szerint nem tudott gátat szabni a vágyainak Majka az Édesnégyes című műsor forgatásán, és olyan is történt a kamerák előtt, ami biztosan nem mehet adásba. Ha nem mehet adásba, akkor az ózdi bika valószínűleg József Attila-versek felolvasására kényszerített két nőt, miközben a harmadikkal fergeteges sakkcsatát vívott.

Dalol a BKV
A magyar Dal Napja és a BKV együttműködésének köszönhetően vasárnap délután 3 és este 7 óra között Dallamos Villamos közlekedett Budapesten, a 4-es villamos vonalán. A reppelő bliccelőket dúdoló ellenőrök kísérték.

Csak van
Szintén a Magyar Dal Napján Debrecenben csak debreceni zenekarok játszottak csak magyar számokat. A fellépők: Jam, Sun Factory, Amundsen, Csak, Sensus, Solar Surf, Play Machine, Backdoor, VAN, Gonzo, Skafunderz, Kerozin. Bírom én az idegen neveket, mégis szemet szúrt, hogy csak a Csak-nak és a VAN-nak van magyar neve.

Együttműködés
A szombati, Ferencváros elleni 6-0-s diadal után megváltoztatja stadionújságjának nevét az Újpest FC. Az eddigi legnagyobb különbségű Fradi elleni siker emlékére 8-3 névvel illetett stadionújság neve mostantól 6-0 lesz. A Fradi szurkolók meg a stadiont változtatták meg egy kicsit.

Az 1001 éjszaka meséi
- Csak véletlen, hogy pont erre a napra került a rendezvény - kommentálta Vona Gábor, hogy a Jobbik pont a szeptember 11-i terrortámadás évfordulójára szervezte az arab-magyar barátság napját. Szeptember 10-én Hunor névnapot ünnepeltek, 12-én, vasárnap pedig a világért sem hagyták volna ki a Pa Dö Dö koncertjét.

A néplélek ismerői
Gyurcsány Ferenc a Fapados Alapítvány által rendezett "100 nap - Becsapott Magyarország" című konferencián kifejtette: népszavazást kell tartani az új alkotmányról, és ha Orbán Viktor kormánya nem meri népszavazásra bocsátani a várhatóan jövőre elkészülő új alkotmányt, akkor gyáva. Ugyan már! Hol van ez a piszlicsáré új alkotmány kérdése a 300 forintos vizitdíj ügyének jelentősségétől!

Gondolatbűn-stop
A Utah Egyetem biomérnökeinek sikerült agyhullámokat szavakká alakítani, így néhány év múlva valósággá válhat a gondolatolvasás. Ez jó, csak nehogy a főnökök és a feleségek kezébe kerüljön a gondolat-olvasógép.

A visszaszólás szabadsága
Az októberi önkormányzati választáson induló jelöltek, jelölőszervezetek szeptember 13-tól kaphatják meg a névjegyzékben szereplő választópolgárok nevét és lakcímét, amennyiben ezt kérik és fizetnek érte. Így a jelölőszervezetek és független jelöltek a kampányban közvetlenül is megszólíthatják a választópolgárokat. Jó, de előre figyelmeztetek minden jelölőszervezetet és független jelöltet, hogy ha közvetlenül megszólítanak, én közvetlenül visszaszólok.

Daliás idők
Az angliai Chesterben végre megtalálni vélték a legendás Arthur király és lovagjai kerekasztalát. Nagy kunszt. A mi 1989-es Ellenzéki Kerekasztalunkat találná meg valaki.

Hírtelen norvégok
A norvég közszolgálati rádió egyik hírolvasója élő adásban mondott fel, mert szerinte túl nagy volt a nyomás rajta, és amúgy sem történt aznap semmi érdekes, amit érdemes lett volna felolvasni. Mi az, hogy nem történt semmi érdekes? És az smafu, hogy a Szomorú Szamuráj már hónapok óta ismerte Veronikát, aki az Édesnégyes című műsorban elnyerte Kozsó kegyeit és az egyiptomi nyaralást?
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2021/24  •  XI. 17. – XI. 30.
HÓCIPŐ-FILM: MEGFXJTUK
AVAGY MIT FŐZÖTT KI LÉVAI ANIKÓ A BOSZORKÁNYKONYHÁJÁBAN? • LÉVAI ANIKÓ SZEREPÉBEN: LÉVAI ANIKÓ!
Para-Kovács Imre a Fidesz-kongresszuson tapasztaltakról, avagy a munkaalapú társadalomról, a Caliber RM 019 Tourbillon Celtic Knot óráról és a vidék megtartó erejéről Farkasházy Tivadar kísérletet tesz a paripahaciendás tüntetésszámláló megfejtésére Bartus László: Viktor, Lőrinc és a nőügyek Smuzewitz Ilona kiakadt, hogy miért nem szerepel Márki-Zay az ElkXrtukban, mikor ő patkolta a kardlapozós lovakat Verebes István: Ugyan kérem, hol vagyunk már attól, hogy felháborodjunk? Dési János: Előbb olvass, utána kukázz, fordítva baj lehet belőle Avar János szerint jó dolog, ha egy ország kultúrpolitikai kulcsposztján olyasvalaki ül, aki a kultúránál csak annak művelőit utálja jobban Trunkó Barnabás megfejtette, csak úgy jöhetett ki 30 millióból a Fidesz frakcióülése, ha megint Németh Szilárd főzött A Heti Kamu megtudta, az Alkotmánybíróság szerint lehet népszavazást tartani Demeter Szilárd agyátalakító műtétjéről A háttérhatalom előretolt bástyái: Para a Népszava hétköznapilapnál Az Orbán-rendszer legnagyobb hazugságai – XXII. rész: Na, heló krumplik, avagy az ezermilliárdos nyugdíjcsökkentés
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.