Szenzációs nyaralás

Ma volt a holnap tegnapja

Buzsik Zsolt
2010. 08. 16.
„Különvált Bárdos és Máté” - olvasható egy atv.hu-cikk címében, aztán kiderül, hogy a műsorvezető páros csak külön nyaralt. További címjavaslatok a nyaralásukról szóló tudósításokhoz: „Máté Kriszta csúnyán leégett”, „Bárdos András totál elázott”.

Nem adja fel
Kilenc év alatt mintegy 5000 férfival létesített szexuális kapcsolatot Nikki Lee, egy 25 éves angol hölgy. Hát, Angliában sem könnyű megtalálni az igazit.

Irigység
Kaszinózáshoz egymillió dolláros mobilt dobott piacra egy luxustelefonokat gyártó cég. A készülék háza színaranyból készült, és fekete gyémántok díszítik. Nyerni ugyan nem lehet vele, de aki meg tudja venni, az ne is nyerjen!

Tiltott gyümölcs
Ausztrál kutatók szerint a magas vérnyomással küzdő páciensek többsége nem rajong az ötletért, hogy orvosi rendelvényre naponta torkoskodjon: szívesebben szednek gyógyszereket, mint fogyasztanak rendszeresen keserű csokoládét. Mert az ausztrál dokik még nem jöttek rá, hogy a vágyat a tiltással lehet fölkelteni.

Nem kell sietni!
Völner Pál, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium gázszolgáltatókkal tárgyaló államtitkára azt nyilatkozta az MTV híradójának, hogy ősszel szinte biztos nem lesz gázáremelés. Felhatalmazzuk a tárgyaló feleket a további alkudozásra, felőlünk a tárgyalás elhúzódhat akár jövő őszig is.

Szigorúan őrzött terület
Feltehetőleg több alkalommal is tolvajok jártak a közelmúltban a Mercedes gyár építési területén Kecskeméten, ahonnan acélszerkezeteket vittek el: összesen 5,5 tonna anyagot, mintegy 4,5 millió forint értékben. Hogy ne keltsenek feltűnést, feltehetőleg pár kilónként vitték el a cuccot, csak néhány ezerszer kellett fordulniuk.

De nehéz felfogású!
"Ténylegesen most nincs ránk szükségük"- idézte a Nemzetközi Valutaalap magyarországi tárgyalásvezetőjét, Christoph Rosenberget a francia Le Monde című lap szombaton. Csakhogy végre ő is megértette, amit a miniszterelnökünk már hetekkel ezelőtt kifejtett.

Kézrátétel
Eljárás folyik egy brit orvos ellen, mert több női betegénél is furcsa vizsgálati módszert alkalmazott. Egy 16 éves lány törött ujját például mellfogdosással vizsgálta meg. Miért? A lány törött ujjának nem ártott vele, az ő ujjainak meg kimondottan jóleshetett.

Rizikó
A Levegő Munkacsoport programvezetője szerint vigyázniuk kell a Bulgáriában nyaralóknak az ott vásárolt zöldségekkel vagy gyümölcsökkel, mert egy vizsgálat kimutatta, hogy azoknak csupán hét százaléka nem tartalmazott vegyszermaradékot. Jó, majd viszünk itthonról, a mi termékeinknek csak 79 százaléka tartalmaz valami természetelleneset.

Felkészülten
A férfi vízilabda-válogatott nem a legjobb előjelekkel várja a két hét múlva kezdődő Európa-bajnokságot: a magyar csapat az utolsó helyen zárta a portugaletei felkészülési tornát. Szerintem jót tett ez a felkészülés, én legalábbis felkészültem rá, hogy utolsókból lesznek az elsők.

Szigeti veszedelmek
Véget ért a margitszigeti úszó- és műugró Európa-bajnokság. A magyar érmek megszámlálása lapzártakor még zajlott.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2021/24  •  XI. 17. – XI. 30.
HÓCIPŐ-FILM: MEGFXJTUK
AVAGY MIT FŐZÖTT KI LÉVAI ANIKÓ A BOSZORKÁNYKONYHÁJÁBAN? • LÉVAI ANIKÓ SZEREPÉBEN: LÉVAI ANIKÓ!
Para-Kovács Imre a Fidesz-kongresszuson tapasztaltakról, avagy a munkaalapú társadalomról, a Caliber RM 019 Tourbillon Celtic Knot óráról és a vidék megtartó erejéről Farkasházy Tivadar kísérletet tesz a paripahaciendás tüntetésszámláló megfejtésére Bartus László: Viktor, Lőrinc és a nőügyek Smuzewitz Ilona kiakadt, hogy miért nem szerepel Márki-Zay az ElkXrtukban, mikor ő patkolta a kardlapozós lovakat Verebes István: Ugyan kérem, hol vagyunk már attól, hogy felháborodjunk? Dési János: Előbb olvass, utána kukázz, fordítva baj lehet belőle Avar János szerint jó dolog, ha egy ország kultúrpolitikai kulcsposztján olyasvalaki ül, aki a kultúránál csak annak művelőit utálja jobban Trunkó Barnabás megfejtette, csak úgy jöhetett ki 30 millióból a Fidesz frakcióülése, ha megint Németh Szilárd főzött A Heti Kamu megtudta, az Alkotmánybíróság szerint lehet népszavazást tartani Demeter Szilárd agyátalakító műtétjéről A háttérhatalom előretolt bástyái: Para a Népszava hétköznapilapnál Az Orbán-rendszer legnagyobb hazugságai – XXII. rész: Na, heló krumplik, avagy az ezermilliárdos nyugdíjcsökkentés
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.