Isten - Isten 3:2 (Ghána - USA 2:1)

Para-Kovács Imre
2010. 06. 26.
Azonnal és rögtön, de tényleg, kettős állampolgárságot akarok, továbbá szeretném leszögezni, hogy Binder buta tót, de én még így olaszokat verni nem láttam, pedig öreg vagyok, láttam én már mindent, egészségemre!

A tökéletes mérkőzésekre vártam, és megkaptam, mégpedig onnan, ahonnan nem is vártam, Szlovákia, emberek, Szlovákia, sohasem gondoltam volna.

Finoman jelezném, hogy megint van egy szupersztárunk, ez jutott nekünk, bírókban jók vagyunk Kassai Viktor levezette a Ghána - USA meccset, és hibátlanul, így megy ez, focizni nem tudunk, de meccset vezetni, na azt igen...

De térjünk vissza némileg Szlovákiához, mert szláv tenger ide, meg szláv tenger oda, nem kevésbé lángoktól ölelt kis ország, a tótok úgy alázták meg a világbajnokot, hogy a leesett állkapcsomat traktorral kellett felemelni, pedig nem vagyok ijedős.

Mondjuk, tegnap vettem egy törpenyulat, ilyeténképpen megoszlott a figyelmem, de gondolataim messze jártak, és első kézből cáfolhatom a téveszmét, miszerint a nyulak szeretik a répát. Nem szeretik.

Valahol azt olvastam, hogy a zeller fenséges csemege, de nem rohadtul nem érdekli a zeller sem. Érdemes volt Ghánára fogadnom, Kelet-Európa és Afrika, o-ó-ó Afrika, ilyen jó meccseket még nem láttam idén. Tudom, hogy isten nem a történelem ura, nem a tér ura és nem az idő ura, nem ura már semminek, ha lenne ateista egyház, akkor én lennék a pápa, de az a gól, amit Boateng berakott a rövid sarokba, na, abból kellene még száz, és a kontinens felvirágozna.

Somogybabodon megnyílt a föld, de az semmi ahhoz képes, ahogy a szlovák válogatott megalázta az olaszokat. Láttam már elég sok meccset, de amit a tótok műveltek, ahhoz fogható mérkőzést még nem, ahogy már említettem, szlovák állampolgár akarok lenni, kérem kapcsoljanak ki, köszönöm, vége.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2021/25  •  XII. 1. – XII. 14.
ADVENTI AJÁNLAT: PARA, VÁNCSA, SMUZEWITZ... Váncsa István: akarja-e a migráns Afganisztánhoz csatolni Csongrád-Csanádot, Bács-Kiskunt vagy Baranyát? Para-Kovács Imre a Honvéd Kórház három objektumának 24 oltópontján oltakozott, hogy regisztrálatlanul beoltódjon MEGFXJTUK 2.: Lévai Anikó szerepében még mindig Lévai Anikó! Farkasházy Tivadarnak II. Lajos ugrott be Gulyásról, biztos ő is azt gondolta a mohácsi csata után a Csele-pataknál, hogy a legpesszimistábbnál is pesszimistább forgatókönyv jött be Smuzewitz Ilona kiakadt, hogy Amerika szankciókat vetne ki a korrupt magyar politikus emberekre, holott még tárgyalni sem hajlandók róla, hogy mekkora mértékű lopás lenne számukra elfogadható Verebes István a még meg nem zavart elméjű olvasók ép eszéről Dési János szerint ideje volna, hogy Mészáros könyvtárat is alapítson, mindkét gyerekkori színezőjét felajánlva hozzá Avar János szerint más diktátorok válsághelyzeteket használtak ki, a miénk maga teremti ezeket A Heti Kamu megtudta, Kósa Lajost a folyamatos kibeszélései miatt arra ítélte a Fidesz-frakció, hogy vegye feleségül a csengeri örökösnőt
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.