1294 ember, akik leigázzák hazánkat

Para-Kovács Imre
2015. 12. 23. · Hócipő 2015/26
Megint leírom, mert a kormány szisztematikusan és ostobán hazudik: a jelenlegi rendszer szerint 1294 embert kellene befogadnia Magyarországnak, 1294 menekülő, üldözött és kiszolgáltatott embert, akik egy olyan területről érkeztek, ahol elmebeteg terroristák irtják reggeltől estig saját népüket, meg persze mindenkit, aki arra jár.

Rettenetes teher lenne ez, a jól teljesítő Magyarország, aminek csodájára járnak keletről és nyugatról, az ország, ahol a reformok működnek, ahol 168 ezer szegény egyszeriben eltűnt a gazdasági csoda következtében, nos, ez az ország nem bírna integrálni 1294 embert, tönkremenne bele, de nagyon.

Mi történt veled, szeretett hazám?! Ennyire szétesett a nemzet, ennyire meggyöngült a magyarság, hogy a kunok, görögök, svábok, rácok és még megannyi nemzet, nemzetiség sikeres befogadása után most nem bírunk 1294 menekülttel? Büszke, szép hazánk feladja, térden állva kijelenti, hogy nem, nem bírunk el ezzel a feladattal, amivel elbírtunk a történelem során bármikor?

Kiáll az Orbán-kormány a világ elé, és bevallja, hogy rút szibarita vázzá lettünk, úgy nézünk ki, mint a 3-as metró egy decemberi latyakos reggelen, és nemcsak úgy nézünk ki, de úgy is teljesítünk. Mi vagyunk a régió balekja. Meg persze Lengyelország, ahol kormányra került a politikai kereszténység egyik legundorítóbb formációja: az antiszemita söpredékideológia és a képmutatás béna keveréke. Ők a mi legjobb barátaink jelenleg.

Mint tudjuk, a nyugati konzervatív pártok tulajdonképpen liberális pártok, a nyugati kereszténység nem kereszténység, a pápa nem katolikus, és csak itt, ebben a csodálatos országban tértünk vissza a gyökerekhez, a rasszizmushoz, antiszemitizmushoz, a kirekesztéshez és a röhejes szemforgatáshoz, a magyar–lengyel homfób koalícióval, és a menekültválságban tanúsított rongygerincű hupákolással. Mert­hogy minden terrorista migráns. Minden.

Nem fogok most azzal jönni, hogy minden igaz magyar migráns, mint ahogy azt is csak óvatosan említem: a besenyőkkel való konfliktusok után nem éppen a Kárpát-medence volt az első hely, ahol biztonságban voltunk, ilyeténképpen gyakorlatilag Ázsia elhagyása óta gazdasági bevándorlóknak számítottunk, szóval ettől eltekintek (bár humorforrása kiapadhatatlan), csak azt kérdezem a baszkoktól, írektől, a Vörös Hadsereg Frakció egykori tagjaitól, a francia és görög terroristáktól – nem zavarja-e őket, hogy Orbán egy félmondattal letörölte őket a térképről, és elvette a robbantásokban és sima gyilkosságokban szerzett érdemeiket?

Micsoda világ ez...

Hazugságokkal és primitív félelemkeltéssel próbálta egész évben erősíteni pozícióját a kormány, miközben Európa nélkül akart megoldani egy olyan helyzetet, amit csak és kizárólag Európával együtt lehet. Mintha nem lennénk része a kontinensnek (mintha tényleg nem), duzzogva és költekezve kiabáltak óriásplakátokon és a kézből etetett médiumokban, miközben sértődötten oktatták ki a nyugati országokat, amiért azok nem hajlandók beszállni a Fidesz kampányába. Hülye angolok, angol hülyék (németek, franciák, osztrákok).

A coloradói abortuszklinikán elkövetett vérengzés után nem láttam a szalagcímeket, hogy Nem minden keresztény terrorista, de minden abortuszklinikán gyilkolászó terrorista keresztény. Nem láttam, és nagyon helyes ez így, mert az állítás ostoba, és bár közelebb van az igazsághoz, mint a „minden terrorista migráns”, mégis kártékony baromság.

Ez a kormány nem létező álláspontokkal vitatkozik, képzeletbeli ellenséggel háborúzik.

Senki sem örült annak a látványnak, hogy a pályaudvarokon százával nyomorognak családok, gyermekek és öregek, senki sem mondta, hogy ez így van rendjén, de Orbánék azonnal kitalálták, hogy személyesen Gyurcsány Ferenc és a jogvédők táboroztatják őket, hátha a nyomorgás közepette baloldali szavazókká változnak, és akkor milyen jó lesz nekik.

Ilyesmit csak teljesen hülyékkel lehet elhitetni. A Fidesz szavazótábora nőtt.

Na most tessék a fenti két állítást összerakni, és máris kiderül, miért tartunk ott, ahol tartunk, miért vagyunk mi Európa emésztőgödre, miért vetnek meg minket (jó, persze csak a kormányunkat, de mivel hülyék odaát is laknak, ez a megvetés nem fog megállni a hülye kormány, bölcs nép megállapításnál, mert részben mennyire bölcs az a nép, amelyik újraválaszt egy hülye kormányt, részben pedig miért tennének különbséget lakossági szinten nép és kormány között, amikor mi sem Brezsnyevet emlegettük általában, hanem az oroszokat.

Látszólag ezt az egész műháborút azért vívja az Orbán-kormány, hogy ne kelljen letelepíteni a 160 ezernek hazudott 1294 menekültet Magyarországon, a valóság azonban teljesen más, kültelki népszerűsködés, Jobbik-kiszorítás, pozícióerősítés zajlik, bármilyen áron. Ez a bármilyen ár azonban már középtávon is életveszélyes, mert ahogy a közpénzek szisztematikus ellopásával a totális felelőtlenség és adóelkerülés ideológiáját stabilizálta a kormány, úgy a menekültek elleni gyűlölet szításával tág teret nyitott mindenféle rasszizmus előtt. Mert ugyan miért lehetne (kötelező) gyűlölni a muzulmánokat, ha aztán a zsidókat, cigányokat, svábokat, nőket, szőkéket, fogyatékosokat, melegeket, értelmiségieket, ne adj’ isten, politikusokat nem lehet néha felakasztani? Ha szabad a pogrom, akkor mindenkivel szemben. Nehogymá’!

Kit érdekel azonban a középtáv egy olyan országban, ahol meggazdagodni már nagyon rövid távon is meg lehet. Aztán jönnek a nyugdíjas évek egy kellemes éghajlatú vidéken, miközben itthon majd egymást eszik a felhergelt barmok. Magyarok ölnek majd magyarabbakat, mert végre tisztázni kell, ki a legmagyarabb magyar.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2024/8  •  IV. 10. – IV. 23.
Sulyok Papa Doc: Zsidólakás
és zsidóbútor után olvasson
zsidókutya-igénylésekről is!
Para-Kovács Imre: Hamburgerekkel lehet a szemétdombra juttatni a Fidesz nevű állampártot, nem tárkonyszószos pirított pisztránggal! Váncsa István: embercsoport saját magának önszántából ennyire hülye nevet nem találhat ki, mint hogy Talpra Magyarok Közössége Smuzewitz Ilona: az úgynevezett ellenzéki pártok is megmondták, hogy nem Magyar a messiás, de ha olyan nagy a szükség a messiásra, ők vállalják Farkasházy Tivadar szerint a brazil Bolsonarónak Kisvárdára vagy Mezőkövesdre kéne igazolnia, de még mielőtt kiesnek Havas Henrik belecsöppent a Békemenet transzparenskészítőinek mindennapjaiba, és megtudta, azzal fognak vonulni, hogy: Elfoglaljuk Brüsszelt, mert Magyar Péter egy geci! Dési János a miniszterelnök (apjának) hatvanpusztai pálmaházában ugrándozó majmokról Verebes István újabb Örkényiádái A Heti Kamu megtudta: Tiborcz Istvan árufeltöltőnek állt, hogy belülről foglalja el a SPAR-t.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.