Zakóra bunda

Megyesi Gusztáv
2009. 12. 29. · Hócipő 2009/26
Igen kivételes gesztusa az a ,gondviselésnek, hogy az ember magyar kupacsapatokról írhat augusztus ürügyén, hiszen a nemzetközi tornák selejtezőiben már júliusban tönkreverik őket.

Jó, idén is tönkreverte például a Honvédot a Fenerbahcse, ám az 1:1-re végződött visszavágó mégiscsak augusztusba csúszott, sőt decemberre, amennyiben az isztambuli 5:1-es vereség fölkerült a nemzetközi szövetség listájára. Nem tudni, hogy csak a török, vagy a török és a magyar együtt bundázott- e, utóbbi amilyen meglepő volna, olyannyira megtisztelő is: magyar csapatot fizetnek le, hogy kapjon ki nagyon, mintha azt önmagától, teljes koncentráció mellett nem tudná megtenni.

A fogadási csalássorozat végigkíséri az egész évet, és különleges szerencsének tekinthetjük, hogy a vb-bronzérmet szerzett U 21-es válogatottunk mérkőzéseit nem érinti. Mert különben más meccsüket igen; néhány játékos elmondása szerint más meccsek előtt megkeresték őket, hogy kapjanak ki nagyon, aztán a visszautasítások dacára a csapat végül nagyon kikapott. Tudomásul kell venni, hogy ma már egy tizenéves fiú nem akkor válik férfivá, amikor leszólítja őt az első prostituált, hanem amikor rekedtes hangú fogadási ügynök áll elé kacéran, hogy le kéne feküdni, öreg, s akkor ellent kellene mondani.

A világfoci ma egy nagy totózó, a hírek szerint már a vb-selejtezőket is manipulálták. A magyarokéit nem: azt, hogy Babos kicsúszása után Ibrahimovic hasáról pattanjon a labda a magyar kapuba, ráadásul a legutolsó másodpercben, egyelőre még nem lehet elintézni. Hozzáteszem, a Debrecen BL-főtáblára jutását sem, mert ez meg akkora meglepetés volt, akkora tett, hogy a csalóknak azóta is tátva a szájuk. Miközben azonban kalapot emelünk a debreceniek előtt, ajánljuk figyelmükbe az egész BL-rendszert átalakító Platinit, valamint az Eriksson nevű csatárt, aki a második selejtezőkörben 3:1-es Kalmarvezetésnél döntő pillanatban melléfejelte a labdát, úgyhogy idővel majd Debrecen díszpolgárává lehet avatni őt is.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2019/17  •  VII. 14. – VIII. 27.
ORBÁN VIKTOR EGYRE RÁKOSIBB! Para Kovács Imre: Állítsuk meg Atlantát, a Coca-Cola gyülekezetét! Farkasházy Tivadar azt olvasta, hogy Orbánt ne hasonlítsuk Kádárhoz, ezért megpróbálta Rákosihoz Smuzewitz Ilona a magyar tudományos kutatás frissen kinevezett cárjáról, Maróth Miklósról Bartus László elképzelte, milyen lesz, amikor Orbán Amerikába menekül, és ott megalapítja a Felcsút Dakota futballcsapatot Bakács Tibor Settenkedő: Szabad-e Gerendaiéknak 200 milliót elfogadni, ha benne Orbán hamisítja a történelmet Trunkó Barnabás megpróbálta megtalálni a sajtóban az MSZP véleményét Hetven éve fogták be a Szabad Szájat A Heti Kamu megtudta, hogy Orbán bontotta le Kövérrel a berlini falat is
Hócipősök könyvei
PARTNEREINK


GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.