Fogják meg! Európa!

Para-Kovács Imre
2017. 09. 27. · Hócipő 2017/20
Tisztelt szavazópolgárok, ma arról fogom tájékoztatni önöket, hogyan lopta el az Európai Unió a magyarok pénzét, hogyan fosztják ki a brüsszeli bürokraták ezt a független, erős és büszke országot, hogyan büntetik pusztán azért, mert hallatni merte a hangját és meghallotta az idők szavát, büntetik azért, mert az új világrend éllovasa lett, megtalálta önmagát a káoszban, és utat mutatott Európának és a világnak.

Azért büntetnek minket, mert Orbán Viktor az új évezred Galileije, azért akarnak minket visszarántani a saját kisszerűségük mocsarába, a saját elmaradott és pusztulásra ítélt poklába, mert képtelenek elviselni, hogy Magyarország – ez a területre talán nem túl nagy, de lelkében hatalmas ország – olyan új utakra lépett, amit nemhogy követni képtelen Európa – állítólag – meghatározó központja, de még csak fel sem ismerték volna, ha nincs Orbán Viktor.

Talán túlzásnak tűnhet egyeseknek, de Orbán Viktor az új évezred Krisztusa.

Az Európai Unió tehát kicsinyes bosszú által feltüzelve lopja a magyarok pénzét, mert miközben mi itt a végeken (egyben Európa szakrális központjában) védjük a civilizációt, a keresztény és zsidó értékeket, a latin betűket és a római számokat, az euklideszi és nem euklideszi geometriát, a természetes és nem természetes számokat, az Ottó-motort, a vetésforgót, az intelligens mosóporokat és a kamatos kamatot, szóval mindazt, amit közösen teremtettünk és amit meghaladva megőrizni szándékozunk, szóval eközben a brüsszeli barmok nem adják ide az ezért járó összeget, arra kárhoztatva a magyar lakosságot, csecsemőtől aggastyánig, hogy a saját zsebükből építsenek kerítést, stadiont, lőtereket és föld alatti kilátókat a kormánypárti civileknek.

A küldött számlán részleteztük, de álljon itt is világosan és egyértelműen, hogy mennyivel tartozik nekünk az Unió. 16000 milliárd euró jár a magyar népnek a tatárjárás utáni újjáépítésért, illetve az okozott érzelmi kárért, jó hírnév megsértéséért. 31000 milliárd euró a törökért, azért, mert Európa keresztény maradt, mert Zrínyi kirohant, mert Jumurdzsák annyi szenvedést okozott, mert jövevényszavak rombolták a magyar nyelvet, mert Török Gábor elemez. 61000 milliárd euró a nácikért, 85000 milliárd euró a komcsikért, és akkor direkt nem számoltuk a rendszerváltás óta eltelt zavaros harminc évet, mert nagyvonalúak vagyunk, és nem ennek ellentéte, ami hirtelen nem jut eszembe… kisvonalúak vagy valami ilyesmi. Ezek nem vagyunk.

A kamatok ketyegnek, a brüszszeli bumburnyákok pedig húzzák az időt, nemhogy fizetni nem akarnak, hanem még a követelés jogosságát is vitatják, átlátszó, gyönge érvekkel, de az igazi ok az, hogy gyűlölik a magyarokat.

Emberek és asszonyok, magyarok! Az Európai Unió el akar hagyni minket!

Lezsák Sándor lesz a magyarok köré rögzített Európa fizikai és lelki kidolgozásáért felelős miniszteri jogkörrel rendelkező miniszteri biztos. Széles Gábor a helyettese.

Nem arról van szó tehát, amit a liberális sajtó utóvédje harsog naponta, már-már hazaárulás szintjén, hogy mi akarunk kilépni az Unióból, hiszen mi – a magyar nép és a magyar kormány – másra sem vágyunk, mint az Unió részének lenni, hanem sokkal inkább arról, hogy a megújulásra képtelen, Soros György által rángatott EU ragaszkodik a múlt kísérteteihez, a meghaladott nézetekhez, a torz történelemfilozófiához, a beteg paradigmához, a bukott vezetőkhöz, miközben Magyarország, a magyar nép rálépett a jövőbe vezető útra, és onnan visszafordulni nem fog. Arra is hajlandók lennénk, hogy magunkkal cipeljük az elmaradott Uniót, Orbán Viktor miniszterelnök úr vállalná, hogy vezeti Franciaországot, Németországot, de még a vonakodó Nagy-Britanniát is, ha ez az ára Európa egységének és fennmaradásának, de azt nem tűrheti, hogy kivegyenek a magyar emberek zsebéből – a legfrissebb számítások szerint – fejenként 100 millió eurót. A magyar kormány csak és kizárólag a magyar emberek boldogságát tartja szem előtt. Ha az Unió háborút akar, akkor megkapja. Nem engedhetjük meg, hogy az Unió nevessen a végén!

A brüsszeli böszmék elszámították magukat.

Európa az Urálig tart, ezt sohasem szabad elfelejtenünk, Európa mi vagyunk, Európa ott van, ahol mi vagyunk.

Aki nem törleszti adósságát, az lop. Az Európai Unió éppen meglopja a magyar embereket, és ezt a magyar kormány nem fogja tűrni. A terv egyszerű és zseniális: Magyarország amőbamozgással indul el keleti irányba, azaz először megkapjuk Putyintól Nyugat-Ukrajnát és átköltöztetjük ide Sopron és környéke lakóit, aztán a kiürített területeket eladjuk az osztrákoknak, majd tovább araszolunk keletre, folyamatosan újabb és újabb országrészekkel bővítve a szent magyar földet, miközben természetesen folyamatosan adjuk el a felszabadult részeket. Ezzel a módszerrel előbb-utóbb Etelközig jutunk, ím, hát megleljük hazánkat, ahol nevünket hibátlanul, bár cirill betűkkel írják majd a márványlapokra. Dunának, Donnak egy a hangja, besenyők, turkok – magyarok lesznek mindannyian.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2019/19  •  IX. 11. – IX. 24.
KÖTCSÉN MEGKÉRDEZTÉK ORBÁNT, KEZDHETIK-E A PIRAMISÁT! Váncsa István a pofátlan, halszagú finnekről, ahol súlyos veszélyben van a médiapluralizmus, Angliának pedig alkotmánya sincs Para-Kovács Imre Kötcséről: leszül, leszavaz, az abortusz pedig egyházmegyei ajánlással ingyenes marad Farkasházy Tivadar kiszámolta, Mészáros Lőrincnek és társainak 300-500 ezer év néz majd ki Uj Péter a széles körű technológiai fejlődés Janus-arcának sötétebbik oldaláról: a mindenhonnan bömbölő zenéről Smuzewitz Ilona megtudta: Tarlós szerint Karácsony mozgólépcsőzni sem tud, mert nem budapesti Dési János bejárta az országot a Felcsúti Kisvasúttal Szenzáció! Három Tarlóst találtunk: az 1990-est, a 2008-ast és a 2019-est – semmi közük egymáshoz! Kósa Lajos elmondta a Heti Kamunak, hogy azért 340 forint az euró, mert az Antarktiszon kigyulladt a hó!
PARTNEREINK


GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.