Polgári pillangókés

Para-Kovács Imre
2015. 09. 30. · Hócipő 2015/20
Az ISIS elsődleges célpontja a Várkert Bazár előtti útszakasz, de Budapest vezetése és a vele szövetséges magyar kormány nem adja fel egykönnyen, ha kell, ötödször is újrarakja a köveket, mert a magyar nép nem enged a terroris­táknak.

Mint ebből is kiderül, az Iszlám Állam nem látványos robbantásokkal és túszejtésekkel akarja megtörni Orbán Viktort, hanem aknamunkával, kútmérgezéssel és szabotázzsal. Még az is előfordulhat, hogy a Moszkva tér nem készül el sem februárra, sem májusra, hanem csak 2016 őszére, és az egész lassítási folyamatot a tér kebabosai vezénylik le a hajléktalanok közvetítésével. Nem viccelek: minden megtörténhet, ha nem vagyunk elég éberek.

Ha nem vagyunk olyan szűk látókörűek, mint egy megyei LMP-szervezet vezetősége, akkor mindenképpen teljes egészében érdemes értelmezni a képet, nem elveszni a részletekben, hanem összefüggésekbe helyezni az eseményeket Mohácstól Brüsszelig.

Ideje leleplezni a török hódoltság alvóügynökeit!

A menekült az csak menekül, első körben mérsékelten törődik saját identifikálásával, így aztán kormányunkra hárul ennek terhe, de semmi baj, a miniszterelnök felkészült, és kész meghatározásokkal várja az érkezőket. Ellenségek ők és bűnözők.

A kriminalizálás és a harci retorika azért is fontos, mert a magyar lakosság nem szereti a bűnözőket, de a megszállókat kifejezetten utálja, így aztán az elvetett magvak termékeny talajba hullnak, gondoljunk csak arra az éber kisfiúra, aki még csak ötödikes, de máris pillangókést szorított negyedikes társa torkához, és arra biztatta, hogy takarodjon el az országból.

A miniszterelnök úr ezt akarta. Itt aztán ne érezze jól magát egyetlen koszos bevándorló se, ez nem üdülőközpont, ez a hely a magyaroké, nekik készítette az úristen, direkt a magyarság igényeinek megfelelően alakította ki. Itt senki se menekültködjön, mert itt magyarokat kínoznak magyarok, mindenki másnak kívül tágasabb. Oszlopos Simeon bezzeg nem menekült!

Az is milyen jó, hogy végre a fénybe léptek az idegenszívű ágensek, etették, itatták és takarókkal látták el az ellenséget, így aztán nyilvántartásba kerültek, és ha végre végzünk ezzel a bevándorlással, akkor majd sorra kerülnek. Soros katonái a szent magyar földön! Hogy rohadnának meg!

A menekülteket ki lehet fosztani, meg lehet ölni, feltételezett bevándorlók torkához kést szorítani szabálysértés ugyan, de felrúgásuk hazafias kötelesség, még ha ezek a puhapöcsű bírók az ő sajátságos jogértelmezésükkel büntethetőnek is ítélhetik, de legbelül minden magyar tudja, hogy ha egyszer azért jön valaki ide, hogy ne tisztelje a kultúránkat, elvegye a munkánkat, szemeteljen, és megerőszakolja asszonyainkat, lányainkat, majd teleszülje a Kárpát-medencét a kölykeivel, akkor ez a minimum, ami jár neki, a többit majd a jogászok elintézik, oszt jó napot.

Akkor is átkísérjük az öreg és gyengén látó Európát a kereszteződésen, ha nem akarja, mert mi magyarok, ilyenek vagyunk, bástya, meg minden szarság.

Az üzenetet mindenki megértette, akinek füle van a hallásra, a többiek pedig árulók.

József fogalmazta meg a legpontosabban a nép gondolatait egy bejegyzésében, amelyben a probléma gyökerét elemzi: Az a tragédia, hogy a liberbolsi cionáci kazár csürhe féket nem ismerve támad mindenkire, akit célba vettek! Az emberek immunrendszere nem működik eléggé, hogy erővel fellépjen ezek ellen a férgek ellen! Kevesen vannak, de annál hangosabbak, mert Soros György pénzéből telik megafonra meg szenny médiára! Egy fegyver van ellenük: megmutatni az öklünket, amibe beleszaladhatnak. Változik a világ, és reménykedjünk, hogy a népek ébredeznek!

József tehát megértette Orbán Viktor üzenetét: felesleges a Jobbikra szavaznotok, mi is szeretjük a nácikat, csak a hülye EU miatt nem mondhatjuk ki nyíltan.

Amikor legutóbb ébredeztek a népek, egy atombomba kellett hozzá, hogy szépen visszafeküdjenek, de addig is sok csoda történt, úgyhogy József talán nem gondolta ezt alaposan végig, de nem is tőle várnám el, hogy elemezzen és mérlegeljen, hanem a hatalom birtokosaitól, akik észrevehetnék végre, hogy akkor is nyugodtan lophatnak, ha közben nem bátorítják a barna inges polgárokat, mivel a lopás itt rég senkit sem érdekel.

De nem: terrornak, Nyugatnak egy a hangja, nem engedünk egyiknek sem.

Ha megpróbálja ide a civilizáció betenni szőrös és bűzös mancsait, százezer futballszurkoló fogja megállítani, de úgy, hogy sírva menekül vissza ótvaros könyvtárszobájába, hogy soha többé ne jusson eszébe édes hazánk felé ódalognia.

Megméretünk, és igencsak nehéznek találtatunk.

Nehéznek, mint egy fekete lyuk.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2021/25  •  XII. 1. – XII. 14.
ADVENTI AJÁNLAT: PARA, VÁNCSA, SMUZEWITZ... Váncsa István: akarja-e a migráns Afganisztánhoz csatolni Csongrád-Csanádot, Bács-Kiskunt vagy Baranyát? Para-Kovács Imre a Honvéd Kórház három objektumának 24 oltópontján oltakozott, hogy regisztrálatlanul beoltódjon MEGFXJTUK 2.: Lévai Anikó szerepében még mindig Lévai Anikó! Farkasházy Tivadarnak II. Lajos ugrott be Gulyásról, biztos ő is azt gondolta a mohácsi csata után a Csele-pataknál, hogy a legpesszimistábbnál is pesszimistább forgatókönyv jött be Smuzewitz Ilona kiakadt, hogy Amerika szankciókat vetne ki a korrupt magyar politikus emberekre, holott még tárgyalni sem hajlandók róla, hogy mekkora mértékű lopás lenne számukra elfogadható Verebes István a még meg nem zavart elméjű olvasók ép eszéről Dési János szerint ideje volna, hogy Mészáros könyvtárat is alapítson, mindkét gyerekkori színezőjét felajánlva hozzá Avar János szerint más diktátorok válsághelyzeteket használtak ki, a miénk maga teremti ezeket A Heti Kamu megtudta, Kósa Lajost a folyamatos kibeszélései miatt arra ítélte a Fidesz-frakció, hogy vegye feleségül a csengeri örökösnőt
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.