Polgári pillangókés

Para-Kovács Imre
2015. 09. 30. · Hócipő 2015/20
Az ISIS elsődleges célpontja a Várkert Bazár előtti útszakasz, de Budapest vezetése és a vele szövetséges magyar kormány nem adja fel egykönnyen, ha kell, ötödször is újrarakja a köveket, mert a magyar nép nem enged a terroris­táknak.

Mint ebből is kiderül, az Iszlám Állam nem látványos robbantásokkal és túszejtésekkel akarja megtörni Orbán Viktort, hanem aknamunkával, kútmérgezéssel és szabotázzsal. Még az is előfordulhat, hogy a Moszkva tér nem készül el sem februárra, sem májusra, hanem csak 2016 őszére, és az egész lassítási folyamatot a tér kebabosai vezénylik le a hajléktalanok közvetítésével. Nem viccelek: minden megtörténhet, ha nem vagyunk elég éberek.

Ha nem vagyunk olyan szűk látókörűek, mint egy megyei LMP-szervezet vezetősége, akkor mindenképpen teljes egészében érdemes értelmezni a képet, nem elveszni a részletekben, hanem összefüggésekbe helyezni az eseményeket Mohácstól Brüsszelig.

Ideje leleplezni a török hódoltság alvóügynökeit!

A menekült az csak menekül, első körben mérsékelten törődik saját identifikálásával, így aztán kormányunkra hárul ennek terhe, de semmi baj, a miniszterelnök felkészült, és kész meghatározásokkal várja az érkezőket. Ellenségek ők és bűnözők.

A kriminalizálás és a harci retorika azért is fontos, mert a magyar lakosság nem szereti a bűnözőket, de a megszállókat kifejezetten utálja, így aztán az elvetett magvak termékeny talajba hullnak, gondoljunk csak arra az éber kisfiúra, aki még csak ötödikes, de máris pillangókést szorított negyedikes társa torkához, és arra biztatta, hogy takarodjon el az országból.

A miniszterelnök úr ezt akarta. Itt aztán ne érezze jól magát egyetlen koszos bevándorló se, ez nem üdülőközpont, ez a hely a magyaroké, nekik készítette az úristen, direkt a magyarság igényeinek megfelelően alakította ki. Itt senki se menekültködjön, mert itt magyarokat kínoznak magyarok, mindenki másnak kívül tágasabb. Oszlopos Simeon bezzeg nem menekült!

Az is milyen jó, hogy végre a fénybe léptek az idegenszívű ágensek, etették, itatták és takarókkal látták el az ellenséget, így aztán nyilvántartásba kerültek, és ha végre végzünk ezzel a bevándorlással, akkor majd sorra kerülnek. Soros katonái a szent magyar földön! Hogy rohadnának meg!

A menekülteket ki lehet fosztani, meg lehet ölni, feltételezett bevándorlók torkához kést szorítani szabálysértés ugyan, de felrúgásuk hazafias kötelesség, még ha ezek a puhapöcsű bírók az ő sajátságos jogértelmezésükkel büntethetőnek is ítélhetik, de legbelül minden magyar tudja, hogy ha egyszer azért jön valaki ide, hogy ne tisztelje a kultúránkat, elvegye a munkánkat, szemeteljen, és megerőszakolja asszonyainkat, lányainkat, majd teleszülje a Kárpát-medencét a kölykeivel, akkor ez a minimum, ami jár neki, a többit majd a jogászok elintézik, oszt jó napot.

Akkor is átkísérjük az öreg és gyengén látó Európát a kereszteződésen, ha nem akarja, mert mi magyarok, ilyenek vagyunk, bástya, meg minden szarság.

Az üzenetet mindenki megértette, akinek füle van a hallásra, a többiek pedig árulók.

József fogalmazta meg a legpontosabban a nép gondolatait egy bejegyzésében, amelyben a probléma gyökerét elemzi: Az a tragédia, hogy a liberbolsi cionáci kazár csürhe féket nem ismerve támad mindenkire, akit célba vettek! Az emberek immunrendszere nem működik eléggé, hogy erővel fellépjen ezek ellen a férgek ellen! Kevesen vannak, de annál hangosabbak, mert Soros György pénzéből telik megafonra meg szenny médiára! Egy fegyver van ellenük: megmutatni az öklünket, amibe beleszaladhatnak. Változik a világ, és reménykedjünk, hogy a népek ébredeznek!

József tehát megértette Orbán Viktor üzenetét: felesleges a Jobbikra szavaznotok, mi is szeretjük a nácikat, csak a hülye EU miatt nem mondhatjuk ki nyíltan.

Amikor legutóbb ébredeztek a népek, egy atombomba kellett hozzá, hogy szépen visszafeküdjenek, de addig is sok csoda történt, úgyhogy József talán nem gondolta ezt alaposan végig, de nem is tőle várnám el, hogy elemezzen és mérlegeljen, hanem a hatalom birtokosaitól, akik észrevehetnék végre, hogy akkor is nyugodtan lophatnak, ha közben nem bátorítják a barna inges polgárokat, mivel a lopás itt rég senkit sem érdekel.

De nem: terrornak, Nyugatnak egy a hangja, nem engedünk egyiknek sem.

Ha megpróbálja ide a civilizáció betenni szőrös és bűzös mancsait, százezer futballszurkoló fogja megállítani, de úgy, hogy sírva menekül vissza ótvaros könyvtárszobájába, hogy soha többé ne jusson eszébe édes hazánk felé ódalognia.

Megméretünk, és igencsak nehéznek találtatunk.

Nehéznek, mint egy fekete lyuk.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2024/13  •  VI. 19. – VII. 2.
Para-Kovács Imre: a liberális demokrácia legnagyobb ellensége a liberális demokrácia Váncsa István: Európa helyett Putyin ánuszát választottuk, de folyton kacsingatunk a lyukon kifelé Smuzewitz Ilona: Kitört a világbéke, a magyar emberek mentették meg a világot! Farkasházy Tivadar a főpolgármesterség és az Amatőr Biciklisták Szövetségének összekeveréséről Havas Henrik a karmelita erkélyén szalonnázott Orbánnal, a többieknek meghagyták a zöldhagymát Dési János: Hogyan hat az atomháborúra, hogy polgármester maradt, akinek a felesége átesett a vak komondoron? Verebes István újabb örkényiádái Selmeczi Tibor: Minden háború utáni békének az a célja, hogy megalapozza a következő háborút A Heti Kamu megtudta: Szentkirályi Alexandra nyerte az újraszámlálást, az LMP színeiben induló fideszes közlekedéspolitikai szakember pedig a felcsúti kisvasúton lesz masiniszta
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.