Hogy történhetett?

Ürmös Zsolt és Varga Ferenc József
2013. 10. 16. · Hócipő 2013/21
Ki az a Teket? - nem tudni, de sokan szeretik - ne szeressék - rá fognak szavazni - de komcsi - mindegy, akkor is - rezsicsökkentés - IMF-hitel - jó, de nem mindenki szerint - nyerni kell - Hajrá, Zsigó! - az kevés - még hajrá, Zsigó! - valami más kell - de mi? - szavazók? - honnan - ahol sokan vannak - hol vannak sokan? - ott, ahol a Baloghék laknak - hol laknak a Baloghék? - ahol a Kanalasék - azok hányan vannak? - mint a Baloghék - van még család? - nem is kevés - éhesek? - naná! - na de utáljuk őket - annyira azért nem - nem baj, ha rázza őket a busz? - inkább, mint hogy ők rázzák - nyomás - Baloghék, Kanalasék, Rézművesék - kő kaja? - kő hát - ikszelni kell érte - jóvan, menjünk! - ott a busz - de király busz! - eladó? - nem, de van kaja - spájzolni is lehet - tök király, busz, kaja, izé - mit kell ikszelni? - majd mondjuk - jóvan! - kaja - na, ez jó volt - vacsi is lesz? - előbb ikszet - a Teket mellé? - frászt, a Zsigó mellé! - ja jóvan - vacsi - lesz még ilyen máskor is? - lesz, nyugi - ikszet Viktor mellé? - majd megbeszéljük - de jó ez a busz - nem eladó? - hát... - szavazatért talán - de majd...!
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2023/25  •  XI. 29. – XII. 12.
Para-Kovács Imre: Tegnap még azt sem tudtuk, hogy van nekünk szuverenitásunk, ma pedig már a háttérhatalom megfosztana minket tőle! Ez nem mehet így tovább! Nemzeti konzultálnunk kell, békemenetelni! Váncsa István szerint épp ideje, hogy a bárgyú publikum kazár szokás szerint pajzsára emelje született vezérét, és megrohamozzon bármit, francba a részletekkel! Smuzewitz Ilona: A magyar emberek kormánya erős, szabad és szuverén. Ezért mindentől megvédi magát. Ha kell, a magyar emberektől is. Farkasházy Tivadar: hamarabb sírná el magát a mesterséges intelligencia, mint Gulyás Gergely bármin Havas Henrik nindzsa-konzultációja Verebes István Örkényiádái Dési János elintézte, hogy minden színházi büfében legyen szotyi és kisüsti A Heti Kamu megtudta: Közgazdaságtani pót-Nobel-díjat kaptak a KSH munkatársai az októberi 9,9%-os infláció kiszámításáért.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.