Weekend

Ürmös Zsolt és Varga Ferenc József
2013. 07. 24. · Hócipő 2013/15
Ami "odafent" történik

Hopp, nincs bevétel - na most mi legyen - el kéne venni - honnan - mit - már elvettünk - nem volt elég - fejek összehívása - napirendi pont - hiány - keletkezett - nincs bevétel - jogszabályok - kimondják - adó - hiába nem tudják - mi tudjuk - Erzsike menjen körbe - vigye a papírt is - ha nincsenek otthon, majd otthon lesznek - muszáj - ha nem elég, találunk még jogszabályt - módosítunk - kitalálunk - panasz - jogorvoslat - nem merik - annyit nem ér az egész - lesz itt pénz.És amit Kiss József lát

Nyaral - mingyá jön a Karcsi - a Sanyi má’ két napja itt van - hozott sört - ha elfogy, kiszaladunk - csöngetnek - ez nem a Karcsi - a Karcsi nem hord virágmintás blúzt - műfoga sincs - ez egy nő - nő köszön - József is - Blablabláné vagyok a zönkormányzatterületfejlesztésiizé blabla osztályáról - adó - milyen adó - idegenforgalmi - mé - há mer - mióta - itt a rendelet - paragrafus... izé... - vazzeg ez komoly - de miért kéne büntetést fizetni - nem büntetés, adó - mindegy - a nő sajnálja, muszáj - az lesz a nagy poén, amikor a Lakatosék nyaralójába kell kimennie - Kiss József mond egy csúnyát - „ne nekem mondja” - „maga van itt” - „Igen, de nem én...” - nő menjen a francba - megy is - Kiss József egyetlen öröme a Lakatos család kontra nő - jön a Karcsi - elmeséli - Karcsi nem nyomdaképes - hát ez van - dühöngés - káröröm - de a lényeg marad.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2024/8  •  IV. 10. – IV. 23.
Sulyok Papa Doc: Zsidólakás
és zsidóbútor után olvasson
zsidókutya-igénylésekről is!
Para-Kovács Imre: Hamburgerekkel lehet a szemétdombra juttatni a Fidesz nevű állampártot, nem tárkonyszószos pirított pisztránggal! Váncsa István: embercsoport saját magának önszántából ennyire hülye nevet nem találhat ki, mint hogy Talpra Magyarok Közössége Smuzewitz Ilona: az úgynevezett ellenzéki pártok is megmondták, hogy nem Magyar a messiás, de ha olyan nagy a szükség a messiásra, ők vállalják Farkasházy Tivadar szerint a brazil Bolsonarónak Kisvárdára vagy Mezőkövesdre kéne igazolnia, de még mielőtt kiesnek Havas Henrik belecsöppent a Békemenet transzparenskészítőinek mindennapjaiba, és megtudta, azzal fognak vonulni, hogy: Elfoglaljuk Brüsszelt, mert Magyar Péter egy geci! Dési János a miniszterelnök (apjának) hatvanpusztai pálmaházában ugrándozó majmokról Verebes István újabb Örkényiádái A Heti Kamu megtudta: Tiborcz Istvan árufeltöltőnek állt, hogy belülről foglalja el a SPAR-t.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.