Weekend

Ürmös Zsolt és Varga Ferenc József
2013. 07. 24. · Hócipő 2013/15
Ami "odafent" történik

Hopp, nincs bevétel - na most mi legyen - el kéne venni - honnan - mit - már elvettünk - nem volt elég - fejek összehívása - napirendi pont - hiány - keletkezett - nincs bevétel - jogszabályok - kimondják - adó - hiába nem tudják - mi tudjuk - Erzsike menjen körbe - vigye a papírt is - ha nincsenek otthon, majd otthon lesznek - muszáj - ha nem elég, találunk még jogszabályt - módosítunk - kitalálunk - panasz - jogorvoslat - nem merik - annyit nem ér az egész - lesz itt pénz.És amit Kiss József lát

Nyaral - mingyá jön a Karcsi - a Sanyi má’ két napja itt van - hozott sört - ha elfogy, kiszaladunk - csöngetnek - ez nem a Karcsi - a Karcsi nem hord virágmintás blúzt - műfoga sincs - ez egy nő - nő köszön - József is - Blablabláné vagyok a zönkormányzatterületfejlesztésiizé blabla osztályáról - adó - milyen adó - idegenforgalmi - mé - há mer - mióta - itt a rendelet - paragrafus... izé... - vazzeg ez komoly - de miért kéne büntetést fizetni - nem büntetés, adó - mindegy - a nő sajnálja, muszáj - az lesz a nagy poén, amikor a Lakatosék nyaralójába kell kimennie - Kiss József mond egy csúnyát - „ne nekem mondja” - „maga van itt” - „Igen, de nem én...” - nő menjen a francba - megy is - Kiss József egyetlen öröme a Lakatos család kontra nő - jön a Karcsi - elmeséli - Karcsi nem nyomdaképes - hát ez van - dühöngés - káröröm - de a lényeg marad.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2021/25  •  XII. 1. – XII. 14.
ADVENTI AJÁNLAT: PARA, VÁNCSA, SMUZEWITZ... Váncsa István: akarja-e a migráns Afganisztánhoz csatolni Csongrád-Csanádot, Bács-Kiskunt vagy Baranyát? Para-Kovács Imre a Honvéd Kórház három objektumának 24 oltópontján oltakozott, hogy regisztrálatlanul beoltódjon MEGFXJTUK 2.: Lévai Anikó szerepében még mindig Lévai Anikó! Farkasházy Tivadarnak II. Lajos ugrott be Gulyásról, biztos ő is azt gondolta a mohácsi csata után a Csele-pataknál, hogy a legpesszimistábbnál is pesszimistább forgatókönyv jött be Smuzewitz Ilona kiakadt, hogy Amerika szankciókat vetne ki a korrupt magyar politikus emberekre, holott még tárgyalni sem hajlandók róla, hogy mekkora mértékű lopás lenne számukra elfogadható Verebes István a még meg nem zavart elméjű olvasók ép eszéről Dési János szerint ideje volna, hogy Mészáros könyvtárat is alapítson, mindkét gyerekkori színezőjét felajánlva hozzá Avar János szerint más diktátorok válsághelyzeteket használtak ki, a miénk maga teremti ezeket A Heti Kamu megtudta, Kósa Lajost a folyamatos kibeszélései miatt arra ítélte a Fidesz-frakció, hogy vegye feleségül a csengeri örökösnőt
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.