Mi járhatott Varga fejében?

Ürmös Zsolt és Varga Ferenc József
2013. 07. 10. · Hócipő 2013/14
Elkúrtuk - nem kicsit - nagyon - hazudunk - most mi legyen - a Viktor még hisz benne - magában is - közben ő is tudja - mindegy - fog neki tetszeni - majd mondjuk, hogy rezsicsökkentés - meg hogy felelőtlen szocialisták - meg hogy IMF - muszáj - se a chipsadó nem működik - se a többi - a 27%-os áfa sem elég - legyen 29? - de akkor hogy lesz rezsicsökkentés? - mindegy, ezt majd kiszámolom ősszel - de hát, b’meg, itt semmi nem megy - csak el ne szólja magát valaki - jó, hát nem vagyunk mi Gyurcsány - 30-akárhány adó, és nem hoznak semmit - hát most lesz negyven - akárhány - végül is csökkent az infláció - de hát ez elég placebo - ez az! - hát azt kell mondani, hogy pont ezért! - híradó, sajtó - felhívni! - csökken az infláció, jól élünk - ezért kell a megszorítás - Aczél Anna majd bemondja - el fogják hinni - három év alatt mindent elhittek - nem kell félni - megeszik - pláne, ha a Viktor is mondja - meg ha van rezsicsökkentés.Megpályáztatják a megszorításokat

A nemzeti dohányboltok mintájára úgynevezett nemzeti megszorító Központokat hoz létre a kormány, ahol az állampolgárok az eddig megszokotthoz képest is többet adózhatnak. A Varga-pontoknak is nevezett nemzeti megszorító központok üzemeltetésére pályázatot írt ki a Gazdasági Minisztérium. Pályázhat bárki, aki szívesen fizetne be az államkasszába a már egyszer adózott keresetéből 1-2%-os tranzakciós adót, megemelt e-útdíjat, vagy tetszőlegesen kisorsolt bármilyen bírságot. Varga Mihály szerint a megszorító központoknál egészen biztosan nem lesz mutyi, és itt végre nyerhetnek majd azok is, akik eddig folyton csak sopánkodtak, és kritizálták a kormányt.


HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2021/24  •  XI. 17. – XI. 30.
HÓCIPŐ-FILM: MEGFXJTUK
AVAGY MIT FŐZÖTT KI LÉVAI ANIKÓ A BOSZORKÁNYKONYHÁJÁBAN? • LÉVAI ANIKÓ SZEREPÉBEN: LÉVAI ANIKÓ!
Para-Kovács Imre a Fidesz-kongresszuson tapasztaltakról, avagy a munkaalapú társadalomról, a Caliber RM 019 Tourbillon Celtic Knot óráról és a vidék megtartó erejéről Farkasházy Tivadar kísérletet tesz a paripahaciendás tüntetésszámláló megfejtésére Bartus László: Viktor, Lőrinc és a nőügyek Smuzewitz Ilona kiakadt, hogy miért nem szerepel Márki-Zay az ElkXrtukban, mikor ő patkolta a kardlapozós lovakat Verebes István: Ugyan kérem, hol vagyunk már attól, hogy felháborodjunk? Dési János: Előbb olvass, utána kukázz, fordítva baj lehet belőle Avar János szerint jó dolog, ha egy ország kultúrpolitikai kulcsposztján olyasvalaki ül, aki a kultúránál csak annak művelőit utálja jobban Trunkó Barnabás megfejtette, csak úgy jöhetett ki 30 millióból a Fidesz frakcióülése, ha megint Németh Szilárd főzött A Heti Kamu megtudta, az Alkotmánybíróság szerint lehet népszavazást tartani Demeter Szilárd agyátalakító műtétjéről A háttérhatalom előretolt bástyái: Para a Népszava hétköznapilapnál Az Orbán-rendszer legnagyobb hazugságai – XXII. rész: Na, heló krumplik, avagy az ezermilliárdos nyugdíjcsökkentés
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.