Hazai ismétlések TOP 10

Ürmös Zsolt és Varga Ferenc József
2011. 09. 07. · Hócipő 2011/18
Avagy milyen „dé javu” műsorokba futhatunk bele a legnagyobb eséllyel, ha kezünkben önálló életre kel a távirányító:

1. Bud Spencer- filmek
Piedone Egyiptomban, Piedone Hongkongban, Piedone Afrikában, aztán megint Egyiptomban, majd Hongkongban…

2. Bud Spencer és Terence Hill mozik
Ha a távkapcsolót megkaparintja az ördög jobb és bal keze, nincs kettő négy nélkül, csak bunyó karácsonyig, különben dühbe jövünk!

3. Terence Hill és Bud Spencer mozifilmek
Megint dühbe jövünk, nincs kettő négy nélkül, csak bunyó karácsonyig.

4. Névshowr Hajdú Péterrel
Az újravágott adásban - idén ötödször - ismét felköszöntik a 8 éve egy percet sem öregedő, még mindig csak 50 éves Aradszky Lászlót!

5. Irigy Hónaljmirigy
A TV2 háza táján nyaranta bazi nagy hónaljszag van. Vigyázat, Vazul néni újra támad egy Oscardíjkiosztónak álcázott Star Wars forgatáson a vadnyugaton!

6. Zeneexpressz Fásy Ádámmal
Sláger Tibótól Zsülikéig, avagy Csokis Tibi, Bunyós Pityu együtt mulat Fásy Ádámmal! És önökkel, kedves barátaim!

7. Doktor House
Hat évad hat különböző csatornán. Vigyázz! Bármikor belefuthatsz.

8. Szomszédok
Retro feeling MTV módra. Vágási Feri még nem vezet színházat, Magenheim doktor még nem rágózik a tárgyalóteremben, de Etus és Gábor Gábor az epizódok végén megmondja nekünk a frankót.

9. Showder Klub
A Cool Tv ismétlésben nem ismer tréfát. Poéndömping naponta háromszor, de ha lehet, még többször is.

10. Önök kérték
Mi pedig leadjuk, ha már olyan bazi nagy az az MTV-archívum. Minden, ami a székházostrom után megmaradt!
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/2  •  I. 12. – I. 25.
A NÉGY BOLYAI ÉS A NEGYVENEZER HALOTT Para-Kovács Imre: A nemzeti jeti balladája, avagy a mátranováki fanyűvő és Orbán találkozása Verebes István aktualizálta 40 éves Kedves Pentések-jét, és kampánynótákat írt a „Piros volt a paradicsom, nem sárga” mintájára Farkasházy Tivadar alig várja, hogy a stadionok mintájára szponzornevet kapjanak a középületek és közterek: legyen Fővárosi Gázművek Bazilika és Fidesz Hősök tere is Smuzewitz Ilona: Aggódhatnak a kipcsakok? Mi lesz most az előző elnökről elnevezett fővárosú, ismét az oroszok által megmentett Kazahsztánnal? Dési János felfedi, hogy négyszeres Oscar-díjas De Sica együtt mentett zsidókat a jövendő pápával Selmeczi Tibor azon tűnődik, miért nem vitte a pénzét Weiss Manfréd meg a Goldberger család offshoreba, miért nem vettek eszéki focicsapatot, hogy jutott eszükbe beruházni? A 2021-es Hócipő-díj második körének győztesei: a központból válaszokat váró fideszes polgi és Andi A Heti Kamu megtudta, Tiborcz István máris megváltoztatja az általa megvásárolt Gránit Bank nevét Dolomit Bankra, mert a családban ez a menő
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.