Elég 14

Varga Ferenc József
2013. 11. 13. · Hócipő 2013/23
A Magyar Szocialista Párt bepereli a Demokratikus Koalíciót, mert az Együtt 14 a DK miatt tett feljelentést az MSZP ellen, miután a szocialisták azt nyilatkozták, hogy szerintük az Együtt 14 rágalmazta meg a Demokratikus Koalíciót. A kisebb ellenzéki pártok szerint az MSZP hibázott, de a DK úgy gondolja, az Együtt 14 akarta lejáratni mindkét platformot. Az Együtt feljelenti a Demokratikus Koalíciót az MSZP feljelentése miatt, ám a DK szintén lépéseket tesz az Együtt és az MSZP ellen, mert szerintük a kisebb pártok a szocialisták miatt jelentették fel a nagyobb koalíciós pártokat. Az MSZP elzárkózik a további egyeztetésektől, míg az Együtt 14 csak abban az esetben tárgyal a DK képviselőivel, ha azok nem utasítják el a kis pártokkal való együttműködést, amit azonban azok elleneznek.


HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2021/25  •  XII. 1. – XII. 14.
ADVENTI AJÁNLAT: PARA, VÁNCSA, SMUZEWITZ... Váncsa István: akarja-e a migráns Afganisztánhoz csatolni Csongrád-Csanádot, Bács-Kiskunt vagy Baranyát? Para-Kovács Imre a Honvéd Kórház három objektumának 24 oltópontján oltakozott, hogy regisztrálatlanul beoltódjon MEGFXJTUK 2.: Lévai Anikó szerepében még mindig Lévai Anikó! Farkasházy Tivadarnak II. Lajos ugrott be Gulyásról, biztos ő is azt gondolta a mohácsi csata után a Csele-pataknál, hogy a legpesszimistábbnál is pesszimistább forgatókönyv jött be Smuzewitz Ilona kiakadt, hogy Amerika szankciókat vetne ki a korrupt magyar politikus emberekre, holott még tárgyalni sem hajlandók róla, hogy mekkora mértékű lopás lenne számukra elfogadható Verebes István a még meg nem zavart elméjű olvasók ép eszéről Dési János szerint ideje volna, hogy Mészáros könyvtárat is alapítson, mindkét gyerekkori színezőjét felajánlva hozzá Avar János szerint más diktátorok válsághelyzeteket használtak ki, a miénk maga teremti ezeket A Heti Kamu megtudta, Kósa Lajost a folyamatos kibeszélései miatt arra ítélte a Fidesz-frakció, hogy vegye feleségül a csengeri örökösnőt
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.