Osztály vigyázz!

Ma volt a holnap tegnapja

Farkasházy Benedek
2010. 06. 01.
Navracsics Tibor tegnapi tájékoztatóján elmondta, hogy az első Orbán-kormány mintájára az ülések kezdetén az új kormány tagjai is felállva köszöntik Orbán Viktor miniszterelnököt. Ő az első hetes, ezért ma is ő mondta el a táblánál, hogy: Osztály Vigyázz! Tanár bácsinak tisztelettel jelentem, a kormány létszáma nyolc fő, jelen van hét fő, hiányzik egy.

Tű alatt
Kivarrták Rékasi Károly karját. Lányának tetszik az új tetoválás, ám felesége nem érti, miért pont Aloe Verás flakonokat választott, amikor a halálfej sokkal jobban állna neki.

Kösz
A Jobbik közleményben köszönte meg Izraelnek, hogy megtámadták a Gázai övezetbe tartó önkéntes flottillát, ugyanis az elmúlt héten a Fidesz elvitte előlük a kettős állampolgárság és Trianon témáját, de így egy ideig megint lesz miről beszélniük.

Nem repül a...
Huszonegy múzeum verseng a leselejtezett Atlantis űrsiklóért, melyet 28,8 millió dollárért hirdetett meg a NASA. Erich von Dániken máris közölte, hogy bárhová viszik is, Platón atlantiszi útleírása alapján könnyedén megtalálja majd.

Le monde
Retkes Attila lemondott. Arról nem nyilatkozott, hogy miről.

Penitencia vagy letöltendő?
Kőszegi Zoltán fideszes képviselő a három csapás törvény kapcsán a parlamenti ülésteremben elmondta, hogy
„szívem szerint elsősorban az istentagadást kezdeném el büntetni”. Arról sajnos nem nyilatkozott, hogy akkor most Zeuszt, Atont és Zarathustrát is imádnunk kell-e, vagy elég, ha néha barmokat áldozunk.

Dó, re, mi, fa, szó, la, ti, dó
Demszky Gábor kijelentette, hogy főpolgármesteri ciklusa leteltével egyszerű nyugdíjas lesz és könyvet fog írni a hét miniszterelnökről, akikkel kapcsolatban állt. Az lesz a címe, hogy Budapest és a hétfejű sárkány.

Esik
Napok óta egyik vörös riasztás követi a másikat. Szijjártó Péter szerint sürgősen rendet kell rakni az Országos Meteorológiai Szolgálatnál is, mert a narancs riasztásoknak ott is kétharmados többségben kellene lenniük.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2021/24  •  XI. 17. – XI. 30.
HÓCIPŐ-FILM: MEGFXJTUK
AVAGY MIT FŐZÖTT KI LÉVAI ANIKÓ A BOSZORKÁNYKONYHÁJÁBAN? • LÉVAI ANIKÓ SZEREPÉBEN: LÉVAI ANIKÓ!
Para-Kovács Imre a Fidesz-kongresszuson tapasztaltakról, avagy a munkaalapú társadalomról, a Caliber RM 019 Tourbillon Celtic Knot óráról és a vidék megtartó erejéről Farkasházy Tivadar kísérletet tesz a paripahaciendás tüntetésszámláló megfejtésére Bartus László: Viktor, Lőrinc és a nőügyek Smuzewitz Ilona kiakadt, hogy miért nem szerepel Márki-Zay az ElkXrtukban, mikor ő patkolta a kardlapozós lovakat Verebes István: Ugyan kérem, hol vagyunk már attól, hogy felháborodjunk? Dési János: Előbb olvass, utána kukázz, fordítva baj lehet belőle Avar János szerint jó dolog, ha egy ország kultúrpolitikai kulcsposztján olyasvalaki ül, aki a kultúránál csak annak művelőit utálja jobban Trunkó Barnabás megfejtette, csak úgy jöhetett ki 30 millióból a Fidesz frakcióülése, ha megint Németh Szilárd főzött A Heti Kamu megtudta, az Alkotmánybíróság szerint lehet népszavazást tartani Demeter Szilárd agyátalakító műtétjéről A háttérhatalom előretolt bástyái: Para a Népszava hétköznapilapnál Az Orbán-rendszer legnagyobb hazugságai – XXII. rész: Na, heló krumplik, avagy az ezermilliárdos nyugdíjcsökkentés
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.