Józsefváros jó híre

Ma volt a holnap tegnapja

Szabados Gábor
2009. 11. 21.
Több be- és feljelentés szerint választási csalás készül vasárnap a Józsefvárosban. Ismeretlen tettes ellen rágalmazás, hamis vád és jó hírnév megsértése miatt feljelentést tett a vasárnapi józsefvárosi választási csalás.

Back to USA
Kivonul Magyarországról az Emmis-csoport, a Sláger Rádiót működtető társaság amerikai tulajdonosa. Pedig állítólag már megállapodás-közeli állapotban voltak arról, hogy a MÁV GSM-R vasúti távközlési hálózatán folytatnák.

Felszálló ágban
Elkelt az öt éve parlagon heverő taszári bázis. A vevő, amelynek meghatározó tagjai angolszász és közel-keleti társaságok, vállalta, hogy 2016-ig 23,3 milliárdos fejlesztést végez. Állítólag a szerződésben nincs benne, hogy a repterert Magyarországról nem vihetik ki.

Horváth BKV Tours
7 milliárd forint megtakarítással számol az a terv, amelyet Horváth Csaba leköszönő főpolgármester-helyettes a BKV működése hatékonyságának javítására készíttetett el. Nem lesz elbocsátás és érdemi járatritkítás, mindössze annyi történik, hogy a gazdaságosabb működés érdekében a járműveket hosszában megfelezik

Adós-vevős
Felminősítette pénteken a magyar adósságpiaci befektetéseket a JP Morgan a gyorsan javuló költségvetési helyzetre, és a cég szerint hamarosan szintén javulásnak induló adósságrátára hivatkozva. A jó hírre várhatóan már a hét végén milliárdokkal nő az adósságunk ára.

Agg Teleki
Az amerikai Forbes Magazin Európa legkívánatosabb úticéljai közé sorolta az Aggteleki karsztot. Hazai szakemberek most azon törik a fejüket, hogyan fordítsák le angolra azt a nálunk jól hangzó elnevezést, hogy Barlangolások az Agg Teleki karszton.

Csepeli toborzó
Gárdisták akadályozták meg sokáig, hogy a rendőrök bejussanak abba a csepeli sörözőbe, ahová toborzót hirdetett a gárda. A rendőrök végül bejutottak. Igazoltattak és több embert elvittek. A rendőrség szóvivője cáfolta azt az értesülésünket, hogy ők is toboroztak volna.

EU-bunda
Az államügyészség, illetve a rendőrség adatai szerint Magyarországon 13 - idén lejátszott - első osztályú futballmeccset vizsgálnak az európai bundabotrány kapcsán. A kilenc országra kiterjedő megvesztegetési botrány védett tanúi között van több tucat futball-labda és kapufa.

Kezes
Sarkozy bocsánatot kért az ír miniszterelnöktől, Brian Cowentől, amiért Thierry Henry kezezése nyomán született a világbajnoki részvételt eldöntő gól. Cowen keserűen jegyezte meg: tudomása van róla, hogy már Napoleon is több alkalommal kezezett.

Slágerhíradó
A hétvégétől már több mint 1 millió háztartásban látható a Sláger TV a Nóta TV-n. Csüllög Sándor terjesztési igazgató nem tartja kizártnak, hogy ha becsődöl a Magyar Televízió, akkor náluk folytathatja, napi 25-30 órában sugározva közszolgálati nótákat és slágereket.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2021/24  •  XI. 17. – XI. 30.
HÓCIPŐ-FILM: MEGFXJTUK
AVAGY MIT FŐZÖTT KI LÉVAI ANIKÓ A BOSZORKÁNYKONYHÁJÁBAN? • LÉVAI ANIKÓ SZEREPÉBEN: LÉVAI ANIKÓ!
Para-Kovács Imre a Fidesz-kongresszuson tapasztaltakról, avagy a munkaalapú társadalomról, a Caliber RM 019 Tourbillon Celtic Knot óráról és a vidék megtartó erejéről Farkasházy Tivadar kísérletet tesz a paripahaciendás tüntetésszámláló megfejtésére Bartus László: Viktor, Lőrinc és a nőügyek Smuzewitz Ilona kiakadt, hogy miért nem szerepel Márki-Zay az ElkXrtukban, mikor ő patkolta a kardlapozós lovakat Verebes István: Ugyan kérem, hol vagyunk már attól, hogy felháborodjunk? Dési János: Előbb olvass, utána kukázz, fordítva baj lehet belőle Avar János szerint jó dolog, ha egy ország kultúrpolitikai kulcsposztján olyasvalaki ül, aki a kultúránál csak annak művelőit utálja jobban Trunkó Barnabás megfejtette, csak úgy jöhetett ki 30 millióból a Fidesz frakcióülése, ha megint Németh Szilárd főzött A Heti Kamu megtudta, az Alkotmánybíróság szerint lehet népszavazást tartani Demeter Szilárd agyátalakító műtétjéről A háttérhatalom előretolt bástyái: Para a Népszava hétköznapilapnál Az Orbán-rendszer legnagyobb hazugságai – XXII. rész: Na, heló krumplik, avagy az ezermilliárdos nyugdíjcsökkentés
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.