Tíz fénymásolt Orbánért egy eredeti járna!

A válogatott megköszönte a bölcs útmutatást!

Smuzewitz Ilona
2015. 11. 25. · Hócipő 2015/24
Nem erősítette meg a polgármesteri hivatal, hogy elkezdték listázni Mészáros Lőrinc hős- és csodatételeit. Mészáros, aki a legjobb polgármester a magyar oligarchák közül, nem csupán egy stadiont teremtett a településen, de hétvégenként – pusztán akaraterejének köszönhetően – egy életnagyságú Orbán Viktor-hologramot is képes megjeleníteni a település főterén. A mentálisan kivetített Orbán különböző színekben pompázik, integet, majd aláírja a kvótarendszert ellenző petíciót, hogy megvédje az országot. Mészáros szerint ebben nincs semmi trükk, és bárki képes rá, aki idejekorán elkezd spórolni, és bérel mellé egy nagyobb parcella termőföldet is.Hivatalában fogadta a fociválogatott tagjait Orbán Viktor. A kötetlen, jó hangulatú megbeszélésen a sportolók megköszönték a kormányfő bölcs és előremutató útmutatásait, és egyúttal a Nemzetnek ajánlották fel a norvégok felett aratott győzelmüket. Orbán elégedettségét fejezte ki, hogy a focisták kijutottak a franciaországi Eb-re, de felhívta a figyelmet arra, hogy a bravúr még nagyobb lett volna, ha 17:1-re győztek volna. „Így sem rossz ez, de mi, magyarok tudjuk, hogy mindig lehetne egy kicsit jobb is”, mondta a kormányfő.

A sportolók egyetértettek a kormányfővel, és azonnal önkritikát gyakoroltak. Úgy vélték, elvakították őket a nyugati talmi értékek, és felületesen gondolkodva úgy vélték, hogy ennyi erőfeszítés is elég lesz a diadalhoz. A sportolók kihasználták az alkalmat, hogy bocsánatot kérjenek a Nemzettől és Orbántól, mert csalódást okoztak azoknak, akik lényegesen több gólra számítottak. Egyúttal megkérték Orbánt, tanítson nekik néhány új cselt.

A miniszterelnök eleget tett a felkérésnek, majd a rövid edzés után arra is felhívta a focisták figyelmét, hogy a hamarosan induló iskolai foci fakultatív tárgy lesz, de ne számítson se trafikra, se megyei elnökségi tagságra a Fideszben az, akinek a gyereke nem veszi fel a tárgyat, mert a „foci nemzeti ügy, és sem a vereség, sem a döntetlen nem elfogadható eredmény a magyarok számára. A magyaroknak a győzelemhez mindig több gólt kell rúgniuk, mert egyedül vagyunk, és csak magunkra számíthatunk”.

A kormányfő azt is elmondta, hogy ezentúl a válogatott mindig telt ház előtt fog játszani. A belépőket a kormány biztosítja majd a munkabrigádoknak, hogy a szakmunkások közösen, kulturált körülmények között töltsék el sza­bad­­idejüket. A focisták megígérték, hogy többé nem hoznak szégyent a Nemzetre, hanem büszkén, magyarként és focistaként minden alkalommal helytállnak, és akkor is győztesen jönnek le a pályáról, ha az ellenfél több gólt rúg. Orbán Viktor ezután rövid taktikai eligazítást tartott a válogatottnak, és meghagyta, hogy Franciaországban igazi nemzeti szellemiségben futballozzanak. A találkozó végén a hálás sportolók átadták a köztársasági érdemrend tiszti keresztjét az őket mindig inspiráló kormányfőnek, és a Nemzet Sportolójának választották Orbán Viktort.Orbán Viktor fénymásolt aláírásait osztogatták egy szombathelyi iskolában. A miniszterelnök benézett egy tanterembe, üdvözölte a diákokat, és egy saját kezűleg írt üzenetet hagyott nekik. Az iskolában sokszorosították a lapot, és minden jelentkező diáknak adtak belőle. Az iskola tagadta, hogy listát készítettek volna azokról, akik nem kértek a fénymásolatból. A helyi Fidesz szerint sem figyelték, ki kér a fénymásolatból.

Mint közleményükben hangsúlyozták, erre semmi szükség, mert pontosan tudni lehet, ki a kommunisták szekértolója, és ki származik régi munkásőrcsaládból. A Nemzeti Pedagógus Kar közölte, hogy támogatják a diákok körében észlelt új szenvedélyt. A játék lényege, hogy össze kell gyűjteni tíz fénymásolt Orbán-aláírást. A Nemzeti Pedagógusok azt javasolják az Emberminisztériumnak, hogy tíz fénymásolt aláírásért a miniszterelnökség egy igazit küldjön, a legsikeresebb diákokat pedig vigyék el kirándulni a felcsúti kisvasútra.Új egészségügyi rendszer kidolgozásán fáradozik a kormány. Egy szegedi álfogorvos leleplezése adta az ötletet, hogy kiszélesítsék azok körét, akik gyógyító tevékenységgel foglalkozhatnak. Első lépésben lehetővé tennék, hogy állatorvosok helyettesíthessék a körzeti orvosokat.A Fidesz szerint az elmúlt két hétben kiderült, hogy az európai térség legjelentősebb politikusa Orbán Viktor lett. A pártban úgy vélik, hogy Orbán toronymagasan kiemelkedik a kormányfők mezőnyéből, és már nem csak a magyar emberekkel, de az európai embe­rekkel is közvetlen kapcsolatban van érzelmileg, szakrálisan és politikailag. A Fidesz szerint Angela Merkel csak azért kormányozza még Németországot, mert Orbán Viktor nem akarja megbuktatni.

Ugyanis a magyar kormányfő most nem akarja még jobban összekuszálni az amúgy is zilált európai politikát. Vannak viszont már jelei annak, hogy immár nem Berlin parancsol Budapestnek, hanem fordítva: Orbán tanácsait Lon­donban, Rómában és Brüsszelben is megfogadják.

A kormánypárti média tudni véli, hogy ha most lenne az össz­európai elnökválasztás, akkor azt a magyar kormányfő nyerné a közvélemény-kutatási adatok szerint. Az egyetlen problémát az jelenti, hogy nincsenek ilyen választások.A magyar kormány földvédelmi intézkedéseinek köszönhetően Simicska Lajos kisgazda lesz.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2021/25  •  XII. 1. – XII. 14.
ADVENTI AJÁNLAT: PARA, VÁNCSA, SMUZEWITZ... Váncsa István: akarja-e a migráns Afganisztánhoz csatolni Csongrád-Csanádot, Bács-Kiskunt vagy Baranyát? Para-Kovács Imre a Honvéd Kórház három objektumának 24 oltópontján oltakozott, hogy regisztrálatlanul beoltódjon MEGFXJTUK 2.: Lévai Anikó szerepében még mindig Lévai Anikó! Farkasházy Tivadarnak II. Lajos ugrott be Gulyásról, biztos ő is azt gondolta a mohácsi csata után a Csele-pataknál, hogy a legpesszimistábbnál is pesszimistább forgatókönyv jött be Smuzewitz Ilona kiakadt, hogy Amerika szankciókat vetne ki a korrupt magyar politikus emberekre, holott még tárgyalni sem hajlandók róla, hogy mekkora mértékű lopás lenne számukra elfogadható Verebes István a még meg nem zavart elméjű olvasók ép eszéről Dési János szerint ideje volna, hogy Mészáros könyvtárat is alapítson, mindkét gyerekkori színezőjét felajánlva hozzá Avar János szerint más diktátorok válsághelyzeteket használtak ki, a miénk maga teremti ezeket A Heti Kamu megtudta, Kósa Lajost a folyamatos kibeszélései miatt arra ítélte a Fidesz-frakció, hogy vegye feleségül a csengeri örökösnőt
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.