Tíz fénymásolt Orbánért egy eredeti járna!

A válogatott megköszönte a bölcs útmutatást!

Smuzewitz Ilona
2015. 11. 25. · Hócipő 2015/24
Nem erősítette meg a polgármesteri hivatal, hogy elkezdték listázni Mészáros Lőrinc hős- és csodatételeit. Mészáros, aki a legjobb polgármester a magyar oligarchák közül, nem csupán egy stadiont teremtett a településen, de hétvégenként – pusztán akaraterejének köszönhetően – egy életnagyságú Orbán Viktor-hologramot is képes megjeleníteni a település főterén. A mentálisan kivetített Orbán különböző színekben pompázik, integet, majd aláírja a kvótarendszert ellenző petíciót, hogy megvédje az országot. Mészáros szerint ebben nincs semmi trükk, és bárki képes rá, aki idejekorán elkezd spórolni, és bérel mellé egy nagyobb parcella termőföldet is.Hivatalában fogadta a fociválogatott tagjait Orbán Viktor. A kötetlen, jó hangulatú megbeszélésen a sportolók megköszönték a kormányfő bölcs és előremutató útmutatásait, és egyúttal a Nemzetnek ajánlották fel a norvégok felett aratott győzelmüket. Orbán elégedettségét fejezte ki, hogy a focisták kijutottak a franciaországi Eb-re, de felhívta a figyelmet arra, hogy a bravúr még nagyobb lett volna, ha 17:1-re győztek volna. „Így sem rossz ez, de mi, magyarok tudjuk, hogy mindig lehetne egy kicsit jobb is”, mondta a kormányfő.

A sportolók egyetértettek a kormányfővel, és azonnal önkritikát gyakoroltak. Úgy vélték, elvakították őket a nyugati talmi értékek, és felületesen gondolkodva úgy vélték, hogy ennyi erőfeszítés is elég lesz a diadalhoz. A sportolók kihasználták az alkalmat, hogy bocsánatot kérjenek a Nemzettől és Orbántól, mert csalódást okoztak azoknak, akik lényegesen több gólra számítottak. Egyúttal megkérték Orbánt, tanítson nekik néhány új cselt.

A miniszterelnök eleget tett a felkérésnek, majd a rövid edzés után arra is felhívta a focisták figyelmét, hogy a hamarosan induló iskolai foci fakultatív tárgy lesz, de ne számítson se trafikra, se megyei elnökségi tagságra a Fideszben az, akinek a gyereke nem veszi fel a tárgyat, mert a „foci nemzeti ügy, és sem a vereség, sem a döntetlen nem elfogadható eredmény a magyarok számára. A magyaroknak a győzelemhez mindig több gólt kell rúgniuk, mert egyedül vagyunk, és csak magunkra számíthatunk”.

A kormányfő azt is elmondta, hogy ezentúl a válogatott mindig telt ház előtt fog játszani. A belépőket a kormány biztosítja majd a munkabrigádoknak, hogy a szakmunkások közösen, kulturált körülmények között töltsék el sza­bad­­idejüket. A focisták megígérték, hogy többé nem hoznak szégyent a Nemzetre, hanem büszkén, magyarként és focistaként minden alkalommal helytállnak, és akkor is győztesen jönnek le a pályáról, ha az ellenfél több gólt rúg. Orbán Viktor ezután rövid taktikai eligazítást tartott a válogatottnak, és meghagyta, hogy Franciaországban igazi nemzeti szellemiségben futballozzanak. A találkozó végén a hálás sportolók átadták a köztársasági érdemrend tiszti keresztjét az őket mindig inspiráló kormányfőnek, és a Nemzet Sportolójának választották Orbán Viktort.Orbán Viktor fénymásolt aláírásait osztogatták egy szombathelyi iskolában. A miniszterelnök benézett egy tanterembe, üdvözölte a diákokat, és egy saját kezűleg írt üzenetet hagyott nekik. Az iskolában sokszorosították a lapot, és minden jelentkező diáknak adtak belőle. Az iskola tagadta, hogy listát készítettek volna azokról, akik nem kértek a fénymásolatból. A helyi Fidesz szerint sem figyelték, ki kér a fénymásolatból.

Mint közleményükben hangsúlyozták, erre semmi szükség, mert pontosan tudni lehet, ki a kommunisták szekértolója, és ki származik régi munkásőrcsaládból. A Nemzeti Pedagógus Kar közölte, hogy támogatják a diákok körében észlelt új szenvedélyt. A játék lényege, hogy össze kell gyűjteni tíz fénymásolt Orbán-aláírást. A Nemzeti Pedagógusok azt javasolják az Emberminisztériumnak, hogy tíz fénymásolt aláírásért a miniszterelnökség egy igazit küldjön, a legsikeresebb diákokat pedig vigyék el kirándulni a felcsúti kisvasútra.Új egészségügyi rendszer kidolgozásán fáradozik a kormány. Egy szegedi álfogorvos leleplezése adta az ötletet, hogy kiszélesítsék azok körét, akik gyógyító tevékenységgel foglalkozhatnak. Első lépésben lehetővé tennék, hogy állatorvosok helyettesíthessék a körzeti orvosokat.A Fidesz szerint az elmúlt két hétben kiderült, hogy az európai térség legjelentősebb politikusa Orbán Viktor lett. A pártban úgy vélik, hogy Orbán toronymagasan kiemelkedik a kormányfők mezőnyéből, és már nem csak a magyar emberekkel, de az európai embe­rekkel is közvetlen kapcsolatban van érzelmileg, szakrálisan és politikailag. A Fidesz szerint Angela Merkel csak azért kormányozza még Németországot, mert Orbán Viktor nem akarja megbuktatni.

Ugyanis a magyar kormányfő most nem akarja még jobban összekuszálni az amúgy is zilált európai politikát. Vannak viszont már jelei annak, hogy immár nem Berlin parancsol Budapestnek, hanem fordítva: Orbán tanácsait Lon­donban, Rómában és Brüsszelben is megfogadják.

A kormánypárti média tudni véli, hogy ha most lenne az össz­európai elnökválasztás, akkor azt a magyar kormányfő nyerné a közvélemény-kutatási adatok szerint. Az egyetlen problémát az jelenti, hogy nincsenek ilyen választások.A magyar kormány földvédelmi intézkedéseinek köszönhetően Simicska Lajos kisgazda lesz.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2019/17  •  VII. 14. – VIII. 27.
ORBÁN VIKTOR EGYRE RÁKOSIBB! Para Kovács Imre: Állítsuk meg Atlantát, a Coca-Cola gyülekezetét! Farkasházy Tivadar azt olvasta, hogy Orbánt ne hasonlítsuk Kádárhoz, ezért megpróbálta Rákosihoz Smuzewitz Ilona a magyar tudományos kutatás frissen kinevezett cárjáról, Maróth Miklósról Bartus László elképzelte, milyen lesz, amikor Orbán Amerikába menekül, és ott megalapítja a Felcsút Dakota futballcsapatot Bakács Tibor Settenkedő: Szabad-e Gerendaiéknak 200 milliót elfogadni, ha benne Orbán hamisítja a történelmet Trunkó Barnabás megpróbálta megtalálni a sajtóban az MSZP véleményét Hetven éve fogták be a Szabad Szájat A Heti Kamu megtudta, hogy Orbán bontotta le Kövérrel a berlini falat is
Hócipősök könyvei
PARTNEREINK


GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.