32 Figura

Hócipő szerkesztőség
2007. 12. 05. · Hócipő 2007/25

- Előbb Portisch-Petroszjan, majd Polgár-Kaszparov!


- Majd megfontolja, hogy mi lesz belőle!


- Anyu dolgozik!


- Végre előtted!


- Szóval napirendi pont voltam, hogy bolondokházába zárjanak?


- 79 éves a Benkő, és nem festeti, megőrülök!


- A Topalovot miért nem verted meg másodszor is?


- Vigyázz, Laci, nem csillagsakk!


- És hová lett Fischer? Zita tudja, de nem mondja!


- Egész jól haladok!


- 40 éves parti, és mindenre emlékszik, én azt nem tudom,
hol voltam tegnap!


- Tigran ezzel lépett, az újítás lenne!


- Petroszjan ezt mohón leütötte!


- Majd feladta!


- Anyu lefoglalta a királynőt, én király leszek!


- És akkor anyu leütötte Kaszparov bácsi gyalogját!


- Most a Putyin bácsi üti!


- Majd ő folytatja!
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2021/25  •  XII. 1. – XII. 14.
ADVENTI AJÁNLAT: PARA, VÁNCSA, SMUZEWITZ... Váncsa István: akarja-e a migráns Afganisztánhoz csatolni Csongrád-Csanádot, Bács-Kiskunt vagy Baranyát? Para-Kovács Imre a Honvéd Kórház három objektumának 24 oltópontján oltakozott, hogy regisztrálatlanul beoltódjon MEGFXJTUK 2.: Lévai Anikó szerepében még mindig Lévai Anikó! Farkasházy Tivadarnak II. Lajos ugrott be Gulyásról, biztos ő is azt gondolta a mohácsi csata után a Csele-pataknál, hogy a legpesszimistábbnál is pesszimistább forgatókönyv jött be Smuzewitz Ilona kiakadt, hogy Amerika szankciókat vetne ki a korrupt magyar politikus emberekre, holott még tárgyalni sem hajlandók róla, hogy mekkora mértékű lopás lenne számukra elfogadható Verebes István a még meg nem zavart elméjű olvasók ép eszéről Dési János szerint ideje volna, hogy Mészáros könyvtárat is alapítson, mindkét gyerekkori színezőjét felajánlva hozzá Avar János szerint más diktátorok válsághelyzeteket használtak ki, a miénk maga teremti ezeket A Heti Kamu megtudta, Kósa Lajost a folyamatos kibeszélései miatt arra ítélte a Fidesz-frakció, hogy vegye feleségül a csengeri örökösnőt
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.