Vizitdíj-automata dömping várható

2007. 02. 28. · Hócipő 2007/05
A kormány döntött róla, hogy támogatást ad az egészségügyi intézményeknek az újonnan bevezetett vizitdíj beszedésére szolgáló vizitdíj-automaták megvásárlásához. A nagy üzlet reményében több vállalkozás is elkezdte átalakítani készülékeiket, hogy alkalmasak legyenek a vizitdíj beszedésére.

Centrum vizitdíjóra - A kék parkolóórából átalakított készülék csak 300 forintos érmével működik, és abból sem mindegyikkel. A gép mellé jár egy-egy vizitdíjőr is, aki a vizitdíjat elbliccelők szájába büntetés fizetésére felszólító piros mikuláscsomagot dug, súlyosabb betegek esetén pedig kerékbilincset alkalmaz.

Dr. Pinball - A flippergépből átalakított modellbe oldalt kell bedobni a zsetont. A zsetont a Vetényegyháza, Véres-major dűlő 45/A címen lehet 300 forintért személyesen megvenni, vagy 300 forint + 1520 forint postaköltség áron postán megrendelni. A zsetonnal három golyó jár, és a vizitdíj befizetését akkor igazolja a gép, ha legalább 15000 pontot sikerült összegyűjteni (röhögő Molnár Lajos eltalálása 5000 pont, szexi nővérke figura szájába lövés új golyót ad). A gép ütése és rugdosása esetén a TILT felirat jelenik meg, a vizitdíjzsetont pedig elnyeli a gép.

Joker 2000 - Az eredetileg félkarú rablóként működő gépet leginkább baleseti sebészeteknek ajánlják, ahol az automatában sorstársukat láthatnák a betegek. A gép 50 forintos érmével működik. A használati utasítás szerint ha 3 Algopyrin vagy 3 Quarelin pörög ki, akkor adja ki az igazolást a gép a vizitdíj befizetéséről. Sajnálatos módon a gép egyelőre kizárólag gyümölcsöket pörget.


- H. Dorottya (26) igazán nyerő formában van: három Molnár
Ljaos kipörgetésével plusz két doboz Algopyrin és egy
kedvezményes vakbélműtét üti a markát

Gyuszi bácsi - Gyuszi bácsi a zalasatnyáki körzeti orvosi rendelőben működő vizitdíj-automata. A hullámkarton papírba öltözött nyugdíjas cipész a doboz felső részén lévő résben veszi el a 300 forintot, majd alul adja ki a kézzel kitöltött nyugtát. Gyuszi bácsi két vizitdíjnyugta kiadása közben talpalást is vállal


- Dr. Kisfalvy Árpád és asszisztense, Washington Pál
szakszerűen installálja Gyuszi bácsit
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/2  •  I. 12. – I. 25.
A NÉGY BOLYAI ÉS A NEGYVENEZER HALOTT Para-Kovács Imre: A nemzeti jeti balladája, avagy a mátranováki fanyűvő és Orbán találkozása Verebes István aktualizálta 40 éves Kedves Pentések-jét, és kampánynótákat írt a „Piros volt a paradicsom, nem sárga” mintájára Farkasházy Tivadar alig várja, hogy a stadionok mintájára szponzornevet kapjanak a középületek és közterek: legyen Fővárosi Gázművek Bazilika és Fidesz Hősök tere is Smuzewitz Ilona: Aggódhatnak a kipcsakok? Mi lesz most az előző elnökről elnevezett fővárosú, ismét az oroszok által megmentett Kazahsztánnal? Dési János felfedi, hogy négyszeres Oscar-díjas De Sica együtt mentett zsidókat a jövendő pápával Selmeczi Tibor azon tűnődik, miért nem vitte a pénzét Weiss Manfréd meg a Goldberger család offshoreba, miért nem vettek eszéki focicsapatot, hogy jutott eszükbe beruházni? A 2021-es Hócipő-díj második körének győztesei: a központból válaszokat váró fideszes polgi és Andi A Heti Kamu megtudta, Tiborcz István máris megváltoztatja az általa megvásárolt Gránit Bank nevét Dolomit Bankra, mert a családban ez a menő
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.