I love Horthy

Hócipő szerkesztőség
2007. 02. 28. · Hócipő 2007/05

- Legalább a Zserbót gázoljuk le!


- A Don-kanyarnál balra!


- Mi Horthyt húztuk, ti Kádárt!


- Akkor mondd a híreket!


- Nem tudod, ez hány lóerős?


- Most pedig fel a budaörsi csatára a Tesco és az Auchan ellen!


- Látod? Ebbe fogsz belenőni!


- És félmillió vidéki zsidót is megmentett!


- Philippel kiszórjuk az idegen diszkósokat!


- A Szent Korona rádióban lenyomom
a Dzsingisz kánt!


- Tényleg, miért nincs itt a Mándoky Pali?


- Ne ugrass már!


- Hol vagy, vezénylő tábornokom?


- Ezzel fog Felcsútról bevonulni!


- Ha Sándor velünk, ki ellenünk?


- Orbán Viktor katonája vagyok én!


- Mi a mai ebéd az oviban?


- Ott fut a Veres!
Vörös Szilárd képriportja
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2020/20  •  IX. 23. – X. 6.
DUPLA PARA, DUPLA SMUZEWITZ Para-Kovács Imre: Mi van már azzal a rohadt Nobel-díjjal? – kérdezte a Magyar Galaktikus Nyitás frissen kinevezett igazgatója a Vidnyánszky Attila kinevezéseiért és a nemzeti szoptatási programért felelős államtitkártól Farkasházy Tivadar a libernyákok által finanszírozott Vidnyánszkyról Smuzewitz Ilona nem érti, miért nem találtak olyan orvost, aki tudja, mit kell válaszolni, amikor Orbán kérdezi? Kéri László a Nemzeti Madáretetőről Avar János Semjén logikája alapján levezeti, hogy ha valakit nem támadnak a kereszténység ellenségei, az máris stikligyanúba keverhető Dési János: La Fontaine és a Fidesz Bakács Tibor: egyre többen hasonlítanak a kormányban Németh Szilárd egykor bájos hegyimedve-kerekterére Selmeczi Tibor várja, mikor kapja meg Vidnyánszky a Fürdőigazgatóságot, a MÁV Járműjavítót és a Nagycsarnokot is A Heti Kamu megtudta: Mészá­ros Lőrinc a válása miatt bánatában olykor leissza magát, ilyenkor pedig Orbán vigyáz a pénzre
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
PARTNEREINK


GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.