38. Filmszemle

Hócipő szerkesztőség
2007. 02. 14. · Hócipő 2007/04

- Gratulálok, öcskös!


- Van egy remek sztorim! Megírjam?


- Csak nehogy ellopják!


- Hiller Istvánné?


- Bemutatkoznék, ha már egy filmben játszunk!


- Istenem, a Fábry! Ha nem szerepel A tanúban…


- A Hasutasok mehet, mert rengeteg tányér van!


- Noé bárkáján is csak ketten voltak!


- Oscar tudja, de nem mondja!


- Mi lesz erről megint az ÉS-ben?


- És hogy kell egy életművet elkezdeni?


- Szőke nő lettem!


- Új Oroszlánkirály? Érdekel!


- Ha nyerünk, lehet, hogy bekerülünk a Story magazinba!


- És a Besttel mi lesz?


- Valami Amerika!


- Remek szerep, 15 évig nem mozdulok ki a lakásból!


- Addig énekelünk nekik, amíg nem tapsolnak!

Fotó: Gordon Eszter és Vörös Szilárd
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2020/20  •  IX. 23. – X. 6.
DUPLA PARA, DUPLA SMUZEWITZ Para-Kovács Imre: Mi van már azzal a rohadt Nobel-díjjal? – kérdezte a Magyar Galaktikus Nyitás frissen kinevezett igazgatója a Vidnyánszky Attila kinevezéseiért és a nemzeti szoptatási programért felelős államtitkártól Farkasházy Tivadar a libernyákok által finanszírozott Vidnyánszkyról Smuzewitz Ilona nem érti, miért nem találtak olyan orvost, aki tudja, mit kell válaszolni, amikor Orbán kérdezi? Kéri László a Nemzeti Madáretetőről Avar János Semjén logikája alapján levezeti, hogy ha valakit nem támadnak a kereszténység ellenségei, az máris stikligyanúba keverhető Dési János: La Fontaine és a Fidesz Bakács Tibor: egyre többen hasonlítanak a kormányban Németh Szilárd egykor bájos hegyimedve-kerekterére Selmeczi Tibor várja, mikor kapja meg Vidnyánszky a Fürdőigazgatóságot, a MÁV Járműjavítót és a Nagycsarnokot is A Heti Kamu megtudta: Mészá­ros Lőrinc a válása miatt bánatában olykor leissza magát, ilyenkor pedig Orbán vigyáz a pénzre
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
PARTNEREINK


GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.