Eljött hozzátok

Hócipő szerkesztőség
2006. 12. 06. · Hócipő 2006/25

- Londinernek álcázom magamat!


- Ez a retikül a Sólyomnéé vagy a Dobrev Kláráé!


- Ezt a Tóni kertész küldhette!


- Mi a lóizét írjak bele?


- Nem láttam én már magát egy kéményben?


- Te jó ég, Danny Wilde magyar volt!


- Akkor itt valaki hazudik!


- Fel a Várba, a morális válság elől!


- Értem, huss, elrepült a férje!


- A maga férje is minden lében két kanál?


- A nyomok Őszödre vezetnek!


- Foglaljon helyet a 007-es asztalnál!


- Hogyan maradjak vele kettesben?


- Először is lerázom a feleségemet!


- Mindenki gyanús, még én is!


- A hadsereg bármikor beavatkozhat!


- Maga vagy a Lévai Anikó vagy a Dobrev Klára!


- De ne árulja el! Még a férjének sem!


- Néha már magam sem tudom!


- Te, ez már inkább nyolc-nullás!


- Nagyszerű, nem tudtam meg semmit!
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2020/14  •  VII. 1. – VII. 14.
Para-Kovács Imre: Apa csak egy van, és apa illiberális demokráciát akar, apa komcsit hajt! Smuzewitz Ilona Szálasi Gergelyt látta a Duna partján, ahogy a Lánchíd romjai között biciklisávot keresett Farkasházy Tivadar: Le a történelemmel! Vigyünk el minden királyszobrot, hiszen gyilkosok voltak, sőt, a fecskeszobrokról is igen rossz a véleménye a repülő rovaroknak Kéri László Orbán győztes csatáiról, ahogy sárkányölő Szent Györgyként lóhátról, lándzsával ledöfte a vírust Dési János szerint hagyjuk a turult, ide már dögkeselyű kell Trunkó Barnabás minden magyar kiskert gazdájáról, Bálint Györgyről Bakács Tibor Settenkedő: Hős az, aki feláldozza magát a haza oltárán, vagy gólt lő a 90. percben Avar János szerint igaza van Vidnyánszkynak, hogy a színművészetis tiltakozóknak politikai motivációik vannak, ellentétben azokkal, akik rá akarják tenni a kezüket A Heti Kamu megtudta, Orbán személyesen fogja az égbe rúgni a tűzijáték rakétait a kolostora erkélyéről
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
PARTNEREINK


GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.