Halloweenre készülnek a pártok

2006. 10. 25. · Hócipő 2006/22
A parlamenti pártok nagy lelkesedéssel készülnek a Halloween megünneplésére. Magyarországon még nincsenek hagyományai ennek az angolszász ünnepnek, de a parlamenti pártok úgy döntöttek, hogy most már elég a szóbeli ijesztgetésből, és a Halloweent felhasználva a tettek és jelmezek mezejére lépnek.

Úgy tudjuk, a Fidesz politikusai folytatják a Gyurcsánnyal-nembeszélünk és a Nap-tévébe-nemmegyünk irányelvét, és a Halloweent is ilyen teljes összetartásban ünneplik meg, ezért egymásnak öltözve ijesztgetik majd az érdeklődőket. Információink szerint Orbán Viktor bajuszt ragasztva és szemöldökét összehúzva Áder Jánosnak öltözik, és kuplékat fog énekelni a megrémült frakciónak. Pokorni Zoltán és Varga Mihály a tervek szerint egymásnak fog öltözni, és egy egyszerű szemüvegcserével oldják meg az átalakulást. A legnagyobb érdeklődés Kövér László jelmezét kíséri, aki borotválkozás előtt álló Pelczné dr. Gáll Ildikóvá fog alakulni.


Pelczné dr. Gáll Ildikó is készült


Demszky Gábor a tavalyi bálon sem mozgott idegenül

Az SZDSZ hollywoodi szakemberek segítségével készül az ijesztgetésre. Demszky Gábor arcából minimális átalakítással a Nyolcadik utas a halálból ismert Alient faragnak, de ha a költségek ezt nem teszik lehetővé, akkor csak megkérik, hogy mosolyogjon. Demszky felvetette, hogy ha Tarlós Predátornak öltözne, akkor megmérkőzhetnének, mint az ismert filmben, de a felkérést Tarlós azzal hárította el, hogy ilyen ízléstelen és gyermekded dologban nem kíván részt venni, és egyébként is kifizette már a Micimackó-jelmezét.


Tarlós István jelmeze az idei óbudai gyermeknapon is sikert aratott


Demszky Alien Gábor

Az MDF politikusai Halloweenra várhatóan szumójelmezt öltenek, hogy így végre láthatóvá váljanak a parlamentben. Az ülésterem közepét dohyövá fogják alakítani, ahol Dávid Ibolya vezetésével nagyokat dobbantanak majd, és sót szórnak a frakciók közé, hogy mindenki megijedjen a harmadik erő rettentő erejétől.


A KDNP-frakció a ruhapróbán is remekül szórakozott

Meglepő módon az MSZP nem készül különleges jelmezekkel az ijesztgetésre, csak hozzák a formájukat, viszont az ünnepre tekintettel a szokottnál több Lendvai Ildikót fognak mutogatni smink nélkül.HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/2  •  I. 12. – I. 25.
A NÉGY BOLYAI ÉS A NEGYVENEZER HALOTT Para-Kovács Imre: A nemzeti jeti balladája, avagy a mátranováki fanyűvő és Orbán találkozása Verebes István aktualizálta 40 éves Kedves Pentések-jét, és kampánynótákat írt a „Piros volt a paradicsom, nem sárga” mintájára Farkasházy Tivadar alig várja, hogy a stadionok mintájára szponzornevet kapjanak a középületek és közterek: legyen Fővárosi Gázművek Bazilika és Fidesz Hősök tere is Smuzewitz Ilona: Aggódhatnak a kipcsakok? Mi lesz most az előző elnökről elnevezett fővárosú, ismét az oroszok által megmentett Kazahsztánnal? Dési János felfedi, hogy négyszeres Oscar-díjas De Sica együtt mentett zsidókat a jövendő pápával Selmeczi Tibor azon tűnődik, miért nem vitte a pénzét Weiss Manfréd meg a Goldberger család offshoreba, miért nem vettek eszéki focicsapatot, hogy jutott eszükbe beruházni? A 2021-es Hócipő-díj második körének győztesei: a központból válaszokat váró fideszes polgi és Andi A Heti Kamu megtudta, Tiborcz István máris megváltoztatja az általa megvásárolt Gránit Bank nevét Dolomit Bankra, mert a családban ez a menő
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.