Az utolsó diadal

Hócipő szerkesztőség
2006. 10. 25. · Hócipő 2006/22

- Itt sosem volt problémám!


- A díjból kicsit feltankolom magamat!


- A 2004-es év lovát, Brahyt lovagolom!


- A 2005-ös év lova, Frankly Dancing ellen!


- 56 nyarán csak egy nyerget vittem magammal!


- Nem sokkal többet hoztam 20 év múlva Amerikából!


- Bedobhattam volna még egy borjúpörköltet!


- Ezzel együtt kellett 50 kilónak lennem!


- Kovács Sanyi zsinórban nyolcszor volt sampion!


- Nagy dolog, én meg nyertem háromezerszer!


- Ezt a sorrendet a végén is elfogadnám!


- A lóversenyen egyszer kell vezetni!


- A célban!


- Csikóként százezer font volt, kétévesként nyolcszáz!


- Mert nem kapott levegőt, már én se néha!


- Megint vehetek egy nagyobb szekrényt!


- Kállai Pál, aki sok fogadót és tulajdonost tett milliomossá!


- Néhányat a ringben is kupán vágtam!

Csalavári László Képriportja Kállai Pál szeptember 15-i győzelméről, az egymilliós Brókernet Nagydíjban
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2020/20  •  IX. 23. – X. 6.
DUPLA PARA, DUPLA SMUZEWITZ Para-Kovács Imre: Mi van már azzal a rohadt Nobel-díjjal? – kérdezte a Magyar Galaktikus Nyitás frissen kinevezett igazgatója a Vidnyánszky Attila kinevezéseiért és a nemzeti szoptatási programért felelős államtitkártól Farkasházy Tivadar a libernyákok által finanszírozott Vidnyánszkyról Smuzewitz Ilona nem érti, miért nem találtak olyan orvost, aki tudja, mit kell válaszolni, amikor Orbán kérdezi? Kéri László a Nemzeti Madáretetőről Avar János Semjén logikája alapján levezeti, hogy ha valakit nem támadnak a kereszténység ellenségei, az máris stikligyanúba keverhető Dési János: La Fontaine és a Fidesz Bakács Tibor: egyre többen hasonlítanak a kormányban Németh Szilárd egykor bájos hegyimedve-kerekterére Selmeczi Tibor várja, mikor kapja meg Vidnyánszky a Fürdőigazgatóságot, a MÁV Járműjavítót és a Nagycsarnokot is A Heti Kamu megtudta: Mészá­ros Lőrinc a válása miatt bánatában olykor leissza magát, ilyenkor pedig Orbán vigyáz a pénzre
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
PARTNEREINK


GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.