Alkotmányozó nemzetgyűlés a Kossuth téren

Hócipő szerkesztőség
2006. 10. 11. · Hócipő 2006/21

- Mi mindig összetartottunk!


- A legkevesebb, hogy ezért ismét kiküldjenek Moszkvába!


- Vagy legyek inkább pápai követ?


- Könyörgöm, akasszuk fel!


- Akkor lennék boldog, ha kifeszítenének!


- Én már a Ceausescu-diktatúrát is megdöntöttem!


- A maga megnyugtató szavai úgy kellenek ide,
mint egy falat kenyér!


- A cirkusz már megvan!


- Ha minden kötél szakad, Kelemen elfoglalja magát!


- Jaj a legyőzötteknek!


- Tudod, hogy Kádár börtönében sínylődtem 20 évig?


- Imádkozzál a Moszkvába űzött rendezőkért is!


- Mondjam azt megint, hogy népfelkelés?


- Kiáltsak ki megint valamit?


- Csak meg ne találják a számlakönyvemet!


- Aztán vegyétek a kedvenc lapját!

Fotó: Vörös Szilárd
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2020/14  •  VII. 1. – VII. 14.
Para-Kovács Imre: Apa csak egy van, és apa illiberális demokráciát akar, apa komcsit hajt! Smuzewitz Ilona Szálasi Gergelyt látta a Duna partján, ahogy a Lánchíd romjai között biciklisávot keresett Farkasházy Tivadar: Le a történelemmel! Vigyünk el minden királyszobrot, hiszen gyilkosok voltak, sőt, a fecskeszobrokról is igen rossz a véleménye a repülő rovaroknak Kéri László Orbán győztes csatáiról, ahogy sárkányölő Szent Györgyként lóhátról, lándzsával ledöfte a vírust Dési János szerint hagyjuk a turult, ide már dögkeselyű kell Trunkó Barnabás minden magyar kiskert gazdájáról, Bálint Györgyről Bakács Tibor Settenkedő: Hős az, aki feláldozza magát a haza oltárán, vagy gólt lő a 90. percben Avar János szerint igaza van Vidnyánszkynak, hogy a színművészetis tiltakozóknak politikai motivációik vannak, ellentétben azokkal, akik rá akarják tenni a kezüket A Heti Kamu megtudta, Orbán személyesen fogja az égbe rúgni a tűzijáték rakétait a kolostora erkélyéről
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
PARTNEREINK


GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.