A Gúnygejzír MINDENT megtudott Kiszel Tündéről

2006. 09. 13. · Hócipő 2006/16
Múlt héten egy zaklatott női hang telefonált a Gúnygejzír szerkesztőségébe, olyan információkat kínálva fel a dekoratív médiaszemélyiségről, amely még a mi sokat hallott munkatársainkat is váratlanul érte. Egy néhány hete napvilágra került történet szerint Tünde valójában nem szerelmese, hanem eltitkolt anyja lehet a bőrápolásra és jó megjelenésre oly sokat adó K. Csabának, de természetesen mi nem ültünk fel ilyen ödipális pletykáknak.
Az izgatott telefonáló hamarosan a lényegre tért: Tündének valójában a sok stressz és a rengeteg napi feladat miatt meghasadt a személyisége! Valójában Csaba is ő maga, ezzel magyarázható az is, hogy férfi létére kissé nőiesen viselkedett - Tünde nőiessége még a Csaba nevű képzelt lényén is átsugárzott.
Hamarosan megtudtuk, hogy beszélgetőpartnerünk is Tünde egyik része, egy Emőke névre hallgató középkorú nő, akinek kutyakozmetikája van Békásmegyeren. Emőke néha "átadta" Tündének a telefont, aki megerősítette a dolgot, sőt egyszer sikerült beszélnünk Csabával is, de ő két sikoltás után kapcsolta a médiamenedzserét, aki bontotta a vonalat.


HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/2  •  I. 12. – I. 25.
A NÉGY BOLYAI ÉS A NEGYVENEZER HALOTT Para-Kovács Imre: A nemzeti jeti balladája, avagy a mátranováki fanyűvő és Orbán találkozása Verebes István aktualizálta 40 éves Kedves Pentések-jét, és kampánynótákat írt a „Piros volt a paradicsom, nem sárga” mintájára Farkasházy Tivadar alig várja, hogy a stadionok mintájára szponzornevet kapjanak a középületek és közterek: legyen Fővárosi Gázművek Bazilika és Fidesz Hősök tere is Smuzewitz Ilona: Aggódhatnak a kipcsakok? Mi lesz most az előző elnökről elnevezett fővárosú, ismét az oroszok által megmentett Kazahsztánnal? Dési János felfedi, hogy négyszeres Oscar-díjas De Sica együtt mentett zsidókat a jövendő pápával Selmeczi Tibor azon tűnődik, miért nem vitte a pénzét Weiss Manfréd meg a Goldberger család offshoreba, miért nem vettek eszéki focicsapatot, hogy jutott eszükbe beruházni? A 2021-es Hócipő-díj második körének győztesei: a központból válaszokat váró fideszes polgi és Andi A Heti Kamu megtudta, Tiborcz István máris megváltoztatja az általa megvásárolt Gránit Bank nevét Dolomit Bankra, mert a családban ez a menő
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.