Tüntetési tanácsadó

Hogyan, miben, mivel, kivel

Hócipő szerkesztőség
2006. 07. 19. · Hócipő 2006/15

Ha az ordibálástól kiszárad a szánk, igyunk vizet!


Még jobb a sör!


De legjobb a sör!


Népszaván lassú, hanyag léptekkel sétáljunk!


Majd vissza!


De szónokolni is lehet rajta!


Először kunbélázzunk!


Utána károlyizzunk!


Majd örökítsük meg magunkat mobilos fotón!


Utána zúdítsunk Össztüzet a kormányra!


Rossz idő esetén vigyünk Czakót!


Pinokkiót se hagyjuk otthon!


Hazaárulózáshoz öltözzünk választékosan!


Ha Tomcatet elviszi a rendőr, az tuti öt év!


Majd az SZDSZ megvédi a szólásszabadságot!


Kutya vagy gyerek mindig hatásos.


És Biblia is legyen kéznél!


Végül mindent rögzítsünk!


Hírtévé is van a világon!


Ezért sürgősen lőjük fel a műholdra!

Fotó: Vörös Szilárd
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2020/14  •  VII. 1. – VII. 14.
Para-Kovács Imre: Apa csak egy van, és apa illiberális demokráciát akar, apa komcsit hajt! Smuzewitz Ilona Szálasi Gergelyt látta a Duna partján, ahogy a Lánchíd romjai között biciklisávot keresett Farkasházy Tivadar: Le a történelemmel! Vigyünk el minden királyszobrot, hiszen gyilkosok voltak, sőt, a fecskeszobrokról is igen rossz a véleménye a repülő rovaroknak Kéri László Orbán győztes csatáiról, ahogy sárkányölő Szent Györgyként lóhátról, lándzsával ledöfte a vírust Dési János szerint hagyjuk a turult, ide már dögkeselyű kell Trunkó Barnabás minden magyar kiskert gazdájáról, Bálint Györgyről Bakács Tibor Settenkedő: Hős az, aki feláldozza magát a haza oltárán, vagy gólt lő a 90. percben Avar János szerint igaza van Vidnyánszkynak, hogy a színművészetis tiltakozóknak politikai motivációik vannak, ellentétben azokkal, akik rá akarják tenni a kezüket A Heti Kamu megtudta, Orbán személyesen fogja az égbe rúgni a tűzijáték rakétait a kolostora erkélyéről
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
PARTNEREINK


GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.