Új vírus tizedeli a hangyákat!

2006. 06. 21. · Hócipő 2006/13
Nemcsak a madárinfluenzától kell rettegnünk - máris itt az új világkórság, a hangyavész (patulorrhea glicanicaris)! A hangyavész fészke Tűzföld, és míg mi a madárinfluenzára koncentráltunk, a hangyavész elterjedt az egész világon.

A megbetegedett egyedek szédelegnek, tüsszögnek, és olyannyira legyengülnek, hogy nemhogy saját testsúlyuk többszörösét, de saját testsúlyukat sem tudják cipelni. Mohó társaik így halottnak vélik őket, rájuk vetik magukat és esznek belőlük, így ők is elkapják a szörnyű kórt.


Svéd gyerekpszichológusok segítenek
feldolgozni a járvány traumáit

Ön talált már otthon döglött hangyát? Ne egyen belőle!

A kór egyelőre csak hangyáról hangyára terjed. Egyes hangyafogyasztó keleti kultúrák figyelmét még azelőtt sikerült felhívni a hangyavészre, hogy kialakulhatott volna annak hangyáról emberre terjedő mutációja. Ha azonban létrejön a hangyáról emberre, majd emberről emberre terjedő vírustörzs, szomorú látvány fogadhat a pesti flaszteron: beteg hangyákat faló emberek, majd legyengült embereket marcangoló emberek tízezrei.

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/2  •  I. 12. – I. 25.
A NÉGY BOLYAI ÉS A NEGYVENEZER HALOTT Para-Kovács Imre: A nemzeti jeti balladája, avagy a mátranováki fanyűvő és Orbán találkozása Verebes István aktualizálta 40 éves Kedves Pentések-jét, és kampánynótákat írt a „Piros volt a paradicsom, nem sárga” mintájára Farkasházy Tivadar alig várja, hogy a stadionok mintájára szponzornevet kapjanak a középületek és közterek: legyen Fővárosi Gázművek Bazilika és Fidesz Hősök tere is Smuzewitz Ilona: Aggódhatnak a kipcsakok? Mi lesz most az előző elnökről elnevezett fővárosú, ismét az oroszok által megmentett Kazahsztánnal? Dési János felfedi, hogy négyszeres Oscar-díjas De Sica együtt mentett zsidókat a jövendő pápával Selmeczi Tibor azon tűnődik, miért nem vitte a pénzét Weiss Manfréd meg a Goldberger család offshoreba, miért nem vettek eszéki focicsapatot, hogy jutott eszükbe beruházni? A 2021-es Hócipő-díj második körének győztesei: a központból válaszokat váró fideszes polgi és Andi A Heti Kamu megtudta, Tiborcz István máris megváltoztatja az általa megvásárolt Gránit Bank nevét Dolomit Bankra, mert a családban ez a menő
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.