V. Humorfesztivál

Hócipő szerkesztőség
2006. 06. 07. · Hócipő 2006/12

- Régóta vártunk erre a Godot-ban!


- Miért nem szóltál, én megvédtelek volna!


- Meg ne buktassák nekem a Gyurcsányt!


- Most pedig mindenkit beporzunk!


- Beteszlek hármasba!


- Átadom a szót egy fél órára!


- Mit zsűriskedsz, itt a végeredmény!


- Otthon már önálló esteket tart!


- Aztán el ne csússzatok egy banánhéjon!


- 32 évem elszelelt!


- Honnan tud ilyen autóhangokat?


- Aztán az utódomat se kímélje!


- Mondd Para, Kelemen Anna és Torgyán Józsi után milyen érzés?


- Mert én kettőt kaptam!


- Én is pályaelhagyó vagyok!


- Jobb, mint az orosz Duma! - Ez a Litkai egyre jobban nő!


- Ők lefelé mennek, mi felfelé!


1974 • 1982 • 1990 • 1998

Fotó: Vörös Szilárd
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2020/14  •  VII. 1. – VII. 14.
Para-Kovács Imre: Apa csak egy van, és apa illiberális demokráciát akar, apa komcsit hajt! Smuzewitz Ilona Szálasi Gergelyt látta a Duna partján, ahogy a Lánchíd romjai között biciklisávot keresett Farkasházy Tivadar: Le a történelemmel! Vigyünk el minden királyszobrot, hiszen gyilkosok voltak, sőt, a fecskeszobrokról is igen rossz a véleménye a repülő rovaroknak Kéri László Orbán győztes csatáiról, ahogy sárkányölő Szent Györgyként lóhátról, lándzsával ledöfte a vírust Dési János szerint hagyjuk a turult, ide már dögkeselyű kell Trunkó Barnabás minden magyar kiskert gazdájáról, Bálint Györgyről Bakács Tibor Settenkedő: Hős az, aki feláldozza magát a haza oltárán, vagy gólt lő a 90. percben Avar János szerint igaza van Vidnyánszkynak, hogy a színművészetis tiltakozóknak politikai motivációik vannak, ellentétben azokkal, akik rá akarják tenni a kezüket A Heti Kamu megtudta, Orbán személyesen fogja az égbe rúgni a tűzijáték rakétait a kolostora erkélyéről
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
PARTNEREINK


GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.