Matol chi

Varga Ferenc József
2013. 03. 20. · Hócipő 2013/06
A keleti nyitásnak köszönhetően hazánkba látogató kínaiak is elismerték, a Magyar Nemzeti Bankban most sokkal több a pozitív energia, mint Simor András alatt. A pozitív energia, azaz a „csi”, az új elnöknek köszönhető, hiszen még a nevében is van, igaz, ipszilonnal. Matolcsy György szerint a forint hamarosan olyan erős lesz, hogy az eurózóna helyett forintzónát épít majd ki az Európai Unió, aminek értelmében a gyengélkedő euró helyett minden uniós országban a forint lesz a hivatalos fizetőeszköz. Még Nagy-Britannia is csatlakozni fog a forintzónához, sőt, a nem uniós tagállamok, köztük Svájc is bevezeti majd a forintot. Néhány év múlva a híradókban látunk majd olyan svájci családokat, akik forinthitelben adósodtak el.

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2019/25  •  XII. 4. – XII. 17.
SAJNOS A HÁZELNÖK ÚRNAK IDÉN MÁR TÍZ ROHAMA VOLT Para-Kovács Imre: Doktor Kövért világítótoronyba helyezték, ahol levont a delfinek fizetéséből hárommilliárdot, majd sirályt sütött Váncsa István okoskenyeret hajkurászik a pékségben Bartus László: Putyin medvenyelvet főz Németh Szilárd pacalreceptje alapján Farkasházy Tivadar: Szerezzen a szülő iskolát, műveltséget, tudást a gyereknek, az államnak pont elég a sok stadionnal vesződni Dési János: Hányat tudott Deák Ferenc dekázni? Képes volt-e fejelni gróf Bethlen István? Pedig ők is igazságügyminiszterek voltak Smuzewitz Ilona: Tudatfoglalási vészhelyzetet hirdetett a kormány! Bakács Tibor Settenkedő: Már a havat is ellopják, az elakadt hóekék csak tudatunk tartalmának letisztítására jók Vízcipő: új tudományos rovatunk Magyar Nemzeti Hungarikumtudatot mért a Ludovikán
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
PARTNEREINK


GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.