Matol chi

Varga Ferenc József
2013. 03. 20. · Hócipő 2013/06
A keleti nyitásnak köszönhetően hazánkba látogató kínaiak is elismerték, a Magyar Nemzeti Bankban most sokkal több a pozitív energia, mint Simor András alatt. A pozitív energia, azaz a „csi”, az új elnöknek köszönhető, hiszen még a nevében is van, igaz, ipszilonnal. Matolcsy György szerint a forint hamarosan olyan erős lesz, hogy az eurózóna helyett forintzónát épít majd ki az Európai Unió, aminek értelmében a gyengélkedő euró helyett minden uniós országban a forint lesz a hivatalos fizetőeszköz. Még Nagy-Britannia is csatlakozni fog a forintzónához, sőt, a nem uniós tagállamok, köztük Svájc is bevezeti majd a forintot. Néhány év múlva a híradókban látunk majd olyan svájci családokat, akik forinthitelben adósodtak el.

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2019/17  •  VII. 14. – VIII. 27.
ORBÁN VIKTOR EGYRE RÁKOSIBB! Para Kovács Imre: Állítsuk meg Atlantát, a Coca-Cola gyülekezetét! Farkasházy Tivadar azt olvasta, hogy Orbánt ne hasonlítsuk Kádárhoz, ezért megpróbálta Rákosihoz Smuzewitz Ilona a magyar tudományos kutatás frissen kinevezett cárjáról, Maróth Miklósról Bartus László elképzelte, milyen lesz, amikor Orbán Amerikába menekül, és ott megalapítja a Felcsút Dakota futballcsapatot Bakács Tibor Settenkedő: Szabad-e Gerendaiéknak 200 milliót elfogadni, ha benne Orbán hamisítja a történelmet Trunkó Barnabás megpróbálta megtalálni a sajtóban az MSZP véleményét Hetven éve fogták be a Szabad Szájat A Heti Kamu megtudta, hogy Orbán bontotta le Kövérrel a berlini falat is
Hócipősök könyvei
PARTNEREINK


GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.