Megosztva

Varga Ferenc József
2013. 02. 20. · Hócipő 2013/04
Tovább osztódik a Lehet Más a Politika és az abból kivált, majd párttá alakult Párbeszéd Magyarországért elnevezésű tömörülés. Nem megerősített információk szerint mind Schiffer András, mind pedig Jávor Benedek tovább osztódik, és az sem kizárt, hogy Schiffer elszakadó fele az egyik Jávor Benedek-oldalhoz csatlakozik, bár a véleménykülönbségek miatt ezt sokan nem tartják valószínűnek. A Schiffer Andrásból kiváló Schiffer András új pártot kíván létrehozni RHNLM (Rájöttünk, Hogy Nem Lehet Más) néven, míg a Jávor Benedeket otthagyó Jávor Benedek a TML (Talán Még Lehet) platformot kívánja létrehozni. Ahhoz azonban, hogy az újabb pártok működőképesek legyenek, más tagok további kettéosztódására van szükség.

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2019/19  •  IX. 11. – IX. 24.
KÖTCSÉN MEGKÉRDEZTÉK ORBÁNT, KEZDHETIK-E A PIRAMISÁT! Váncsa István a pofátlan, halszagú finnekről, ahol súlyos veszélyben van a médiapluralizmus, Angliának pedig alkotmánya sincs Para-Kovács Imre Kötcséről: leszül, leszavaz, az abortusz pedig egyházmegyei ajánlással ingyenes marad Farkasházy Tivadar kiszámolta, Mészáros Lőrincnek és társainak 300-500 ezer év néz majd ki Uj Péter a széles körű technológiai fejlődés Janus-arcának sötétebbik oldaláról: a mindenhonnan bömbölő zenéről Smuzewitz Ilona megtudta: Tarlós szerint Karácsony mozgólépcsőzni sem tud, mert nem budapesti Dési János bejárta az országot a Felcsúti Kisvasúttal Szenzáció! Három Tarlóst találtunk: az 1990-est, a 2008-ast és a 2019-est – semmi közük egymáshoz! Kósa Lajos elmondta a Heti Kamunak, hogy azért 340 forint az euró, mert az Antarktiszon kigyulladt a hó!
PARTNEREINK


GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.