Piros pöttyös tánc

Varga Ferenc József
2012. 12. 27. · Hócipő 2012/26
Már nem Psy, a dél-koreai rapper videója a legnézettebb a Youtubeon, bár aki megelőzi, neki köszönheti népszerűségét. Az ázsiai menedzsment a piros pöttyös rokonság örömére felkérte Matolcsy Györgyöt a táncra, aki örömmel igent is mondott. A videoklipet Szöulban vették fel, az odautazást a Nemzeti Erőforrás Minisztérium és a Békemenet.hu támogatta. A forgatás után Matolcsy azt nyilatkozta, hogy ezentúl minden sajtótájékoztatón bemutatja a gangnam style magyar verzióját - természetesen az általa írt magyar szöveggel, mely folyamatosan megújulva a legfrissebb adóprogramokat sorolja majd fel. Ezek közé tartozik a hamarosan az Országgyűlés elé terjesztendő táncadó bevezetése.

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2019/17  •  VII. 14. – VIII. 27.
ORBÁN VIKTOR EGYRE RÁKOSIBB! Para Kovács Imre: Állítsuk meg Atlantát, a Coca-Cola gyülekezetét! Farkasházy Tivadar azt olvasta, hogy Orbánt ne hasonlítsuk Kádárhoz, ezért megpróbálta Rákosihoz Smuzewitz Ilona a magyar tudományos kutatás frissen kinevezett cárjáról, Maróth Miklósról Bartus László elképzelte, milyen lesz, amikor Orbán Amerikába menekül, és ott megalapítja a Felcsút Dakota futballcsapatot Bakács Tibor Settenkedő: Szabad-e Gerendaiéknak 200 milliót elfogadni, ha benne Orbán hamisítja a történelmet Trunkó Barnabás megpróbálta megtalálni a sajtóban az MSZP véleményét Hetven éve fogták be a Szabad Szájat A Heti Kamu megtudta, hogy Orbán bontotta le Kövérrel a berlini falat is
Hócipősök könyvei
PARTNEREINK


GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.