Piros pöttyös tánc

Varga Ferenc József
2012. 12. 27. · Hócipő 2012/26
Már nem Psy, a dél-koreai rapper videója a legnézettebb a Youtubeon, bár aki megelőzi, neki köszönheti népszerűségét. Az ázsiai menedzsment a piros pöttyös rokonság örömére felkérte Matolcsy Györgyöt a táncra, aki örömmel igent is mondott. A videoklipet Szöulban vették fel, az odautazást a Nemzeti Erőforrás Minisztérium és a Békemenet.hu támogatta. A forgatás után Matolcsy azt nyilatkozta, hogy ezentúl minden sajtótájékoztatón bemutatja a gangnam style magyar verzióját - természetesen az általa írt magyar szöveggel, mely folyamatosan megújulva a legfrissebb adóprogramokat sorolja majd fel. Ezek közé tartozik a hamarosan az Országgyűlés elé terjesztendő táncadó bevezetése.

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2019/25  •  XII. 4. – XII. 17.
SAJNOS A HÁZELNÖK ÚRNAK IDÉN MÁR TÍZ ROHAMA VOLT Para-Kovács Imre: Doktor Kövért világítótoronyba helyezték, ahol levont a delfinek fizetéséből hárommilliárdot, majd sirályt sütött Váncsa István okoskenyeret hajkurászik a pékségben Bartus László: Putyin medvenyelvet főz Németh Szilárd pacalreceptje alapján Farkasházy Tivadar: Szerezzen a szülő iskolát, műveltséget, tudást a gyereknek, az államnak pont elég a sok stadionnal vesződni Dési János: Hányat tudott Deák Ferenc dekázni? Képes volt-e fejelni gróf Bethlen István? Pedig ők is igazságügyminiszterek voltak Smuzewitz Ilona: Tudatfoglalási vészhelyzetet hirdetett a kormány! Bakács Tibor Settenkedő: Már a havat is ellopják, az elakadt hóekék csak tudatunk tartalmának letisztítására jók Vízcipő: új tudományos rovatunk Magyar Nemzeti Hungarikumtudatot mért a Ludovikán
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
PARTNEREINK


GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.