A piros pöttyös

Varga Ferenc József
2012. 11. 28. · Hócipő 2012/24
Japán tudósok megállapították, hogy a magyar gyerekek 30%-ának születéskor piros pötty található a popsiján, ami nem másra utal, mint a közös japán-magyar gyökerekre. Ezzel egyidejűleg a piros pöttyös Túró Rudiról is kiderült: ősei Japánból vándoroltak el a Kárpát-medencéig, ahol aztán a közértek hűtőibe költöztek be. Mindeközben az eredettudomány újonnan avatott doktoránál, Matolcsy Györgynél bárányhimlőt diagnosztizáltak hazánkban vendégeskedő japán orvosok, akik a betegségből azt a következtetést vonták le, miszerint Matolcsy és a Túró Rudi anyai ágon japánok, tehát rokonok. Matolcsy válaszában gyors felépülést és pöttyadót ígért.

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2019/17  •  VII. 14. – VIII. 27.
ORBÁN VIKTOR EGYRE RÁKOSIBB! Para Kovács Imre: Állítsuk meg Atlantát, a Coca-Cola gyülekezetét! Farkasházy Tivadar azt olvasta, hogy Orbánt ne hasonlítsuk Kádárhoz, ezért megpróbálta Rákosihoz Smuzewitz Ilona a magyar tudományos kutatás frissen kinevezett cárjáról, Maróth Miklósról Bartus László elképzelte, milyen lesz, amikor Orbán Amerikába menekül, és ott megalapítja a Felcsút Dakota futballcsapatot Bakács Tibor Settenkedő: Szabad-e Gerendaiéknak 200 milliót elfogadni, ha benne Orbán hamisítja a történelmet Trunkó Barnabás megpróbálta megtalálni a sajtóban az MSZP véleményét Hetven éve fogták be a Szabad Szájat A Heti Kamu megtudta, hogy Orbán bontotta le Kövérrel a berlini falat is
Hócipősök könyvei
PARTNEREINK


GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.