Rablók a helyükön

Varga Ferenc József
2012. 10. 17. · Hócipő 2012/21
Egy újabb villámgyorsan elfogadott törvénytervezet szerint a Parlamentbe viszik a különböző szórakozóhelyekről eltávolított nyerőgépek egy részét - tudta meg a Hócipő. Egy neve elhallgatását kérő kormánypárti képviselő nyilatkozott erről, miközben egyre többen támadják a nemzetbiztonsági szempontból fontosnak ítélt, a nyerőgépeket tiltó rendeletet. A képviselő szerint azonban egyszerűen arról van szó, hogy az Országháznak, az önkormányzatoknak, valamint a minisztériumoknak nagy mennyiségű játékgépre van szükségük, ily módon is növelendő a képviselők jövedelmét. A Parlamentbe helyezett gépeket módosítják, hogy sűrűbben lehessen velük nyerni, így valószínűleg a két citrom és egy eper kombináció is tetemes összeget csörget ki a játékosnak. Három narancs kiforgatása esetén pedig övék a jackpot! A fennmaradó gépek a képviselők otthonaiba kerülnek.

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2021/25  •  XII. 1. – XII. 14.
ADVENTI AJÁNLAT: PARA, VÁNCSA, SMUZEWITZ... Váncsa István: akarja-e a migráns Afganisztánhoz csatolni Csongrád-Csanádot, Bács-Kiskunt vagy Baranyát? Para-Kovács Imre a Honvéd Kórház három objektumának 24 oltópontján oltakozott, hogy regisztrálatlanul beoltódjon MEGFXJTUK 2.: Lévai Anikó szerepében még mindig Lévai Anikó! Farkasházy Tivadarnak II. Lajos ugrott be Gulyásról, biztos ő is azt gondolta a mohácsi csata után a Csele-pataknál, hogy a legpesszimistábbnál is pesszimistább forgatókönyv jött be Smuzewitz Ilona kiakadt, hogy Amerika szankciókat vetne ki a korrupt magyar politikus emberekre, holott még tárgyalni sem hajlandók róla, hogy mekkora mértékű lopás lenne számukra elfogadható Verebes István a még meg nem zavart elméjű olvasók ép eszéről Dési János szerint ideje volna, hogy Mészáros könyvtárat is alapítson, mindkét gyerekkori színezőjét felajánlva hozzá Avar János szerint más diktátorok válsághelyzeteket használtak ki, a miénk maga teremti ezeket A Heti Kamu megtudta, Kósa Lajost a folyamatos kibeszélései miatt arra ítélte a Fidesz-frakció, hogy vegye feleségül a csengeri örökösnőt
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.