600. Hócipő - Világnemzeti Kiállítás

Párizs, London, Róma és New York után az Újlipótvárosban!

Hócipő szerkesztőség
2012. 10. 04.
Tárlat a szatirikus kéthetilap 23 éves történetének 60 legjobb címlapjából. Megtekinthető október 10-ig minden nap reggel 10-től zárásig (legalább 18 óráig, színházi előadások napjain 22 óráig) a RaM - Radnóti Miklós Művelődési Központban (Budapest XIII., Kárpát utca 23.)

Vörös Szilárd képei a megnyitóról:


Farkasházy Tivadar


Megyesi Gusztáv


Para-Kovács Imre


Selmeczi Tibor


Kéri László


Fenekovács László és Marabu

Egy királyfi Herenden ● Göncz Árpád + ÁFA ● Szocialista uralkodók ● Félázsiai származékok ● MSZP-elnök kerestetik ● Orbán narancsos kacsája ● Gyurcsány Kiss-titkár volt ● Viktor törvényt bont ● A világ legszegényebb milliárdosa ● Bohócforradalom ● Mocskos télapó ● A kézcsók ● Mocskos télapó...

Önnek melyik volt a kedvenc Hócipő címlapja?
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2021/25  •  XII. 1. – XII. 14.
ADVENTI AJÁNLAT: PARA, VÁNCSA, SMUZEWITZ... Váncsa István: akarja-e a migráns Afganisztánhoz csatolni Csongrád-Csanádot, Bács-Kiskunt vagy Baranyát? Para-Kovács Imre a Honvéd Kórház három objektumának 24 oltópontján oltakozott, hogy regisztrálatlanul beoltódjon MEGFXJTUK 2.: Lévai Anikó szerepében még mindig Lévai Anikó! Farkasházy Tivadarnak II. Lajos ugrott be Gulyásról, biztos ő is azt gondolta a mohácsi csata után a Csele-pataknál, hogy a legpesszimistábbnál is pesszimistább forgatókönyv jött be Smuzewitz Ilona kiakadt, hogy Amerika szankciókat vetne ki a korrupt magyar politikus emberekre, holott még tárgyalni sem hajlandók róla, hogy mekkora mértékű lopás lenne számukra elfogadható Verebes István a még meg nem zavart elméjű olvasók ép eszéről Dési János szerint ideje volna, hogy Mészáros könyvtárat is alapítson, mindkét gyerekkori színezőjét felajánlva hozzá Avar János szerint más diktátorok válsághelyzeteket használtak ki, a miénk maga teremti ezeket A Heti Kamu megtudta, Kósa Lajost a folyamatos kibeszélései miatt arra ítélte a Fidesz-frakció, hogy vegye feleségül a csengeri örökösnőt
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.