IV. Pozsonyi Piknik

Hócipő szerkesztőség
2012. 09. 05. · Hócipő 2012/18
Portisch Lajos, Hegedűs D. Géza, Juhász Ferenc, Hernádi Judit, Kulka János, Básti Juli, Cserhalmi György, Bolgár György, Paul Lendvai, Spiró György, Bácher Iván, Bálint András, Tóth József, Gálvölgyi János, Selmeczi Tibor, Farkasházy Tivadar és Mimi, Beregi Péter, Heller Tamás, Lamperth Mónika, Lendvai Ildikó, Dés László
- Mit énekeljek?


- Megvan, a pezsgőáriát.


- Ha én gazdag lennék!


- Jó ez a kis nyugalom.


- Lipócián túl, ahol a kurtafarkú malac túr. Következik:


Kulka János


Básti Juli


és Cserhalmi György. Zongorán kísér: Dés László!


- Paul, a Deutsch bácsi unokája üdvözöl.


- Nem adok többet érte 800-nál!


100 szál lufit Radnóti Fanninak!


- És Fanni várna szőkén.


- Ma Isztanbulban az oroszok ellen játszunk.


- Addig sétálok egyet a Katonában!


- Semmi jó, csupa ló és sakk.


- A nagyszínpadon csak nézők lehettek.


- Egy friss hír, a Magyar Hadsereget készültségbe helyezték Örményország ellen.


- És hol lesztek kórház illetve iskolaigazgatók?


- Vegyük meg a Népszavát!


- Bocs, de csak ilyen közelről látlak.


- Mit szólna egy munkaebédhez?


- Nagy lesz az út, de mi ugye mégse várunk?

Fotó: Farkasházy Attila és Vörös Szilárd
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2021/24  •  XI. 17. – XI. 30.
HÓCIPŐ-FILM: MEGFXJTUK
AVAGY MIT FŐZÖTT KI LÉVAI ANIKÓ A BOSZORKÁNYKONYHÁJÁBAN? • LÉVAI ANIKÓ SZEREPÉBEN: LÉVAI ANIKÓ!
Para-Kovács Imre a Fidesz-kongresszuson tapasztaltakról, avagy a munkaalapú társadalomról, a Caliber RM 019 Tourbillon Celtic Knot óráról és a vidék megtartó erejéről Farkasházy Tivadar kísérletet tesz a paripahaciendás tüntetésszámláló megfejtésére Bartus László: Viktor, Lőrinc és a nőügyek Smuzewitz Ilona kiakadt, hogy miért nem szerepel Márki-Zay az ElkXrtukban, mikor ő patkolta a kardlapozós lovakat Verebes István: Ugyan kérem, hol vagyunk már attól, hogy felháborodjunk? Dési János: Előbb olvass, utána kukázz, fordítva baj lehet belőle Avar János szerint jó dolog, ha egy ország kultúrpolitikai kulcsposztján olyasvalaki ül, aki a kultúránál csak annak művelőit utálja jobban Trunkó Barnabás megfejtette, csak úgy jöhetett ki 30 millióból a Fidesz frakcióülése, ha megint Németh Szilárd főzött A Heti Kamu megtudta, az Alkotmánybíróság szerint lehet népszavazást tartani Demeter Szilárd agyátalakító műtétjéről A háttérhatalom előretolt bástyái: Para a Népszava hétköznapilapnál Az Orbán-rendszer legnagyobb hazugságai – XXII. rész: Na, heló krumplik, avagy az ezermilliárdos nyugdíjcsökkentés
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.