Itt az új Matolcsy Terv!

Farkasházy Benedek
2011. 11. 20. · Hócipő 2011/23
A miniszterelnök arra utasította a nemzetgazdasági minisztert, hogy találjon már ki valamit, hogy mindenki pályázzon és nyerjen. Matolcsy kapásból egy ezermilliárdos büdzsével induló, új, állami, gazdaságélénkítő pályázati keret felállítását javasolta. Amikor Orbán visszakérdezett, honnan teremtené elő az ehhez szükséges forrásokat, a miniszter azzal vágta ki magát, hogy ezt az új, 100 fővel induló, Állami Pályázati Keret-felkutató Hivatalra bízná. Az elképzelést végül elnapolták, amíg a parlament határozni tud az őssejteknek járó szavazati jogról, de a kormány döntése értelmében a már elkészült plakátokat addig is kihelyezik az adózási morál javításának céljából.


HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2020/2  •  I. 15. – I. 28.
ORBÁN VIKTOR ÚJSÁGÍRÓKAT REGGELIZETT! Para-Kovács Imre megtudta: megszűnik hazánkban a professzionális labdarúgás, mert az nem lehet, hogy „emberek nagy jelentőségű összeget kapjanak mindenfajta munkavégzés nélkül” Farkasházy Tivadar gyanítja, hogy Orbán azért festeti ki a kórházakat, mert nem csak gázszerelő szomszédja van Kéri László jóslata: idén megünnepeljük a magyar-pingvin barátságot, és Kósa Lajos modellt ül Rodinnek Ágh Attila szerint Orbán kitűnően meg tudja oldani azokat a konfliktusokat, amelyek nélküle nem léteznének Smuzewitz Ilona: hazánknak illiberális időjárásra van szüksége Dési János katonadalokat énekel hazaszeretetből Bakács Tibormegszólaltatja Orbánék hatvanpusztai majorságának gondnokát A Heti Kamu megtudta: Tüntetőket fütyült ki Orbán Hősök? Miért ne! – Kilenc oldalon Ungváry új könyvéről, mely a Budapestet megszálló németeket méltatja, de nem az a fő baja, amit leír, hanem az, amit nem!
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
PARTNEREINK


GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.