Álláshirdetés

2006. 02. 15. · Hócipő 2006/04

18-130 év közötti, magyar állampolgárságú, természetes személy keresi szolgáját 4 éves időtartamra.

Feladat:
- Országvezetés, megtakarítás, államháztartás rendben tartása.
- 1-10 000 000 ember irányítása, motiválása.
- Nyugdíjasokhoz és újszülöttekhez nem nyúlni.

Elvárások:
- Tárgyalóképes idegen-, ennek hiányában magyarnyelv-ismeret. Felvételi feladat: "I am senator, no szonda", illetve "Képviselő vagyok, nekem mentelmi jogom van, és nem fújom meg a akloho.. alokolohol... édes apucikám, hagyjuk eztetet".
- Diploma, leendő diploma, ismerős, akinek van diplomája és hajlandó eladni - ezek hiányában a diploma szó helyes kiejtése.
- Jogi vagy gazdasági jártasság. Milliárdos vagyont vagy sikeres lakáscsereügyleteket beszámítunk.
- Felhasználói szintű Excel-, Word-, ABEV2006-ismeret.

Az ideális jelölt:
- Rendelkezik saját, tévében nem vibráló apró kockás öltönnyel.
- Havas Henrikkel tegező viszonyban van, vagy ő Havas Henrik.
- Nem volt ügynök.
- Ügynök volt.
- Tudja, hogy ki volt ügynök.

Munkavégzés helye:
- Országház (bejárás opcionális).

Fizetés:
- Megegyezés szerint - később saját hatáskörben módosíthatja.

Jelentkezéseket "legkisebb rossz" jeligére várjuk a szerkesztőségbe.

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/2  •  I. 12. – I. 25.
A NÉGY BOLYAI ÉS A NEGYVENEZER HALOTT Para-Kovács Imre: A nemzeti jeti balladája, avagy a mátranováki fanyűvő és Orbán találkozása Verebes István aktualizálta 40 éves Kedves Pentések-jét, és kampánynótákat írt a „Piros volt a paradicsom, nem sárga” mintájára Farkasházy Tivadar alig várja, hogy a stadionok mintájára szponzornevet kapjanak a középületek és közterek: legyen Fővárosi Gázművek Bazilika és Fidesz Hősök tere is Smuzewitz Ilona: Aggódhatnak a kipcsakok? Mi lesz most az előző elnökről elnevezett fővárosú, ismét az oroszok által megmentett Kazahsztánnal? Dési János felfedi, hogy négyszeres Oscar-díjas De Sica együtt mentett zsidókat a jövendő pápával Selmeczi Tibor azon tűnődik, miért nem vitte a pénzét Weiss Manfréd meg a Goldberger család offshoreba, miért nem vettek eszéki focicsapatot, hogy jutott eszükbe beruházni? A 2021-es Hócipő-díj második körének győztesei: a központból válaszokat váró fideszes polgi és Andi A Heti Kamu megtudta, Tiborcz István máris megváltoztatja az általa megvásárolt Gránit Bank nevét Dolomit Bankra, mert a családban ez a menő
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.