Markó: Csendélet

Hócipő szerkesztőség
2011. 09. 21. · Hócipő 2011/19
Gaudi-Nagy Tamás jobbikos honatya, Grespik László sztárügyvéd, Gonda László Kossuth téri forradalmár, Morvai Krisztina EP-képviselő, Gőbl György, a Közhatalom Jogsértettjeinek alelnöke pénteken szépen besétált a Markó utcába Polt Péter jövendő közjogi méltósághoz, nehogy elévüljön a rendőrök gaztette, akik öt éve a TV-székháznál előbb gyufáztak, utána megrohamozták a locsolókocsijukat, nehogy eloltsa, végül saját maguk elől bemenekültek a Tőzsdepalotába, hogy kifosszák a Túró Rudi automatákat, amit majd a szabadságharcosokra kenhetnek. Ám alig ért véget a Hírtévé és az Echo kamerái előtt tartott grandiózus nemzetközi sajtótájékoztatójuk, amikor az utcán békésen sétáló Gaudi, Gonda, Gőbl trió elé ült egy ádáz pizzázó házaspár, hogy provokálja őket, s Szabadságot Budaházynak feliratú pólójukat.


- Itt van, hány rendőr locsolt, hogy kialudjon a forradalom lángja.


- A Szíriuszról jött szakértőnk szerint a rendőröknek
csak 7 DNS-e csavarodik.


- Úgy látom, te jóval többször becsavarodtál.


- Kerényi úr meg fogja festetni az asztalára a lovasrohamot,
csak beugrott a mentőkhöz.


- Oda nézz, Klárikám, a híres építészről elnevezett ügyvéd úr!


- És itt a 3G, Gaudi, Gonda, Gőbl.


- Igazán itt az ideje, hogy helyet cseréljen a Lacival!


- Tehát volt két utolsó vacsora!


Fotó: Vörös Szilárd
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2020/19  •  IX. 9. – IX. 22.
SZÁJMASZK HELYETT AGYMASZKOT VETTEK! PETIPOLY avagy KÜLGAZDÁLKODJ OKOSAN: Kiszedhető kétoldalas társasjáték, amelyet visszafelé kell játszani! Para-Kovács Imre: a hatalom mindig a nyakunkon térdel, és azt ordítja, hogy csak a párbeszédnek és a higgadt vitának van értelme Farkasházy Tivadar elképzelte, ahogy egy macedón bróker, egy belarusz traktoros, egy magyar böllér és egy orosz hússaláta egy asztalhoz ül Smuzewitz Ilona megtudta, Szijjártó nem alszik, mert az élete 100%-át tölti munkával Bartus László: Trump csodafegyvere Dési János: hogyan lesz a zsidó házinyúlból veszedelmes ragadozó Avar János szerint egyre szórakoztatóbb, ahogy az új pártállam szakértői szajkózzák, hogy ők a világért sem csinálják azt, amit éppen csinálnak Bakács Tibor Settenkedő stadiont árverez A Heti Kamu beszámolója, hogyan töltötték a karantént egy adriai luxusjachton a kormánytagok 8 oldal Vidnyánszkí és SZFE / még 4 oldal Bödőcs
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
PARTNEREINK


GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.