És

Hócipő szerkesztőség
2011. 08. 10. · Hócipő 2011/16

- Értem, lenne egy eladó szőlőbányája!


- Olvastalak az ÉS-ben! Te bezzeg már nem jársz meccsre!


- Főnök! Melyiket ne hozzuk le?


- Mindkettőt!


- A Bosnyák mellett lakom, körbe szoktam futni a nagybanit.


- Start!


- De most már csak kisbeni.


- Most ti írjátok a vezércikket!


- Mi voltunk a főszerkesztők, te csak helyettes!


- Most megnyomom minden szerkesztő álmát, a törlést!


- És most mulassunk! Ebédre olvasok valamit
hozzá a szakácskönyvemből.


- Hát nem szép? A kedvenc épületem.


- Hilda, ugye nem így képzelted?


- A Juci szegedi játékáról majd írok valami szépet a Népszabiban.


- A Mancs impresszuma Vig Mónikát nem felejti, a Hócipő Dérit, Brennert, Lehót, Bonczot, az És a nagyszerű rádióst, Tarnói Gizellát.


- Ezt a poént Váncsa Pista Molnár Erzsitől lopta.


- És irodalom.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2021/24  •  XI. 17. – XI. 30.
HÓCIPŐ-FILM: MEGFXJTUK
AVAGY MIT FŐZÖTT KI LÉVAI ANIKÓ A BOSZORKÁNYKONYHÁJÁBAN? • LÉVAI ANIKÓ SZEREPÉBEN: LÉVAI ANIKÓ!
Para-Kovács Imre a Fidesz-kongresszuson tapasztaltakról, avagy a munkaalapú társadalomról, a Caliber RM 019 Tourbillon Celtic Knot óráról és a vidék megtartó erejéről Farkasházy Tivadar kísérletet tesz a paripahaciendás tüntetésszámláló megfejtésére Bartus László: Viktor, Lőrinc és a nőügyek Smuzewitz Ilona kiakadt, hogy miért nem szerepel Márki-Zay az ElkXrtukban, mikor ő patkolta a kardlapozós lovakat Verebes István: Ugyan kérem, hol vagyunk már attól, hogy felháborodjunk? Dési János: Előbb olvass, utána kukázz, fordítva baj lehet belőle Avar János szerint jó dolog, ha egy ország kultúrpolitikai kulcsposztján olyasvalaki ül, aki a kultúránál csak annak művelőit utálja jobban Trunkó Barnabás megfejtette, csak úgy jöhetett ki 30 millióból a Fidesz frakcióülése, ha megint Németh Szilárd főzött A Heti Kamu megtudta, az Alkotmánybíróság szerint lehet népszavazást tartani Demeter Szilárd agyátalakító műtétjéről A háttérhatalom előretolt bástyái: Para a Népszava hétköznapilapnál Az Orbán-rendszer legnagyobb hazugságai – XXII. rész: Na, heló krumplik, avagy az ezermilliárdos nyugdíjcsökkentés
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.