És

Hócipő szerkesztőség
2011. 08. 10. · Hócipő 2011/16

- Értem, lenne egy eladó szőlőbányája!


- Olvastalak az ÉS-ben! Te bezzeg már nem jársz meccsre!


- Főnök! Melyiket ne hozzuk le?


- Mindkettőt!


- A Bosnyák mellett lakom, körbe szoktam futni a nagybanit.


- Start!


- De most már csak kisbeni.


- Most ti írjátok a vezércikket!


- Mi voltunk a főszerkesztők, te csak helyettes!


- Most megnyomom minden szerkesztő álmát, a törlést!


- És most mulassunk! Ebédre olvasok valamit
hozzá a szakácskönyvemből.


- Hát nem szép? A kedvenc épületem.


- Hilda, ugye nem így képzelted?


- A Juci szegedi játékáról majd írok valami szépet a Népszabiban.


- A Mancs impresszuma Vig Mónikát nem felejti, a Hócipő Dérit, Brennert, Lehót, Bonczot, az És a nagyszerű rádióst, Tarnói Gizellát.


- Ezt a poént Váncsa Pista Molnár Erzsitől lopta.


- És irodalom.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2020/14  •  VII. 1. – VII. 14.
Para-Kovács Imre: Apa csak egy van, és apa illiberális demokráciát akar, apa komcsit hajt! Smuzewitz Ilona Szálasi Gergelyt látta a Duna partján, ahogy a Lánchíd romjai között biciklisávot keresett Farkasházy Tivadar: Le a történelemmel! Vigyünk el minden királyszobrot, hiszen gyilkosok voltak, sőt, a fecskeszobrokról is igen rossz a véleménye a repülő rovaroknak Kéri László Orbán győztes csatáiról, ahogy sárkányölő Szent Györgyként lóhátról, lándzsával ledöfte a vírust Dési János szerint hagyjuk a turult, ide már dögkeselyű kell Trunkó Barnabás minden magyar kiskert gazdájáról, Bálint Györgyről Bakács Tibor Settenkedő: Hős az, aki feláldozza magát a haza oltárán, vagy gólt lő a 90. percben Avar János szerint igaza van Vidnyánszkynak, hogy a színművészetis tiltakozóknak politikai motivációik vannak, ellentétben azokkal, akik rá akarják tenni a kezüket A Heti Kamu megtudta, Orbán személyesen fogja az égbe rúgni a tűzijáték rakétait a kolostora erkélyéről
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
PARTNEREINK


GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.