Felcsút SE

Hócipő szerkesztőség
2011. 05. 04. · Hócipő 2011/09
Miközben Schmitt egyenesben aláírt, bélyeget pecsételt, tíz koncert volt a MÜPA-ban, a kolozsvári operában s 8 vidéki városban, Orbán a Felcsútban az Újságíró-válogatott ellen focizott. Németh kérdezte, miért nincs ott:

- Az a nagyok dolga - válaszolta.- Hoztam új, nemzeti labdákat!


- A fene hallgatja súgógépről azt a süketelést!


- Ennyi elég lesz!


- Miért nincsenek itt a Schmitt lányok?


- Egyet jobbra, egyet balra!


- Futkározol itt nekem?


- Labdát? Tőlem?


- De nehéz pálya!


- A szabályok ugyanazok?


- Én, a kispadra?


- Itt a helye!


- Sors, nyiss nekem tért!


- De ne ekkorát!


- Végre valahol előnyös az alkatom!


- Ez mit akar?


- Próbáljuk meg oxival!


- Vagy fenékkel!


- Sajnos nem dobhatom magamnak!


- A Scmitt Pali könnyen beszél. Már ha le van írva!


- Aztán jót írjál rólam a Népszavában!


- Hogyhogy nem az alkotmány aláírásán vagy?


- Az a nagyok dolga!

Fotó: Vörös Szilárd
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2020/19  •  IX. 9. – IX. 22.
SZÁJMASZK HELYETT AGYMASZKOT VETTEK! PETIPOLY avagy KÜLGAZDÁLKODJ OKOSAN: Kiszedhető kétoldalas társasjáték, amelyet visszafelé kell játszani! Para-Kovács Imre: a hatalom mindig a nyakunkon térdel, és azt ordítja, hogy csak a párbeszédnek és a higgadt vitának van értelme Farkasházy Tivadar elképzelte, ahogy egy macedón bróker, egy belarusz traktoros, egy magyar böllér és egy orosz hússaláta egy asztalhoz ül Smuzewitz Ilona megtudta, Szijjártó nem alszik, mert az élete 100%-át tölti munkával Bartus László: Trump csodafegyvere Dési János: hogyan lesz a zsidó házinyúlból veszedelmes ragadozó Avar János szerint egyre szórakoztatóbb, ahogy az új pártállam szakértői szajkózzák, hogy ők a világért sem csinálják azt, amit éppen csinálnak Bakács Tibor Settenkedő stadiont árverez A Heti Kamu beszámolója, hogyan töltötték a karantént egy adriai luxusjachton a kormánytagok 8 oldal Vidnyánszkí és SZFE / még 4 oldal Bödőcs
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
PARTNEREINK


GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.